ever pretty blue dusty navy evening dress rochie albastra magica seara pentru un look de printesa

Ce fată nu își dorește în adâncul sufletului să fie ca o prințesă? De mult timp visam la o rochie frumoasă ca de prințesă, o rochie pe care să o port la un event sau, de ce nu, mai bine la o sesiune foto într-un lan plin cu flori (pentru asta aștept zilele mai calde)!

La Ever Pretty am găsit foarte multe rochițe minunate de ocazie și rochii pentru domnișoare de onoare. Căutând rochii pentru o viitoare nuntă am descoperit pe acest site multe modele minunate! Printre ele am zărit și această rochie albastră care mi se pare absolut magică!

Am pentru voi și un COD DE REDUCERE de 15% la comenzile de minim 50$. Vi-l las aici: BINF15

ever pretty blue dusty navy evening dress rochie albastra magica seara pentru un look de printesa

🎀 Rochia albastră de prințesă

Îmi place la nebunie culoarea acestei rochii. Este o culoare foarte elegantă și misterioasă. În partea de sus, rochia este catifelată și are un print argintiu strălucitor tare frumos. Pe mine mă duce cu gândul la noapte, la cerul înstelat și la visare.

În talie rochia are pe post de delimitare un fel de cordon care joacă doar rol vizual. De acolo începe voalul care îi oferă rochiei acel princess look. Cordonul este prezent doar în partea din față, nu și la spate.

ever pretty blue dusty navy evening dress rochie albastra magica seara pentru un look de printesa

Rochia are 2 straturi de tulle și o jupă lungă. Îmi place la nebunie că această rochie este foarte ușoară așa că îmi permite să mă simt în elementul meu oriunde aș purta-o.

Cea mai mică mărime de pe site este 36 așa că eu o să am nevoie de câteva modificări simple pentru ca rochia să îmi vină perfect. Bretelele care sunt foarte comode, sunt mai lungi așa că acolo va fi prima ajustare pe care eu o voi face. Și în talie și la lungime mai fac modificări și abia aștept să văd rezultatul final! 😍

ever pretty blue dusty navy evening dress rochie albastra magica seara pentru un look de printesa

Nu sunt fan al tocurilor deoarece nu prea găsesc mărimea mea și mai mereu pantofii îmi par incomozi așa că prefer să port rochia într-un mod inventiv. Cu botine stil cowboy sau poate chiar cu niște bocanci.

Fiecare dintre noi are un stil personal care se observă în hainele pe care le purtăm, dar și în atitudine. Rochițele de pe Ever Pretty cred că sunt potrivite pentru orice femeie și pot fi accesorizate după bunul plac așa că rezultatul final să fie cel dorit. 😊

💖Nu uita de codul de 15% reducere la comenzile de minim 50$: BINF15

Îți place modelul și culoarea acestei rochii? Tu ai multe rochițe de ocazie în dulap sau ești în căutare de ceva nou? Te invit și pe Ever Pretty să vezi gama variată de rochițe de calitate. 😘

ever pretty blue dusty navy evening dress rochie albastra magica seara pentru un look de printesaever pretty blue dusty navy evening dress rochie albastra magica seara pentru un look de printesa ever pretty blue dusty navy evening dress rochie albastra magica seara pentru un look de printesa ever pretty blue dusty navy evening dress rochie albastra magica seara pentru un look de printesa ever pretty blue dusty navy evening dress rochie albastra magica seara pentru un look de printesa ever pretty blue dusty navy evening dress rochie albastra magica seara pentru un look de printesa ever pretty blue dusty navy evening dress rochie albastra magica seara pentru un look de printesa ever pretty blue dusty navy evening dress rochie albastra magica seara pentru un look de printesa ever pretty blue dusty navy evening dress rochie albastra magica seara pentru un look de printesa