Seturi cadou pentru sărbători – Tesori D’Oriente, Str8, C-Thru

seturi cadou femei barbati craciun sarbatori cthru tesori d'oriente str8

Salutare dragilor! Mai este atât de puțin până la Crăciun! Cum vă pregătiți? Ați început treaba prin bucătărie, curățenia și ultima goană după cadourile pentru cei dragi?

În caz că mai aveți cadouri de cumpărat, vă recomand cu drag seturile cadou cu parfumuri, deodorante și alte produse care vă pot scoate din bucluc atunci când nu aveți idei sau vreți să scăpați mai repede de grija darurilor. 🎁

seturi cadou femei barbati craciun sarbatori cthru tesori d'oriente str8 original

🎁 Set cadou pentru bărbați STR8 Original

Cadourile pentru bărbați mi se par deseori cel mai greu de ales. Pentru a scăpa rapid de grija cadoului pentru tata, bunicul, prietenul sau fratele tău, poți alege un set cadou de la STR8.

Acest brand mereu a fost apreciat de bărbați și de aceea nu ai cum să dai greș cu el! 🎅🏻 Puteți alege varianta Original dacă nu aveți idei de alte arome. Setul de la STR8 conține o apă de toaletă de 100 ml și un body spray de 150 ml.

Soțul, iubitul sau tatăl se va simți răsfățat cu un cadou de acest tip. În plus, este un cadou tare util iar produsele vin ambalate într-o cutie metalică pe care o poate refolosi mai apoi!

seturi cadou femei barbati craciun sarbatori cthru wanderlust dream tesori d'oriente str8

🎁 Set cadou pentru femei C-THRU Wanderlust Dream

Pentru femei am două idei de cadouri. Printre cele mai cunoscute produse apreciate de femei se numără și cele de la C-Thru. Un set cadou cu un parfum pentru corp și un deodorant spray este o idee bună de cadou.

Setul Wanderlust Dream are un miros de fructe, floral. Este o combinație faină de bergamotă, coacăză roșie, pepene galben, ciclamă, iasomie, mosc alb, pachouli și vanilie. O aromă care persistă și are note tinerești, dar se potrivește și unei doamne.

seturi cadou femei barbati craciun sarbatori cthru tesori d'oriente byzantium str8

🎁 Set cadou pentru femei TESORI D’ORIENTE Byzantium

Ultimul set cadou pentru femei pe care îl recomand este de la Tesori D’Oriente, un brand drag mie. Acest set se numește Byzantium și conține un parfum de corpungel de duș cremă și o lumânare parfumată cu un design tare frumos.

Este un set foarte frumos și miroase superb. Eu încă am parfumul pentru corp și este unul dintre preferatele mele de la acest brand. Lumânarea are și ea un miros așa de fain iar cu gelul de duș ai dorința să petreci mai mult timp pentru a te relaxa în cadă. 😊

Perioada sărbătorilor este momentul când trebuie să fim mai buni. Cadourile sunt doar un bonus care să ne aducă și mai multe zâmbete pe buze.

Voi mai aveți cadouri de cumpărat? Cum vi se par seturile parfumate recomandate de mine? 🎁😘

seturi cadou femei barbati craciun sarbatori cthru tesori d'oriente byzantium str8

2019-12-21T17:29:16+00:00

6 Comments

 1. Delia December 21, 2019 at 7:08 pm - Reply

  Anul acesta am reușit sa comand totul din timp, ba chiar le-am și împachetat 😁 Și eu sunt fan seturi, mai ales pentru unchi, mătuși și verișori.

 2. Ioana Ishikawa - Constantin December 22, 2019 at 8:05 pm - Reply

  Imi plac mult seturile recomandate de tine. Stiu ca este destul de tarziu, dar eu inca nu am cumparat cadourile pentru Craciun 🙂

 3. Lucia Mihaela Curea December 23, 2019 at 12:09 am - Reply

  Am cumparat cadourile pentru toata lumea, le-am si pus in pungi pentru fiecare, abia astept sa le pun sub brad.

 4. Catalina Coman December 23, 2019 at 2:03 pm - Reply

  Ce seturi faine! Eu am terminat cu toate cadourile, am optat si eu pentru multe seturi.

 5. Raluca Brezniceanu December 23, 2019 at 8:04 pm - Reply

  Poimaine e Craciunul si sunt pregatita cu cadouri pentru intreaga familie. Am cumparat si cateva seturi de produse cosmetice, nu acestea pe care le-ai prezentat tu, ci altele la fel de bune si frumoase.

 6. Rokolla December 25, 2019 at 1:51 am - Reply

  Sunt foarte multe pachete cadou extrem de interesante. Merita incercate si toate imi fac cu ochiul

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree