cartepedia carti povesti capcauni vrajitoare nevermoor madalina andronic

Mereu mi-au plăcut cărțile cu magie, cărțile misterioase sau înfricoșătoare. Lecturile ciudate, fie ele pentru copii sau înfricoșătoare, pentru adulți, mi se par tare faine. Sunt numai bune de citit în zilele reci.

În perioada Halloween-ului vă ziceam pe social media despre niște cărți potrivite pentru aceste zile de toamnă. Aprinzi o lumânare, îți iei o cană de ceai și ești pregătit să te amuzi de cărți precum Nevermoor sau să te înfricoșezi un pic de căpcăunii din Povești cu căpcăuni și vrăjitoare.

cartepedia carti povesti capcauni vrajitoare nevermoor madalina andronic

📚 Nevermoor de Jessica Townsend a apărut recent la editura Nemi și vă mai zisesem de ea. E o carte super simpatică ce te duce cu gândul la universul magic Harry Potter. Dacă v-a plăcut seria HP, vă invit să descoperiți încă o serie frumoasă pentru copii, tineri și nu numai!

Această serie a început foarte bine și de aceea abia aștept să văd ce se mai întâmplă în continuare! Sigur o să vă dea și vouă o stare de bine această primă carte.

cartepedia carti povesti capcauni vrajitoare nevermoor madalina andronic📚 Pieriți, vrăjitoare zdrențăroase m-a atras atât prin titlu cât și prin coperta foarte frumoasă. Nu prea am avut ocazia să citesc cărți de la Storia Books așa că sunt curioasă cum decurge această carte. Începutul e unul plăcut, stilul autorului Celine Kiernan fiind unul ușor de parcurs.

📚 Povești cu căpcăuni și vrăjitoare este poate deliciul din seria de recomandări. Această carte scrisă de Angela McAllister mi-a ajuns în lista de dorințe întâmplător. Am pus ochii pe ea imediat cum i-am văzut coperta minunată. Fiind o carte ilustrată cu măiestrie de draga de Mădălina Andronic pe care o admir mult, nu aveam cum să nu îmi doresc această carte. Este foarte interesantă pentru a fi citită la căldură cu o lumânare pâlpâind pe fundal. 😊

Voi ce cărți cu tematică înfricoșătoare ați citit în perioada Halloweenului? Aveți vreo recomandare interesantă pentru mine? Cărticelele în cauză le găsiți și pe Cartepedia.ro. 📚😘

cartepedia carti povesti capcauni vrajitoare nevermoor madalina andronic