Sano Maxima are grijă de hainele tale

Sano Maxima are grija de hainele tale

Inspirați de femeile puternice care pot face două lucruri în același timp, specialiștii SANO au creat gama Sano Maxima care curăță hainele puternic, intens și lasă un parfum de lungă durată, pentru a oferi rezultate maxime.

Detergentul de rufe MAXIMA, disponibil în formă de pudră dar și gel, este unul dintre cele mai noi produse lansate de Sano în România, fiind o combinație unică de trei ingrediente puternice care elimină diferite tipuri de pete, și oferă un parfum intens.

Detergenții de rufe Sano Maxima sunt produse cu cele mai avansate tehnologii pentru o curățare în profunzime – enzime, oxigen activ, detergent dar și un parfum intens prin tehnologia Microcapsules Lock, ce oferă o eliberarea lentă a unui parfum de lungă durată.

Sano Maxima are grija de hainele tale

Detergentul de rufe MAXIMA, pudră și gel, este disponibil în 3 variante: Mountain Fresh, Spring Flowers și Baby – variantă testată hipoalergenic și dermatologic. Detergentul pudră MAXIMA este disponibil în format de 2 kg, 4 kg și 6 kg, în timp ce detergentul gel MAXIMA are o formulă concentrată cu 20 de spălări / 1 litru și 60 spălări / 3 l de sticlă. Puteți descoperi întreaga gamă de produse pe: https://maxima.sanoromania.ro/.

Produsele sunt disponibile în rețelele comerciale: Auchan, Metro, Cora, Real, Dedeman, Unicarm, Carrefour, Selgros, Mega Image, DM, precum și în magazinele tradiționale cu produse de curățenie, dar și online.

Sano Maxima are grija de hainele tale

Noile variante de detergent de rufe de la Sano miros foarte frumos și chiar curăță hainele foarte bine. Eu am folosit variantele Power Gel cu aroma Mountain Fresh care miroase superb fain și varianta Baby care este potrivită pentru hainele bebelușilor sau pentru persoanele ce doresc un detergent hipoalergenic.

Voi folosiți detergenți de la Sano? Care sunt preferatele voastre? 😘

Sano Maxima are grija de hainele tale

2020-03-25T19:04:49+00:00

6 Comments

 1. Ioana March 25, 2020 at 7:23 pm - Reply

  Sunt foarte buni acești doi detergenți, și eu îi folosesc și sunt foarte mulțumită de ei.

 2. Deyutza March 26, 2020 at 12:19 am - Reply

  Eu sunt mega incantata de acesti deteergenti . Folosesc Sano de ani de zile si niciodata nu m-au dezamagit

 3. Stefania Petrescu March 26, 2020 at 2:31 am - Reply

  Miros divin hainele spălate cu aceste produse ❤️au devenit preferatele mele.

 4. Lucia Mihaela Curea March 26, 2020 at 4:18 pm - Reply

  Sano nu am testat inca, cred ca a sosit momentul!

 5. Catalina Coman March 26, 2020 at 9:38 pm - Reply

  In ultima perioada am folosit doar detergent de la Sano. Chiar e super bun.

 6. Simona Tucu March 28, 2020 at 12:37 am - Reply

  Detergent Sano nu am incercat, dar folosesc multe produse de curățenie Sano si sunt foarte mulțumită de calitatea acestora. Cred ca sunt cele mai bune de pe piața.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree