secret santa bloggers blogeri constanta 2019 mistic cafe

Luna decembrie aproape a ajuns la final așa că am zis să postez la timp câteva cuvinte despre clipele de magie petrecute la Secret Santa cu bloggerii din Constanța. Ne-am întâlnit cu toții pe 22 decembrie 2019 la cafeneaua Mistic Cafe unde s-a ținut evenimentul și acum 1 an.

secret santa bloggers blogeri constanta 2019 mistic cafe

st: cu Lory @yourgracefulstyle (Secret Santa-ul meu 🎁🎄🎅🏻); mij: Adela și Iulia; dr: cu Adela

M-am bucurat să particip pentru prima dată la acest secret santa, deoarece acum 1 an nu reușisem să ajung. Chiar dacă au lipsit vreo 2 colege tot am reușit să ne distrăm și să fie o atmosferă plăcută.

Am realizat toți că ar fi frumos să ne revedem mai des pentru că de fiecare dată împărțim voie bună și idei interesante. Simt că grupulețul nostru este, după cum zicea și Dragoș, undeva dincolo de lumea onlineului, blogging and co.

Crăciunul ne-a mai apropiat un pic și am reușit să mai aflăm lucruri unii despre alții! Să sperăm că în 2020 ne vom vedea mai des în diverse formule și plini de inspirație! 😍

secret santa bloggers blogeri constanta 2019 mistic cafe

nu mă mai văzusem de ceva timp cu Dragoș așa că m-am bucurat să ne amuzăm împreună 😘😊

Sponsorii

În acest an am avut 2-3 sponsori deoarece ne-am organizat destul de târziu (trebuie să remediem problema pe viitor). Acest lucru nu a fost o piedică în a face din ziua noastră de duminică una plină de veselie și cu amintiri frumoase!

secret santa bloggers blogeri constanta 2019 mistic cafe

brăduțul simpatic de la Mistic Cafe Constanța

PellAmar

Cei de la Pellamar ne-au mai fost alături și în trecut. I-am descoperit tot prin intermediul unei întâlniri cu bloggerii și pot spune că mă bucur că și românii au produse așa bune!

Testasem în trecut o mască de față și o cremă de corp și altele. Acestea m-au impresionat mult și de aceea vă recomand cu mare drag acest brand românesc!

secret santa bloggers blogeri constanta 2019 mistic cafe

🎁 PellAmar BioMe Apă micelară  complex activ prebiotic

Am primit o apă micelară dedicată tenului uscat. Pentru că de vreo lună tenul meu e din ce în ce mai uscat, apa aceasta micelară vine la fix.
⠀⠀⠀
Conține un complex activ prebiotic, extract natural de nămol terapeutic și restabilește echilibrul natural. Îmbunătățește echilibrul natural, hrănind prin complexul prebiotic bacteriile bune ale pielii. Contribuie la absorbția optimă a ingredientelor active.

Se aplică pe o dischetă demachiantă cu care se curăță fața prin mișcări circulare. Pentru rezultate optime se recomandă folosirea întregii scheme de îngrijire Biome pentru ten uscat (Crema Calmantă, Serum Energizant)

secret santa bloggers blogeri constanta 2019 mistic cafe

Am primit și câteva mostre pe care le voi încerca. Pasta de dinți de la Pellamar îmi e cunoscută, însă cred că era o altă variantă care îmi plăcuse mult. 😊

secret santa bloggers blogeri constanta 2019 mistic cafe

Venda Jewelry

Al doilea sponsor a fost unul cu bijuterii. Îmi plac foarte mult charm-urile și în acest an am adăugat pe brățara mea câteva cu tematica iernii.

M-am bucurat mult să primesc de le Venda Jewelry un charm cu om de zăpadă de care m-am îndrăgostit. E super simpatic și se potrivește la fix lângă celelalte pandantive argintii pe care le am.

secret santa bloggers blogeri constanta 2019 mistic cafe

Pandantivul este realizat din argint s925 și e tare frumos. Toată lumea a primit charmuri foarte frumoase. Printre ele se numărau aripi, floricele, copacul vieții, semnul infinit și altele. Tare frumoase mi s-au părut toate. 😊

secret santa bloggers blogeri constanta 2019 mistic cafe

Acest pandantiv sigur îmi va aminti mereu cu drag de sărbătorile de iarnă, de prietenie și de comunitatea faină a bloggerilor. Toți avem ceva frumos cu care ne putem inspira unii pe alții și sigur vom reuși să facem lucruri interesante și în 2020.secret santa bloggers blogeri constanta 2019 mistic cafe lucas pancakes

Lucas Bites

Ultimul sponsor a fost o surpriză din partea lui Lory (Your Graceful Style) care ne-a povestit despre afacerea soțului său, care este de fapt o afacere de familie.

Denumită după fiul lor, Lucas Bites ne încântă cu idei rapide și sănătoase pentru a prepara pancakes americane, brownies și multe altele.

Eu mi-am ales un mix vegan pentru clătite americane și abia aștept să adaug apă, să amestec totul și doar să pun tigaia la încins! Clătite pregătite într-un mod rapid și sănătos. 😊

secret santa bloggers blogeri constanta 2019 mistic cafe

Ce am primit la Secret Santa

Ziceam mai sus că Lory a fost Secret Santa-ul meu! Eram tare curioasă cine va fi moșul meu și m-am bucurat că a fost Lory pentru că astfel am mai aflat una alta despre ea.

Mi-a transmis o stare de bine prin modul ei de a fi și m-a surprins și cu niște daruri din categoria de beauty. A sesizat că în ultima vreme am pus accent pe produse de machiaj și mi-a luat o paletă I Heart Revolution: 24K Gold.

secret santa bloggers blogeri constanta 2019 mistic cafe i heart revolution 24k palette

Este o paletă foarte frumoasă din gama de palete cu design ca o ciocolată. Arată ca o paletă care se potrivește de minune cu perioada sărbătorilor deoarece este așa aurie și cumva festivă! 😊😍

Culorile sunt majoritatea în tonuri cuminți, maronii, însă toate sunt sidefate așa cum îmi plac mie. Am folosit deja paleta și sunt tare încântată de ea. Ca de obicei, fardurile de la acest brand sunt tare pigmentate!

secret santa bloggers blogeri constanta 2019 mistic cafe i heart revolution 24k palette

Am mai primit cadou și un ruj de la Revolution Pro în nuanța Elevation. Este o nuanță care inițial mi se păruse închisă, dar nu este deloc.

E potrivită cu gusturile mele din ultima vreme: un maroniu, cald, cu tonuri rozalii, care se potrivește la foarte multe machiaje. Textura rujului e plăcută și confortabilă pe buze. Are un miros plăcut și un finish mat frumos.

secret santa bloggers blogeri constanta 2019 mistic cafe revolution pro lipstick

Cam acestea ar fi micile momente surprinse în urma întâlnirii cu bloggerii constnănțeni. Am râs, ne-am distrat, am și lăcrimat pe alocuri. Să ne vedem cu bine și în 2020 și să fim toți plini de forțe și voie bună. Vă pup pe toți! 🎁🎅🏻🎄😘

secret santa bloggers blogeri constanta 2019 mistic cafe revolution pro lipstick secret santa bloggers blogeri constanta 2019 mistic cafe secret santa bloggers blogeri constanta 2019 mistic cafe secret santa bloggers blogeri constanta 2019 mistic cafe