ochelari vedere crulle videt la moda pret bun

Atunci când ești purtător de ochelari de vedere nu ai parte mereu de cel mai mare confort. Ochelarii pot să te mai strângă, să te jeneze la nas iar dacă îi porți constant la un moment dat te saturi de ei!

Care ar fi cea mai bună alternativă pentru ca tu să porți ochelarii de vedere cu o mai mare plăcere? Cu siguranță că designul acestora!

O pereche de ochelari cu un aspect atractiv te va face să îi porți cu mai mare drag. Gândește-te la ochelarii de vedere ca la un accesoriu care te scoate în evidență și mai bine. Eu mi-am găsit două perechi de ochelari de vedere pe site-ul celor de la Videt.ro și sunt tare fumoase acest modele!

ochelari vedere crulle videt la moda pret bun

🎀 Brandul Crulle

Un brand apreciat și accesibil la care am găsit o gamă variată de ochelari de vedere și de soare polarizați este Crulle. Am descoperit ochelari foarte frumoși și la modă iar prețul lor este potrivit pentru toate buzunarele. Chiar am sesizat că uneori au și reduceri bune!

Prima pereche de ochelari cu rame negre iar pe margini au un model maroniu interesant. Îmi vin bine aceși ochelari și mi se par potriviți pentru persoanele care au fața mai mică așa cum este a mea.

Cea de-a doua pereche este pe albastru si imi place si aceasta mult. Lentilele sunt un pic mai mari si forma vag diferita, dar ambele perechi sunt simpatice si mi se potrivesc.

ochelari vedere crulle videt la moda pret bun

🎀 Probează ochelari online

E foarte util faptul că pe site ai posibilitatea de a vedea dimensiunile exacte ale ochelarilor ca să știi dacă ți se potrivesc. În caz că nu ești convins de alegerea ta, poți proba ochelarii online.

Probatul virtual de ochelari mi s-a părut o idee foarte interesantă și de ajutor și chiar poți vedea cum îți stă cu ochelarii, chiar și dintr-o parte. 😍

ochelari vedere crulle videt la moda pret bun

🎀 Showroom-ul Videt

Poți găsi în București showroom-ul Videt care are un design modern, cool, spațio și poți găsi acolo peste 2000 de ochelari expuși. Sigur te vei pierde printre ei și îți va fi greu să alegi numai o pereche.

Specialiștii pregătiți sunt amabili și te vor ajuta să găsești perechea de ochelari care ți se potrivește cel mai bine. Ai parte și de consultație gratuită întotdeauna iar prețurile sunt foarte bune și accesibile pentru mai toată lumea.

ochelari vedere crulle videt la moda pret bun

🎀 Lentilele ochelarilor

Pentru ochelari lentilele sunt Essilor și au o serie de calități care te ajută să îți protejezi ochii și ochelarii cât mai bine.

  • Anti-reflex – minimizeaza considerabil reflexiile
  • Filtru UV – protejează ochii împotriva radiațiilor nocive UVA și UVB
  • Durificiare – crește rezistența la zgâriere a lentilelor
  • Respinge impuritățile – respingerea impurităților reduce considerabil necesitatea de a curăța lentila
  • Hidrofob – face ca lentila să respingă picăturile de apă
  • Tratamentul oleofob și antistatic – păstrează suprafața lentilelor netedă, ușor de curățat și impiedică depunerea prafului

Orice persoană care poartă ochelari de vedere ar trebui să își aleagă perechea de ochelari care o reprezintă cel mai bine. În acest mod, va fi o plăcere atunci când poartă ochelarii. 😍

Tu ești purtător de ochelari? Ce design de reprezintă cel mai bine? Cat eye, rotund, pătrat, aviator, dreptunghiular, clasic, oval, browline, supradimensionat? 😘

ochelari vedere crulle videt la moda pret bun