Bioderma Pigmentbio – Gama care redă strălucirea pielii

bioderma gama pigmentbio crema zi noapte ser vitamina c spf pete soare reda stralucirea pielii

Pielea noastră resimte din ce în ce mai mult efectele neplăcute provenite din stilul nostru de viață, din factorii externi. Poluarea, expunerea excesivă la soare, vârsta, sarcina, iritațiile pielii, chiar și alimentația ne pot face pilea să își schimbe aspectul, apar petele brune și alte modificări.

Producția excesivă de melanină de la nivelul pielii face ca mai apoi să apară petele brune care sunt inestetice și chiar nesănătoase iar în timp unele pot fi ireversibile cel mai probabil.

🌞 Recapătă luminozitatea pielii

Fiecare persoană are atracția spre un ten cât mai curat, proaspăt și luminos. Pentru a îți recăpăta luminozitatea Bioderma propune gama Pigmentbio care folosește tehnologia LUMIREVEAL. Am testat și eu produsele din această gamă și unele dintre ele vor ajunge la mama mea care are un ten mai pătat față de al meu și sigur se va bucura și ea de rezultate. 😊

bioderma gama pigmentbio crema zi noapte ser vitamina c spf pete soare reda stralucirea pielii

🌞 Pigmentbio cleanser exfoliant

Prima dată am folosit cleanserul exfoliant Pigmentbio. Acesta conține niște particule care ajută la exfolierea pielii. Eu nu îl folosesc în fiecare zi deoarece nu simt că pielea mea are nevoie de exfoliere mereu, dar pentru a reda luminozitatea tenului îl puteți folosi mai des, chiar și dimineața și seara.

 • O combinație brevetată de ingrediente active*, reglează mecanismele biologice care provoacă petele pigmentare.
 • AHA (acid citric) și microelemente care exfoliază ușor, îndepărtează impuritățile și netezesc tenul, asigurând un efect imediat de strălucire.
 • Ingredientele hidratante (coco glucoside și glyceryl oleate) îmbunătățesc nivelul de hidratarea și dau confort pielii.

bioderma gama pigmentbio crema zi noapte ser vitamina c spf pete soare reda stralucirea pielii

🌞 Pigmentbio ser concentrat cu vitamina C

Serul concentrat cu vitamina C e tare fain și poate fi folosit atât dimineața cât și seara imediat după ce v-ați demachiat și ati folosit și spuma de curățare.

– Acționează pe fiecare etapă biologică de formare a petelor brune pentru a le elimina indiferent dacă sunt recent apărute sau pete mai vechi.

– Limitează inflamația pentru a preveni formarea de noi pete asociate cu afectarea cutanată.

– Stimulează reînnoirea celulară pentru a elimina excesul de melanină din celule.

Concentrația mare în AHA a Pigmentbio Ser concentrat cu Vitamina C oferă o eficacitate asemănătoare peelingului, fără a agresa pielea și fără a o usca datorită efectului de hidratare pentru 8 ore.

Pigmentbio Ser concentrat cu Vitamina C elimină celulele cu concentrații mari de melanină, reduce intensitatea și mărimea petelor brune existente și netezește textura pielii. Pielea își recapătă strălucirea naturală.

La fel ca celelalte produse din gamă, Pigmentbio Ser concentrat cu Vitamina C are o concentrație ridicată a vitaminelor esențiale pielii, astfel acestea îmbunătățesc hidratarea și protejează pielea împotriva stresului oxidativ pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii.

Încă din prima săptămână, pielea devine mai luminoasă și mai protejată împotriva agresiunilor extern. Zi după zi, pielea este transformată, aspectul său este uniformizat și își recapătă luminozitatea. Pe termen lung.

La prima utilizare trebuie apăsat ferm cu ambele degetele pe capacul ambalajului pentru a elibera Vitamina C. Se deșurubează capacul alb și se verifică dacă toată pulberea de Vitamina C a fost eliberată. Se înșurubează picurătorul și se agită timp de 10 secunde pentru a amesteca Vitamina C.

Se aplică 5 picături în fiecare seară timp de 1 lună pe față și gât, după curățare cu Pigmentbio Spumă de curățare. Seara, produsul poate fi aplicat singur sau înainte de Pigmentbio Cremă regeneratoare de noapte. Iar dimineața, recomandăm să fie utilizat împreună cu Pigmentbio Cremă de zi SPF 50+.

A se evita zona conturului ochilor. Instrucțiunile de utilizare sunt foarte importante! Pot fi resimțite ușoare furnicături, senzații asociate cu mecanismul de acțiune, dar acestea ar trebui să dispară rapid. Dacă senzația persistă, recomandăm încetarea utilizării produsului și consultarea unui profesionist din domeniul sănătății.

bioderma gama pigmentbio crema zi noapte ser vitamina c spf pete soare reda stralucirea pielii

🌞 Pigmentbio cremă de zi SPF50+

Crema de zi are un SPF mare pentru că atunci când ne “agresăm” pielea cu exfoliere și prea multă vitamina C, am înțeles că o protecție a ei este importantă pentru a nu avea probleme.

Pigmentbio Cremă de zi SPF 50+ beneficiază de Tehnologia LUMIREVEAL™, inspirată de tratamentele de referință din domeniu, tratamente utilizate de medicii dermatologi pentru a corecta în mod vizibil petele hiperpigmentare. Acesta ajută la reducerea cantității de melanină produse și stimulează reînnoirea celulară pentru a ajuta la eliminarea petelor hiperpigmentare și la uniformizarea aspectului pielii.

Tehnologia LUMIREVEAL™  este îmbogățită cu un cocktail din VITAMINELE C, E și PP pentru a proteja bariera de protecție a pielii, dar și pentru efect instant de strălucire:

 • VITAMINELE C și E protejează pielea de poluare, de UVA/UVB, dar și de stresul oxidativ care cauzează îmbătrânirea prematură a pielii, primele semne fiind petele brune.
 • VITAMINA PP fortifică bariera de protecție a pielii și oferă hidratare de lungă durată.

Se aplică pe față și pe gât dimineața iar dacă e nevoie și e soare puternic se reaplică la un interval de 2 ore.

bioderma gama pigmentbio crema zi noapte ser vitamina c spf pete soare reda stralucirea pielii

🌞 Pigmentbio cremă regeneratoare de noapte

Crema de noapte este printre preferatele mele deoarece se absoarbe rapid în cazul meu. Are o textură plăcută și un efect calmant pentru piele.

Întrucât noaptea este cel mai bun moment pentru refacerea naturală a pielii, Pigmentbio Cremă regeneratoare de noapte stimulează reînnoirea celulară și producția de colagen pentru o piele mai fermă și mai luminoasă la trezire.

Pigmentbio Cremă regeneratoare de noapte beneficiază de Tehnologia LUMIREVEAL™, inspirată de tratamentele de referință din domeniu, tratamente utilizate de medicii dermatologi pentru a corecta în mod vizibil petele hiperpigmentare.

 • ajută la reducerea cantității de melanină produse;
 • limitează inflamația pentru a preveni formarea de noi pete asociate cu afectarea cutanată;
 • stimulează reînnoirea celulară pentru a ajuta la eliminarea petelor hiperpigmentare și la uniformizarea aspectului pielii.

TEHNOLOGIA LUMIREVEAL™ este îmbogățită cu un cocktail de vitamine pentru a proteja bariera de protecție a pielii, dar și pentru un efect instant de strălucire:

– VITAMINELE C și E protejează pielea de poluare, de UVA/UVB, dar și de stresul oxidativ care cauzează îmbătrânirea prematură a pielii, primele semne fiind petele brune

– VITAMIN PP întărește bariera de protecție a pielii și oferă hidratare de lungă durată pielii

În plus, Pigmentbio Cremă regeneratoare de noapte conține un ingredient activ specific care stimulează producția de colagen pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii.

Mască de somn cu textură apoasă care formează un strat protector pentru a reține apa și pentru a oferi o acțiune continuă toată noaptea.

Este o gamă faină pe care o văd foarte utilă mai ales primăvara, vara când soarele devine mai puternic și suntem predispuși la expunerea în aer liber. Pentru tenul meu nu pot spune că e cea mai potrivită gamă deoarece nu prea am pete brune, dar e o gamă care poate da rezultate bune într-un timp scurt.

Tu ai probleme cu petele brune pe piele sau alte imperfecțiuni? Ai testat gama Pigmentbio de la Bidoerma? 😘

 

2020-01-28T00:06:55+00:00

15 Comments

 1. Deyutza January 28, 2020 at 12:03 am - Reply

  Este o gama buna si super interesanta. Momentan doar serumul il folosesc si da ma declar indragostita de el, e foarte bun si tenul meu il iubeste

 2. Masha January 28, 2020 at 10:07 am - Reply

  Crema de noapte mi se pare wow! 🙂 Am si eu cateva produse de la Bioderma si pot sa spun ca sunt extraordinare, printre putinele pe care le recumpar constant, alaturi de cele de la La Roche Posay. Sa le folosesti cu placere!

 3. Secretele frumusetii January 28, 2020 at 7:32 pm - Reply

  Crema de zi cu SPF 50+ ma tentează cel mai tare. Ma gândesc ca este mult mai ok dacă aplic un SPF și totodata acționează și pentru celelalte probleme ale tenului.

 4. Catalina Coman January 28, 2020 at 8:30 pm - Reply

  Eu mai am urme de la acnee si chiar se vede o diferenta de cand folosesc Pigmentbio.

  • Simona January 31, 2020 at 2:05 pm - Reply

   Mă bucur că te ajută! Știam că vitamina C este salvatoare în multe situații!

 5. Lucia Mihaela Curea January 28, 2020 at 9:42 pm - Reply

  Crema de noapte din aceasta gama noua mi-ar placea sa o incerc tare mult.

  • Simona January 31, 2020 at 2:06 pm - Reply

   Aceea este preferata mea!! <3

 6. Denisa January 28, 2020 at 9:45 pm - Reply

  Sunt si eu curioasa de gama aceasta. Am sa incerc produsele. Imi plac produsele Bioderma in general.

  • Simona January 31, 2020 at 2:06 pm - Reply

   Mi-am luat recent o nouă cremă Bioderma, pentru hidratare. Pare faină abia aștept rezultatele!!

 7. Rokolla January 29, 2020 at 12:50 am - Reply

  Folosesc si eu aceasta gama si mi se pare foarte blanda cu tenul si chiar eficienta. Eu am pete pigmentare asa ca aceste produse parca imi sunt destinate 😉

  • Simona January 31, 2020 at 2:07 pm - Reply

   Mă bucur că vezi diferențe!! Sper să te ajute și în continuare. 😘

 8. Eva January 29, 2020 at 9:32 pm - Reply

  Tare faina gama asta! Serul cu Vitamina C este preferatul meu, dar si spuma de curatare, pe care o folosesc pe post de masca, de 2x pe saptamana <3

  • Simona January 31, 2020 at 2:05 pm - Reply

   Și eu folosesc spuma de curățare cam de 2 ori pe săptămână! Și serul e așa nice!

 9. Mihuț January 31, 2020 at 10:29 am - Reply

  Chiar aș vrea să încerc și eu această gamă.

  • Simona January 31, 2020 at 2:02 pm - Reply

   Dacă ai tenul mai pigmentat de la soare spre exemplu ar trebui să te ajute!

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree