Yolo Book – Aplicația care îți transformă pozele în albume cu amintiri

yolo book aplicatie albume foto polaroid poze amintiri

Întotdeauna am avut o pasiune pentru lucrurile fizice, pe care le poți privi și simți. Fie că era vorba de o poză, de o agendă, de un bibelou primit cadou, am simțit mereu că aceste lucruri fizice îmi sunt mai aproape față de tot ce este digital în ziua de azi.

🌟 Am fost super încântată să descopăr aplicația Yolo Book care face un pic de magie și transformă pozele digitale în poze fizice tip polaroid sau în albume simpatice pe care le poți răsfoi ori de câte ori ai chef. 😍

yolo book aplicatie albume foto polaroid poze amintiri

📸 De ce să alegi YoloBook?

🌟 Mi-am instalat această aplicație și m-am bucurat să văd că are un design prietenos. Este o aplicație pe care o găsiți pe Google Play și se instalează rapid. Interfața este foarte simpatică iar aplicația se mișcă repede. Eu nu am avut deloc probleme cu ea: nu s-a blocat, nu a dat crash așa că mi-am putut realiza comanda cu ușurință.

🌟 Ce este fain la această aplicație este faptul că îți poți alege pozele preferate din mai multe surse. Poți apela la pozele din telefonul tău sau chiar la cele deja postate pe medii de socializare precum instagram și facebook! Ce super, nu-i așa? Toate pozele tale preferate la un loc! 😍

O să vă arăt în continuare ce mi-am luat eu și care este experiența mea cu YoloBook. Eu am fost încântată de colețelul primit așa că o să vă prezint ce alegeri am făcut.

yolo book aplicatie albume foto polaroid poze amintiri

📸 YoloBox: Cutia cu poze tip polaroid

Prima dată mi-am adăugat în coșul de cumpărături (din meniul principal) un YoloBox. Această cutiuță simpatică conține până la 60 de fotografii în stil polaroid.

Am sesizat că poți alege 2 modele de cutii: modelul clasic pe roz sau cel în ediția de vară, YoloBox Summer. Ambele sunt super simpatice! 💖

yolo book aplicatie albume foto polaroid poze amintiri

Din câte probabil sesizați, eu mi-am luat cutia clasică în tonuri de roz. Presărată cu inimioare, pepene și brioșe aniversare, nu avea cum să nu îmi atragă atenția. 😍

🌟 Cutiuța e o idee tare bună de dăruit cuiva drag și e fain că poți alege pozele tale preferate pentru a te uita la ele oricând. Pozele acestea tip polaroid sunt foarte faine și pot fi agățate chiar pe un panou creativ! Eu am ales poze diverse cu amintiri create în special în acest an.

yolo book aplicatie albume foto polaroid poze amintiri

📸 YoloBook: Albumul cu amintiri

🌟 Albumul foto YoloBook este probabil preferatul meu! Eu mi-am comandat 2 albume deoarece era imposibil să mă rezum la unul singur. Un album conține 48 fotografii imprimate pe hârtie foto lucioasă 170g cu ajutorul imprimantei digitale.

Eu mi-am creat în alte aplicații sau pe calculator câteva colaje cu pozele dragi mie (ca să încapă mai multe pe o pagină) iar pe restul le-am lăsat în mărimea originală.

yolo book aplicatie albume foto polaroid poze amintiri

Rezultatele finale au fost faine și m-am bucurat să am 2 albume cu amintiri ce mă reprezintă. Primul album este cu poze artistice cu mine. Sunt poze ce țin de evoluția mea pe blog sau poze care sunt realizate într-un mod mai artistic. De mult timp doream un astfel de album.

🌟 Cel de-al doilea album este albumul prieteniei în care am inclus cât de multe poze am reușit cu prietenii mei dragi. Am surprins amintiri simpatice, amuzante, la care mă uit cu drag în orice moment. Le-am arătat și prietenilor aceste albume și le-au plăcut și lor tare mult. 😍

yolo book aplicatie albume foto polaroid poze amintiri
📸 Impresii generale și idei pentru albumul vostru

🌟 Eu am fost mulțumită de albumele primite și de cutiuța cu poze. Calitatea foto mi s-a părut destul de bună, însă s-ar putea mai bine.

🌟 Dimensiunile albumelor si a cutiuței sunt ideale pentru a nu ocupa prea mult loc în casă. Aceste produse pot fi dăruite cadou sau luate în geantă cu voi cu ușurință.

🌟 Pentru a avea un album cât mai bogat, poți realiza colaje în alte aplicații sau pe calculator. Poți avea mai multe poze pe o pagină în acest mod.

🌟 Nu uita că fiecare poză poate fi cropuită direct în aplicație și repoziționată. Trebuie să alegi poziția potrivită pentru ca poza să fie încadrată așa cum îți dorești. De asemenea aplicația îți permite să ordonezi pozele după bunul plac.

Cam acestea au fost albumele și pozele pe care mi le-am luat prin aplicația YoloBook. A fost prima dată când folosesc o aplicație de acest tip și mi-a plăcut foarte mult. După ce am plasat comanda, în câteva zile am primit pachetul acasă, prin curier. 😊

Ce părere ai despre YoloBook? Cum ți se par albumele acestea? Tu preferi pozele în format digital sau ai albume cu fotografii la care te uiți mai cu drag? 😘

yolo book aplicatie albume foto polaroid poze amintiri

2019-11-07T00:20:13+00:00

6 Comments

 1. Catalina Coman November 7, 2019 at 12:37 am - Reply

  Si eu mi-am dat comanda de niste carticele din astea cu poze. Abia astept sa ajunga. 😀

 2. Stefania Petrescu November 7, 2019 at 1:13 am - Reply

  Pozele tale sunt absolut superbe <3 si produsele YoloBook sunt tare simpatice.

 3. Ioana Ishikawa - Constantin November 7, 2019 at 8:15 am - Reply

  Imi plac la nebunie albumele tale, dar la fel de mult imi plac fotografiile in stil polaroid! Mi-ar placea sa incerc Yolo!

 4. Diana Timofte November 7, 2019 at 1:19 pm - Reply

  Ce frumoase sunt pozele ! Si mie imi place sa am pozele imprimate !

 5. Raluca Brezniceanu November 7, 2019 at 11:44 pm - Reply

  Eu strang amintiri atat in format digital cat si fizic, in albume, Imi plac ambele variante si nu as renunta la niciuna.

 6. GabrielaAdelina November 8, 2019 at 9:18 am - Reply

  Bai ce tareeee!!! Se aproprie ziua mea si a iubitului meu si chiar ma gandeam sa ii iau ceva mai special avand in vedere ca implinim 9 ani de cand ne cunoastem. E cadoul perfect! MErsi

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree