notino esentiale primavara maybelline machiaj fond ten fit me mascara temptation

Primăvara deja se simte prezentă, cu toate că temperaturile se modifică de la o zi la alta și soarele se mai ascunde de noi. Odată cu venirea primăverii, ne putem schimba și rutina de make-up.

Am pentru voi niște recomandări faine de machiaj pe care eu le folosesc cu mare drag și poate vi se vor potrivi și vouă. Ambele produse sunt de la Maybelline, un brand popular și apreciat care are o gamă variată de produse faine ce te ajută să realizezi un machiaj natural și frumos. 😊

notino esentiale primavara maybelline machiaj fond ten fit me mascara temptation

🎀 Maybelline Fit Me

Dacă ești în căutarea unui fond de ten bun, îți recomand fondurile de ten din gama Fit Me. Acest fond de ten îmi place mult pentru că are o gamă variată de nuanțe!

Este un fond de ten buildable care are o acoperire bună. Nu este cakey, dar recomand să vă hidratați bine tenul înainte de a-l folosi (dacă aveți tenul mai uscat ca al meu).

Conține particule de micro-pudră care absorb luciul și micșorează vizibilitatea porilor așa că obții un look natural mat. Nu încarcă porii și se aplică ușor cu un burețel de machiaj ușor umezit.

notino esentiale primavara maybelline machiaj fond ten fit me mascara temptation

🎀 Maybelline Total Temptation

Deseori nu prea ies din casă nemachiată, măcar un pic. Fondul de ten e primul care nu îmi lipsește iar mascara este și el indispensabil pentru mine. 😂😳

Îmi place mult să folosesc rimelul Maybelline Total Temptation pe care mi-l recomandase mai demult prietena mea. Este un mascara care conferă genelor un look natural subtil. Este buildable dacă aplici mai multe straturi și chiar are și un miros plăcut.

Primăvara este momentul când ar trebui să avem un machiaj cât mai natural, luminos și simplu așa că aceste recomandări pe care vi le-am făcut mi se par potrivite pentru a avea acest rezultat.

Tu ești fan al produselor Maybelline? Cum ți se par recomandările mele? Găsești pe Notino și alte produse faine de la acest brand. 😘