Cărți și agende care să nu îți lipsească în luna iubirii

carti salut ramas bun si tot ce se intampla intre ele floribunda agenda cele douasprezece printese dansatoare maria surducan carti in tabara la schi tom ellen lucy ivinson editura epica

A citi pentru mine este o plăcere. Uneori mă simt acaparată deoarece doresc să citesc cât mai multe cărți, dar nu fac față. 😳 Cu toate acestea nu mă opresc din a explora noi lecturi și astfel devin book hoarder.

Mă bucur însă că după mulți ani din pasiunea mea pentru citit am reușit să descopăr site-uri minunate cu lecturi, așa cum este și cel de la Cartepedia.ro unde mereu găsesc o grămadă de cărți pe gustul meu. Și nu numai cărți!

În ultima lună am plasat o nouă comandă și vreau să vă arăt ce minunății am mai descoperit și ce îmi doresc să mai citesc!

carti in tabara la schi tom ellen lucy ivinson editura epica

📚 În tabără la schi de Tom Ellen & Lucy Ivison

În tabără la schi de Tom Ellen și Lucy Ivinson pare tot o carte cosy, fun și romantică. Dacă afară nu ninge, măcar în carte să fie zăpadă!

Mouse este protagonista cărții și o urmărim pe aceasta plecând într-o tabără de schi din Franța împreună cu colegele ei. După eșecul la școala de balet, o vacanță este tot ce îi trebuie.

carti in tabara la schi tom ellen lucy ivinson editura epica

Plecarea în tabără nu este musai pe gustul lui Mouse deoarece ea nu mai ținea legătura cu prietenele ei. Cu toate acestea, se lasă convinsă de mama ei. Reîntoarcerea la fostele prietene nu este tocmai ușoară deoarece Mouse trebuie să admită în fața lor eșecul în viața ei de artist.

carti in tabara la schi tom ellen lucy ivinson editura epica

Se pare că revenirea la o viață normală poate fi palpitantă în vacanță unde apar primii fiori ai dragostei, discuții în franceză și o grămadă de aventuri! Este o carte super simpatică. O lectură relaxantă potrivită pentru toți iubitorii de povești de dragoste.

cele douasprezece printese dansatoare maria surducan art grafic interior ilustratii

📚 Cele douăsprezece prințese dansatoare de Maria Surducan

Cele douăsprezece prințese dansatoare e un roman grafic de care am dat recent. E superb ilustrat de Maria Surducan pe care o admir. 🤗

Urmăresc această ilustratoare de mai mulți ani și mă bucur să am romanul ei grafic în colecția mea. Povestea din carte este, din ce am înțeles, o reinterpretare a unui basm realizat de Petre Ispirescu în Legendele și basmele românilor.

cele douasprezece printese dansatoare maria surducan art grafic interior ilustratii

Ilustrațiile din carte sunt absolut minunate și m-au cucerit. Sunt fix pe placul meu! Grafica minunată m-a făcut să trăiesc parcă în poveste, culorile calme m-au ajutat să mă relaxez iar povestea m-a cucerit. 💖

În acest roman grafic este vorba despre douăsprezece fiice de împărat care noapte de noapte strică douăspreceze perechi de conduri de aur. Pentru cei care nu știu, condurii sunt niște pantofi cu toc înalt pentru femei, uneori decorați cu broderii.

cele douasprezece printese dansatoare maria surducan art grafic interior ilustratii

Tatăl lor devine disperat și se miră ce fac fetele lui de noapte de noapte strică pantofii. Acesta anunță că cel ce descoperă misterul se va putea căsători cu una dintre fiicele lui.

Rând pe rând o serie de flăcăi încearcă să descopere misterul, dar aceștia dispar. Vinen și rândul unui tânăr special care va intra în “dansul” prințeselor și se pare că va descoperi și care este misterul. Vă las și pe voi să citiți cartea ca să aflați mai exact ce mister le învăluia pe prințese! 😀

carte salut ramas bun si tot ce se intampla intre ele jennifer smith

📚 Salut, rămas-bun și tot ce se întâmplă între ele de Jennifer E. Smith

Salut, rămas bun și tot ce se întâmplă între ele este scrisă de Jennifer E. Smith care în trecut mă cucerise cu Probabilitatea statistică de a te îndrăgosti la prima vedere. Abia aștept să descopăr o nouă poveste de dragoste cu acțiunea desfășurată în doar 12 ore!

Încă nu am terminat această carte, dar îmi place mult cum scrie autoarea și vă recomand să încercați cărțile ei dacă vă plac lecturile romantice. Eu nu am citit multe cărți de la Smith, dar vreau să le iau rând pe rând.

Pe lângă poveștile cute, mă atrag mult și copertele cărților lui Smith. De titluri nici nu mai zic, sunt super interesante și atractive!

agenda floribunda editura litera carte colorat flori

📚 Agenda Floribunda

Agenda Floribunda era prea făină și n-am putut rezista să n-o iau. Are foi de calitate și câteva ilustrații cu flori pe care le poți colora.

Această agendă îmi făcuse cu ochiul de ceva timp, dar acum m-am decis că este prea frumoasă să nu mi-o iau. Este o agendă care are la bază ideea cărților de colorat pentru adulți.

Știți bine că acum vreo 3-4 ani a pornit trendul cărților de colorat pentru adulți. Menirea lor este de a ne relaxa prin colorarea unor imagini detaliate și foarte frumoase.

Floribunda există și în varianta de carte de colorat, iar agenda este un extra pentru iubitorii ei sau a celor care adoră agendele. Are paginile foarte frumoase și pe ici colo sunt presărate cu imaginile unor flori care așteaptă să fie colorate. 😘

agenda floribunda interioor ilustratii carte colorat

Cam acesta este haulul meu cu cărticele de pe Cartepedia și pot spune că sunt super încântată de alegerile mele. Mă bucur când descopăr lecturi pe stilul meu iar agenda e superbă și deja mă tot gândesc la ce să o folosesc ca să prindă viață! 😍

Vouă vă plac lecturile recomandate de mine? Care îți atrage mai mult atenția? 😘
agenda floribunda cu flori editura litera carte colorat agenda floribunda interior ilustratii carte coloratcarti in tabara la schi tom ellen lucy ivinson editura epica

2020-02-21T23:33:10+00:00

6 Comments

 1. Deyutza February 22, 2020 at 12:38 am - Reply

  Foarte frumoasa agenda, poate fi oferita ca si cadou fara nici o problema. Si copertele cartilor sunt tare dragute

 2. Luca Raluca February 22, 2020 at 8:31 am - Reply

  Cat sunt de frumoase! Mi-am trecut si eu cateva pe lista si o sa mi le iau. Multumesc pentru recomandare! Pupici

 3. Mihuț February 22, 2020 at 12:25 pm - Reply

  Vai cât de drăguță este cartea cele douăsprezece prințese dansatoare 😍😍

 4. Rokolla February 23, 2020 at 11:17 am - Reply

  Chiar daca iubesc enorm de mult agendele, acum am realizat ca pentru anul asta nu mi-am luat nici una. Ia sa vad de ce ma lipesc si eu

 5. Catalina Coman February 23, 2020 at 10:44 pm - Reply

  Toate par interesante. In tabara la schi cred ca mi-ar placea.

 6. Lucia Mihaela Curea February 24, 2020 at 8:48 pm - Reply

  Mi-ar plăcea să le citesc pe toate în serile reci de iarnă și primăvară, care sper e aproape.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree