laura baldini dresuri groase plasa den linea glamour linea second skin elegante microfibra

📚 Pentru picioare friguroase…

Toamna și iarna sunt crunte pentru minte în ceea ce privește frigul. Sunt friguroasă de când mă știu și de aceea trebuie să mă îmbrac bine.

Cam fug de fuste și rochii atunci când este prea frig, dar ca să ies din casă în zilele reci am mereu alături (indiferent de ținuta mea) niște dresuri de încredere.

Dresurile Laura Baldini sunt printre preferatele mele și le folosesc de ceva ani. Sunt dresuri de calitate care rezistă în timp și sunt taaare confortabile! 😍 Am primit de curând mai multe modele și o să vă zic cam care au fost preferatele mele, cu toate că pe toate le folosesc!

 laura baldini dresuri groase plasa den linea glamour linea second skin elegante microfibra

📚 Dresuri Laura Baldini Second Skin 50 DEN

Griul este una dintre culorile mele preferate (încă nu știu de ce) așa că în garderoba mea am destule hăinuțe gri. Și dresurile gri îmi plac mult așa că în această iarnă am tot purtat dresurile cu microfibră 3D de la Laura Baldini.

Modelul pe gri are o grosime de 50 DEN și este tare confortabil. Îmi place că griul se potrivește la multe fuste, sarafane, rochii și chiar și pe sub blugi e perfect!

 laura baldini dresuri groase plasa den linea glamour linea second skin elegante microfibra

📚 Dresuri Laura Baldini Invisible 20 DEN

Modelul Invisible de la Laura Baldini m-a uimit! Nu îmi prea plac dresurile subțiri deoarece le simt incomode pe picior. Cu toate acestea, modelul Insivible de 20 DEN îmi place mult de tot. El face parte din colecția Modella în care găsiți și alte variante.

Aceste dresuri sunt aproape invizibile, după cum zice și denumirea. Piciorul arată natural și frumos. Rolul acestor colanți este de a modela piciorul și corpul frumos așa că dacă vreți un aspect fizic plăcut îi puteți folosi! Sunt realizați din bumbac și au textură mătăsoasă pe piele.

 laura baldini dresuri groase plasa den linea glamour linea second skin elegante microfibra

📚 Dresuri Laura Baldini Carisma

Un alt model de care m-am îndrăgostit este Carisma din colecția Glamour. Aceși colanți sunt negri, în mărimile 2/3 sau 3/4 și sunt în două grosimi: în partea de jos sunt normali iar în partea de sus sunt stil plasă.

Este un model care e tare elegant și cred că se potrivește multor femei. Se poate asorta și la o rochie sau la o fustă mai groasă.

 laura baldini dresuri groase plasa den linea glamour linea second skin elegante microfibra

Indiferent de hainele pe care le porți, la Laura Baldini sunt multe modele și colecții potrivite pentru orice femeie și outfit. Fie că vrei ceva colorat sau ceva serios, pentru purtat în oraș sau la birou, ai de unde alege. 😍

🎀 Linia Second Skin e dedicată confortului și grației. Creați din microfibră 3D, perfect aderenți și cu acoperire uniformă, aceste dresuri te protejează de vremea rece și oferă o senzație de libertate.

🎀Linia Modella va avea grija de siluetă. Tehnologia avansată, calitatea impecabilă și atenția deosebită la detalii recomandă acești colanți pentru un confort maxim și forme perfecte!

🎀Linia Elegante înseamnă încredere, eleganță și rafinament. Cu o finețe și rezistență aparte, aceste dresuri sunt secretul feminității și al puterii interioare.

🎀Linia Glamour te va scoate din anonimat, iar picioarele tale vor fi vedeta petrecerii cu prietenii, sau doar a celei în doi. Poartă-i de Sărbători pentru un plus de încredere în tine.

Tu obișnuiești să porți dresuri? Îți plac modelele de la Laura Baldini? 😘

 laura baldini dresuri groase plasa den linea glamour linea second skin elegante microfibra laura baldini dresuri groase plasa den linea glamour linea second skin elegante microfibra laura baldini dresuri groase plasa den linea glamour linea second skin elegante microfibra  laura baldini dresuri groase plasa den linea glamour linea second skin elegante microfibra  laura baldini dresuri groase plasa den linea glamour linea second skin elegante microfibra