recenzie carte printesa sub acoperire connie glynn editura litera

Am avut o perioadă destul de lungă când sesizasem o carte așa faină, dar întâmplarea face că nu o găseam mai pe nicăieri! Numai bine s-a întâmplat că am descoperit-o pe Libris, locul unde deseori găsesc cam tot ce îmi doresc. Librăriile online sunt așa faine deoarece au des oferte bune și poți comanda oricând dorești! 😀

Prințesă sub acoperire de Connie Glynn este cartea pe care o tot vânam eu și mă bucur că am reușit să pun mâna pe ea. Este prima carte din seria Cronicile Rosewood și e o lectură relaxantă și simpatică.

M-a uimit faptul că această carte este scrisă de o youtuberiță foarte cunoscută din UK. Am simțit că personalitatea colorată, ciudată și veselă a autoarei Connie Glynn se regăsește și în această carte așa că nu am decât lucruri pozitive de zis la acest aspect! 😍

recenzie carte printesa sub acoperire connie glynn editura litera

Protagonista noastră, prințesa Eleanor Prudence Wolfson, își dorește o viață normală în momentul în care începe liceul. Orice adolescent probabil dorește acest lucru, nu-i așa? Probabil că nu! Eleanor va cunoaște pe cineva care ar da orice să fie ea prințesă așa că atunci începe un schimb de roluri între cele două fete care devin prietene.

Este o lectură faină, care te duce cu gândul la basmele clasice cu prinți și prințese, cu aventuri și giumbușlucuri. Chiar dacă nu este o carte care a intrat în lista mea de favorite, o recomand și sunt tare curioasă ce are să se întâmple și în continuarea seriei.

Coperta este și ea minunată și a fost prima care mi-a atras atenția. Pot să pledez ca fiind vinovată! Ce este frumos îmi răpește de multe ori privirea, dar acest criteriu nu mă face să iubesc o carte (din păcate).

Voi ați citit această carte? Care sunt lecturile voastre preferate cu prinți și prințese? 😘😘

recenzie carte printesa sub acoperire connie glynn editura litera