Cărți cu căpcăuni, vrăjitoare, Nevermoor și alte peripeții

cartepedia carti povesti capcauni vrajitoare nevermoor madalina andronic

Mereu mi-au plăcut cărțile cu magie, cărțile misterioase sau înfricoșătoare. Lecturile ciudate, fie ele pentru copii sau înfricoșătoare, pentru adulți, mi se par tare faine. Sunt numai bune de citit în zilele reci.

În perioada Halloween-ului vă ziceam pe social media despre niște cărți potrivite pentru aceste zile de toamnă. Aprinzi o lumânare, îți iei o cană de ceai și ești pregătit să te amuzi de cărți precum Nevermoor sau să te înfricoșezi un pic de căpcăunii din Povești cu căpcăuni și vrăjitoare.

cartepedia carti povesti capcauni vrajitoare nevermoor madalina andronic

📚 Nevermoor de Jessica Townsend a apărut recent la editura Nemi și vă mai zisesem de ea. E o carte super simpatică ce te duce cu gândul la universul magic Harry Potter. Dacă v-a plăcut seria HP, vă invit să descoperiți încă o serie frumoasă pentru copii, tineri și nu numai!

Această serie a început foarte bine și de aceea abia aștept să văd ce se mai întâmplă în continuare! Sigur o să vă dea și vouă o stare de bine această primă carte.

cartepedia carti povesti capcauni vrajitoare nevermoor madalina andronic📚 Pieriți, vrăjitoare zdrențăroase m-a atras atât prin titlu cât și prin coperta foarte frumoasă. Nu prea am avut ocazia să citesc cărți de la Storia Books așa că sunt curioasă cum decurge această carte. Începutul e unul plăcut, stilul autorului Celine Kiernan fiind unul ușor de parcurs.

📚 Povești cu căpcăuni și vrăjitoare este poate deliciul din seria de recomandări. Această carte scrisă de Angela McAllister mi-a ajuns în lista de dorințe întâmplător. Am pus ochii pe ea imediat cum i-am văzut coperta minunată. Fiind o carte ilustrată cu măiestrie de draga de Mădălina Andronic pe care o admir mult, nu aveam cum să nu îmi doresc această carte. Este foarte interesantă pentru a fi citită la căldură cu o lumânare pâlpâind pe fundal. 😊

Voi ce cărți cu tematică înfricoșătoare ați citit în perioada Halloweenului? Aveți vreo recomandare interesantă pentru mine? Cărticelele în cauză le găsiți și pe Cartepedia.ro. 📚😘

cartepedia carti povesti capcauni vrajitoare nevermoor madalina andronic

2019-11-17T00:31:29+00:00

8 Comments

 1. Catalina Coman November 18, 2019 at 12:28 am - Reply

  Ce coperti simpatice au! Eu am citit ceva thrillere, nimic special.

 2. Beauty With Camy November 18, 2019 at 1:24 pm - Reply

  Si pe mine ma fascinează acest gen de cărți. 😊 Sunt foarte frumoase.

 3. Aliceee Traveler November 18, 2019 at 7:57 pm - Reply

  Cartea aceasta cred ca i-ar plăcea mult fiului meu. Mulțumesc de recomandare 🤗

 4. Butterfly November 18, 2019 at 8:41 pm - Reply

  Nu am citit pana acum genul acesta de carti dar intr-adevar copertile si titlurile sunt imbietoare.

 5. Pulbere de stele November 18, 2019 at 9:09 pm - Reply

  Chiar daca eu personal nu sunt de acord cu astfel de carti pentru copii, daca lor le place, este cat se poate de in regula. Idei de cadouri pentru cei mici! 🙂

 6. Rokolla November 18, 2019 at 10:55 pm - Reply

  Acestea sunt genul de carti pe care mi le-as dori sa le citesc in perioada urmatoare

 7. Raluca Brezniceanu November 18, 2019 at 11:03 pm - Reply

  N-am citit de Halloween nicio carte cu aceasta tema, asta daca nu se pune Ismail Kadare – Viata, jocul si moartea lui Lul Mazrek. N-a fost horror, ci doar trista si mi-a dat o stare cenusie.

 8. Anca November 19, 2019 at 9:55 pm - Reply

  Eu nu sunt o iubitoare de acest gen, dar tot as fi curioasa sa citesc cate putin din aceste carti.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree