seturi cadou femei barbati craciun sarbatori cthru tesori d'oriente str8

Salutare dragilor! Mai este atât de puțin până la Crăciun! Cum vă pregătiți? Ați început treaba prin bucătărie, curățenia și ultima goană după cadourile pentru cei dragi?

În caz că mai aveți cadouri de cumpărat, vă recomand cu drag seturile cadou cu parfumuri, deodorante și alte produse care vă pot scoate din bucluc atunci când nu aveți idei sau vreți să scăpați mai repede de grija darurilor. 🎁

seturi cadou femei barbati craciun sarbatori cthru tesori d'oriente str8 original

🎁 Set cadou pentru bărbați STR8 Original

Cadourile pentru bărbați mi se par deseori cel mai greu de ales. Pentru a scăpa rapid de grija cadoului pentru tata, bunicul, prietenul sau fratele tău, poți alege un set cadou de la STR8.

Acest brand mereu a fost apreciat de bărbați și de aceea nu ai cum să dai greș cu el! 🎅🏻 Puteți alege varianta Original dacă nu aveți idei de alte arome. Setul de la STR8 conține o apă de toaletă de 100 ml și un body spray de 150 ml.

Soțul, iubitul sau tatăl se va simți răsfățat cu un cadou de acest tip. În plus, este un cadou tare util iar produsele vin ambalate într-o cutie metalică pe care o poate refolosi mai apoi!

seturi cadou femei barbati craciun sarbatori cthru wanderlust dream tesori d'oriente str8

🎁 Set cadou pentru femei C-THRU Wanderlust Dream

Pentru femei am două idei de cadouri. Printre cele mai cunoscute produse apreciate de femei se numără și cele de la C-Thru. Un set cadou cu un parfum pentru corp și un deodorant spray este o idee bună de cadou.

Setul Wanderlust Dream are un miros de fructe, floral. Este o combinație faină de bergamotă, coacăză roșie, pepene galben, ciclamă, iasomie, mosc alb, pachouli și vanilie. O aromă care persistă și are note tinerești, dar se potrivește și unei doamne.

seturi cadou femei barbati craciun sarbatori cthru tesori d'oriente byzantium str8

🎁 Set cadou pentru femei TESORI D’ORIENTE Byzantium

Ultimul set cadou pentru femei pe care îl recomand este de la Tesori D’Oriente, un brand drag mie. Acest set se numește Byzantium și conține un parfum de corpungel de duș cremă și o lumânare parfumată cu un design tare frumos.

Este un set foarte frumos și miroase superb. Eu încă am parfumul pentru corp și este unul dintre preferatele mele de la acest brand. Lumânarea are și ea un miros așa de fain iar cu gelul de duș ai dorința să petreci mai mult timp pentru a te relaxa în cadă. 😊

Perioada sărbătorilor este momentul când trebuie să fim mai buni. Cadourile sunt doar un bonus care să ne aducă și mai multe zâmbete pe buze.

Voi mai aveți cadouri de cumpărat? Cum vi se par seturile parfumate recomandate de mine? 🎁😘

seturi cadou femei barbati craciun sarbatori cthru tesori d'oriente byzantium str8