recenzie carte zile de craciun ganduri pentru sarbatori editura cartemma

🎁 O carte tip Advent Calendar

În ultimii ani, calendarele advent au devenit din ce în ce mai populare. Mi s-a părut tare fain când am descoperit că există și cărți cu această idee. 😍 Una dintre ele este Zile de Crăciun: Gânduri pentru sărbători scrisă de M.H. Clark și Jessica Phoenix.

Este o carte foarte frumoasă și relaxantă. Scopul ei este să îi ofere cititorului, din prima zi a Crăciunului și până în ziua magică, câte o cugetare care să îi rămână în minte.

Îmi place foarte mult această carte și m-am apucat să o citesc imediat cum a venit decembrie. Ea poate fi citită și integral deoarece este o lectură care te relaxează mult și îți liniștește sufletul.

recenzie carte zile de craciun ganduri pentru sarbatori editura cartemma

🎁 Reamintește-ți însemnătatea Crăciunului

Se întâmplă ca de la un an la altul să îmbătrânim, să ne lăsăm acaparați de viața agitată și să uităm care sunt adevăratele semnificații ale sărbătorilor de iarnă.

🎅🏻 Zile de Crăciun îți oferă în orice moment al zilei sau al nopții, un gând bun, o învățătură care să îți rămână în minte. E o carte numai bună de citit când vrei să te pregătești de un somn lin, seara la culcare. La fel de bine îți poți începe ziua cu ea și vei simți cum ai o minte mai calmă și o bunătate mai mare în inimă.

recenzie carte zile de craciun ganduri pentru sarbatori editura cartemma

Bonusul acestei cărți îl reprezintă și ilustrațiile absolut superbe. Îmi plac la nebunie desenele cu tematică festivă iar această carte are ceva aparte pentru orice iubitor de Crăciun!

Reînvață să dăruiești zâmbete celor dragi, timp celor iubiți, momente mici ție și celor care îți completează viața! O carte care nu ar trebui să îți lipsească din bibliotecă mai ales în zilele reci de decembrie. 📚

Tu ai citit cărți tip calendar advent? Ce părere ai despre această idee de lectură de la editura Cartemma? 😘📚

recenzie carte zile de craciun ganduri pentru sarbatori editura cartemmarecenzie carte zile de craciun ganduri pentru sarbatori editura cartemmarecenzie carte zile de craciun ganduri pentru sarbatori editura cartemmarecenzie carte zile de craciun ganduri pentru sarbatori editura cartemmarecenzie carte zile de craciun ganduri pentru sarbatori editura cartemmarecenzie carte zile de craciun ganduri pentru sarbatori editura cartemma