Lansare carte: Cartea Bunătății de Cristina Andone

lansare carte cartea bunatatii cristina andone ludens constanta

🎄📚 Lansări livrești minunate

Lansările de carte au început să îmi placă din ce în ce mai mult. Sunt relaxante și îmi permit să interacționez cu persoane de treabă în timp ce descopăr trăirile autorilor.

Pe 6 decembrie 2019 a avut loc lansarea de carte a Cristinei AndoneCartea Bunătății este noua lectură și aceasta este cu și adresată copiilor de la satele din România.

lansare carte cartea bunatatii cristina andone ludens constanta

🎄📚 Reîntâlnirea cu Cristina Andone

Mi-a făcut mare plăcere să o revăd pe Cristina Andone. Este un autor drag mie și de fiecare dată când îi aud poveștile mă umplu de o stare de bine.

Cartea Bunătății este apărută la editura Univers și înglobează o serie de povești despre copiii de la satele din România, povești spuse într-o altă manieră. Se știe că la sate, copiii trec prin diverse greutăți.

După ce autorul a primit o grămadă de scrisori de la copiii de la sate (procedură de colectare din școli, prin intermediul sponsorului Ameropa).

lansare carte cartea bunatatii cristina andone ludens constanta

🎄📚 Emoțiile copiilor de la sate

Pe câteva pagini au fost incluse pasaje din ceea ce cred copiii de la sate despre Bunătate… Am fost profund impresionată! Fiecare vede bunătatea probabil în alt mod față de cum o văd alți copii de la oraș sau adulții.

Ei văd bunătatea în lucruri mărunte… în ajutarea bunicii cu treburile casei, faptelor bune pentru mama sau rude, gustul laptelui proaspăt de vacă etc. Fiecare idee în parte e emoționantă deoarece transmite viziunea pură a copiilor.

lansare carte cartea bunatatii cristina andone ludens constanta

Evenimentul s-a desfășurat în Constanța la Ludens – joacă cu sens și a fost tare frumos. Atmosfera festivă a fost prezentă și zâmbetele copiilor la fel. Am ascultat poveștile și învățămintele Cristinei Andone și a fost o seară tare plăcută.

Vă invit să vedeți mai multe în clipul de pe YouTube care se găsește și la final de postare. Până data viitoare, vă recomand cu mare drag această carte și atunci când aveți ocazia, faceți o faptă bună și ajutați copiii de la sate. Și, nu uitați să aveti gânduri bune ca și ei! 😘

lansare carte cartea bunatatii cristina andone ludens constanta lansare carte cartea bunatatii cristina andone ludens constanta lansare carte cartea bunatatii cristina andone ludens constanta lansare carte cartea bunatatii cristina andone ludens constanta lansare carte cartea bunatatii cristina andone ludens constanta lansare carte cartea bunatatii cristina andone ludens constanta lansare carte cartea bunatatii cristina andone ludens constanta lansare carte cartea bunatatii cristina andone ludens constanta lansare carte cartea bunatatii cristina andone ludens constanta lansare carte cartea bunatatii cristina andone ludens constanta lansare carte cartea bunatatii cristina andone ludens constanta lansare carte cartea bunatatii cristina andone ludens constanta lansare carte cartea bunatatii cristina andone ludens constanta

LANSARE CARTEA BUNĂTĂȚII DE CRISTINA ANDONE

2019-12-17T23:44:26+00:00

6 Comments

 1. Catalina Coman December 18, 2019 at 12:30 am - Reply

  Ce frumos! Mi-e dor de o lansare de-a Cristinei.

 2. Deyutza December 18, 2019 at 12:30 am - Reply

  Nu am fost niciodata la o lansare de carte, dar aici vad ca a fost foarte frumos si emotionant

 3. Mihuț December 18, 2019 at 3:36 pm - Reply

  Aaaw ce atmosferă drăguță! Cred că a fost un eveniment frumos.

 4. Rokolla December 19, 2019 at 2:05 am - Reply

  Am sa caut si eu carti ale acestei autoare pentru fetita mea. Cred ca ar fi fix pe placul ei

 5. Raluca Brezniceanu December 19, 2019 at 10:03 pm - Reply

  Avem nevoie de mai multe astfel de carti ale bunatatii pentru a ne aduce aminte ce inseamna o copilarie fericita si sa aducem zambete pe fata copiilor din preajma noastra.

 6. Mihaela December 21, 2019 at 12:59 pm - Reply

  Foarte frumoase pozele. Sarbatori Fericite! 🙂

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree