3 genți comode care nu ar trebui să îi lipsească unei femei

genti care sa nu ii lipseasca unei femei

Femeile mereu au probleme când vine vorba de outfituri și accesorii. Niciodată nu au îndeajuns de multe haine sau genți cu toate că dulapul lor pare să fie plin ochi! 😂😂

Care să fie cauza acestei probleme? Desigur că cel mai frecvent ne confruntăm cu problema aceasta deoarece avem prea multe piese care nu musai că nu ni se potrivesc, ci care nu sunt îndeajuns de practice.

De aceea doresc să vă recomand astăzi 3 genți care ar trebui să se regăsească în opțiunile voastre pentru good to go, mai ales când vă aflați pe fugă.

Rucsacul negru nu ar trebui să îți lipsească din mini colecția de genți. Este foarte practic, este mai ușor de cărat și se potrivește la multe outfituri. Alege un model cât mai simplu așa cum este și cel găsit de mine la Reduceri – Felamo.com.

Dacă bugetul nu îți permite să investești într-o piesă mai scumpă nu este problemă. Există multe modele ieftine din care poți alege! 💖

genti care sa nu ii lipseasca unei femei

💖 Geanta comodă în stil eco

Eu apelez cel mai des la variante comode când vine vorba de outfituri și accesorii. Atunci când nu doresc să car multă greutate după mine, îmi place să folosesc o geantă realizată din materiale ușoare precum este pânza.

O geantă albă sau crem realizată din materiale stil până e o alegere perfectă pentru multe outfituri girly, chic, casual, sport. Este un accesoriu care îți permite să adaugi multe iteme înăuntru și să pleci imediat la drum! Eu am găsit acest model pe site-ul https://www.felamo.com/ unde au o grămadă de gentuțe faine și la prețuri bune.

genti care sa nu ii lipseasca unei femei

💖 Geanta comodă de shopper

Ultima geantă pe care o recomand și pe care o folosesc și eu foarte des este geanta voluminoasă de shopper. Acest model de geantă există în multe dimensiuni și modele, așa că ai de unde alege ceva potrivit stilului tău.

Poți să iei o geantă de shopper la modă, cu un print animal spre exemplu. Importanța acestei genți contează mai mult: ea te va ajuta să mergi la cumpărături într-un mod comod. Poți pune în ea produsele cumpărate și să faci experiența de cumpărături mai plăcută. Este una dintre gențile care chiar dacă e voluminoasă, nu cântărește mult! E perfectă pentru orice femeie! 😍

Cam acestea sunt 3 modele de genți comode care simt că te salvează în orice zi. În funcție de locul unde mergi, îți alegi geanta potrivită. Un rucsac comod în oraș sau la plimbare, o geantă voluminoasă stil shopper la cumpărături sau când nu vrei să cari un accesoriu greu!

Eu întotdeauna prefer comoditatea înaintea trendurilor așa că încerc să aleg accesorii care mă reprezintă, dar care sunt și comode. Cu o geantă nu foarte grea, cu un model accesibil, simt că ne putem face viața mai ușoară. Voi ce ziceți? 😘

2020-02-22T16:31:39+00:00

11 Comments

 1. Adela February 22, 2020 at 9:10 pm - Reply

  Oh da! Sunt de acord cu sugestiile tale. Momentan chiar imi lipseste un rucsac din garderoba.

 2. Diana Timofte February 23, 2020 at 3:37 pm - Reply

  Si eu prefer gentile comode…dar si chic ! Am multe rucsacuri care sunt practice si simpatice !

 3. Mirela Marin February 24, 2020 at 3:33 pm - Reply

  Interesante recomandări!
  De când am probleme la coloană am grijă la tipul de geantă pe care îl aleg.
  Îmi place rucsacul pe care l-ai ales.
  Mulțumesc!

 4. Adriana Ivan February 24, 2020 at 4:10 pm - Reply

  Și eu consider ca trebuie să fie comode. Frumoase modelele alese de tine.

 5. Lucia Mihaela Curea February 24, 2020 at 7:13 pm - Reply

  Eu merg pe genti mai mici, tip postas, imi sunt tare practice si am gasit cateva modele in nuante minunate, perfecte cu garderoba mea.

 6. Adelina February 24, 2020 at 8:14 pm - Reply

  In ultima vreme preferat rucsacul, insa imi plac si posetutele mici tip postas.

 7. Ruxandra February 24, 2020 at 8:53 pm - Reply

  Aleg întotdeauna genți din poliester și dimensiunile lor nu sunt deloc mari. Mă incomodează cele mari și nu sunt deloc stilul meu.
  Ma voi uita pe site să văd ce au, chiar sunt curioasă de material.

 8. Ruxandra February 24, 2020 at 8:54 pm - Reply

  Aleg întotdeauna genți din poliester și dimensiunile lor nu sunt deloc mari. Mă incomodează cele mari și nu sunt deloc stilul meu.
  Ma voi uita pe site să văd ce au, chiar sunt curioasă de material.

 9. Catalina Coman February 25, 2020 at 12:21 am - Reply

  Ce modele faine! Eu am mai multe genti mari, pentru ca am nevoie de spatiu, cu doi copii. :))) Nu vrei sa stii ce e la mine-n geanta.

 10. Rokolla February 26, 2020 at 1:16 am - Reply

  Eu sunt absolut indragostita de rucsaci. In ultimul timp cam asta port zilnic si mi se par extrem de practici. Chiar am sa vad daca gasesc pe acest site ceva modele mai speciale

 11. Albu Steluta Georgiana February 27, 2020 at 12:05 am - Reply

  Rucsacul m-a fascinat si pe mine chiar daca in mod obisnuit nu port astfel de genti…insa pentru vacanta as alege o astfel de geanta tip-rucsac.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree