Tricouri și pijamale personalizate – Cum mă îmbrac în casă iarna

ruvix tricouri pijamale personalizate craciun cum ma imbrac in casa

Zilele de iarnă sunt aici, decembrie chiar a adus fulgi prin unele orașe iar eu mi-am scos hăinuțele tematice pe care le port în casă. De-a lungul timpului am început să port haine mai simpatice și prin casă, pentru că dacă nu o fac acum, atunci când? 😂

Am primit recent o comandă de pe Ruvix.ro și am luat câteva hăinuțe pentru mine, dar și cadouri, toate fiind personalizate, cu mesaje hazlii pentru iarnă. Găsești la Ruvix multe haine tematice pentru iarnă și sigur o să îți atragă atenția prin imaginile sau textele hazlii! 😍

ruvix tricouri pijamale personalizate craciun cum ma imbrac in casa

🎁 Comanda mea

Am fost foarte mulțumită de comanda plasată pe site-ul Ruvix. Coletul a ajuns repede la mine și mi-a plăcut la nebunie cutia frumos decorată. Am descoperit la interior și un mesaj fain și chiar și niște stickere tare amuzante pe care sigur le voi folosi prin agendele mele! 😃

Am fost acaparată de pijamalele, tricourile și bluzoanele cu tematică festivă, dar am reușit să aleg niște lucruri interesante. Voiam să ți le arăt și ție pe rând căci poate îți vin idei de cadouri. ⛄

ruvix tricouri pijamale personalizate craciun cum ma imbrac in casa

🎁 Pijamaua Crăciun Fericit

M-am gândit că niciodată nu pot avea îndeajuns de multe pijamale, după cum bine ai mai sesizat acest lucru la mine. Nu aveam o pijama cu tematică de Crăciun iar aceasta mi-a plăcut mult.

Tricoul este mărimea S, dar e numai bun și pentru cele ca mine care poartă XXS. Pantalonul de pijama putea fi roz sau negru iar eu l-am ales negru. Acela este relativ universal, un S-M, care mie îmi e nițel mare, dar nu e problemă căci îi fură mama mea când nu sunt atentă!

ruvix tricouri pijamale personalizate craciun cum ma imbrac in casa

🎁 Pijamaua Don’t Stop Believin’

Inițial doream să îi ofer cadou mamei mele pijamaua aceasta, dar se pare că tricoul a ajuns la mine și pantalonii roz la ea. Este mărimea M, dar pare un S. Când comanzi pe site, ai toate dimensiunile necesare disponibile așa că uită-te mai atent.

Ar trebui să iei totul cam cu o mărime mai mare decât alegi de obicei (la tricouri cel puțin). În rest, cred că nu sunt probleme.

Tricourile de pe Ruvix îmi plac la nebunie. Sunt foarte bine realizate și confortabile. Conțin bumbac 100% și îți fac somnul liniștit.

ruvix tricouri pijamale personalizate craciun cum ma imbrac in casa

🎁 Bluzonul Leru-i Ler

Un bluzon roșu cu un mesaj așa fain nu are cum să nu fie o idee bună de cadou! Sigur poți surprinde o persoană dragă ție cu un bluzon de acest tip. Am sesizat pe site și alte modele interesante potrivite pentru toate gusturile.

Iarna și perioada sărbătorilor este momentul când să dăruim celor din jur atât lucruri frumoase cât și o stare de bine. Nu uita să fii mereu cu zâmbetul pe buze și să te bucuri de momentele mici împreună cu cei pe care îi iubești!

Tu ai pijamale tematice pentru Crăciun? Ai dărui o pijama sau un bluzon cum sunt alegerile mele de pe Ruvix? 😘

ruvix tricouri pijamale personalizate craciun cum ma imbrac in casaruvix tricouri pijamale personalizate craciun cum ma imbrac in casa ruvix tricouri pijamale personalizate craciun cum ma imbrac in casa ruvix tricouri pijamale personalizate craciun cum ma imbrac in casa

2019-12-04T00:03:21+00:00

9 Comments

 1. Lucia Mihaela Curea December 4, 2019 at 12:14 am - Reply

  Sunt in cautare de pijamale si tinute de casa cu tematica de sarbatori, mi se par tare vesele si frumusele, ideale de facut cadou.

 2. Gabriela Bratu December 4, 2019 at 8:30 am - Reply

  Cred ca nici eu nu am pijamale cu tematica, asa ca zau dacă nu as opta pentru ceva din ce ne-ai arătat. De la ruvix am o căciulă și sunt multumita de calitate!

 3. Stefania Petrescu December 4, 2019 at 10:00 am - Reply

  Ooo cât de cute sunt 😍 sunt înnebunită după pijamale și mereu când găsesc ceva dragut nu ma pot abține.

 4. Adriana Ivan December 4, 2019 at 1:56 pm - Reply

  Ce frumoase sunt! Și mie îmi place să port pijamale cu fulguleți sau alte motive de iarnă sau Crăciun.

 5. Diana Timofte December 4, 2019 at 9:41 pm - Reply

  Si mie imi plac pijamalele, mai ales cele tematice !

 6. Catalina Coman December 5, 2019 at 12:55 am - Reply

  Cat de faine sunt toate! Cred ca o sa imi iau si eu o pijama tematica. 😀

 7. Mirela Marin December 5, 2019 at 10:04 pm - Reply

  Nu am pijamale cu tematica pentru Crăciun dar mi-ar la ea și consider ca sunt potrivite și pentru cadouri.

 8. Anca December 6, 2019 at 7:36 am - Reply

  Uite ca nu m-am gandit ca as putea oferi pijamale in dar.

 9. Denisa December 8, 2019 at 3:58 pm - Reply

  Am si eu cu Alex bluze de la Ruvix asortate de Craciun ❤. Imi plac articolele lor, am o multime de tricouri de la ei.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree