favi mobila decor toamna organizare bijuterii machiaj

Toamna este un anotimp minunat. Chiar dacă zilele sunt mai scurte și mai reci, putem face atmosfera din jurul nostru mai plăcută.

Mie îmi place în această perioadă să îmi decorez frumos locuința iar pentru acest lucru apelez la site-uri utile care îmi oferă multă inspirație. La Favi.ro am găsit foarte multe idei pentru decorul casei, dar și pentru organizare.

💖 Măsuța vanity cu oglindă

Ce îmi doresc foarte mult să adaug în locuința mea este o măsuță de machiaj feminină, pe tonuri de alb. Am găsit un model atât de frumos pe site, alături de altele la fel de interesante.

O masă de machiaj este foarte utilă pentru mine deoarece:

  • mă ajută să mă machiez mai ușor și rapid;
  • am toate produsele la îndemână;
  • o pot personaliza cu lumini la oglindă ca să fac un machiaj frumos indiferent de oră;
  • pot decora masa de toaletă cosmetică și cu alte accesorii de decor plăcute: plante, pernuță pentru scaun, ghirlande luminoase;
  • îmi permite să organizez mai bine toate produsele de makeup;
  • îmi crește creativitatea.

favi mobila decor toamna organizare bijuterii machiaj

💖 Îmi place mult să am în dormitor un spațiu cât mai organizat. De fiecare dată când simt că se aglomerează prea mult, abia aștept să mă apuc să sortez totul și să mai fac un pic de decluttering. Procedura de curățenie este mult mai ușoară atunci când casa are un vibe aerisit și când ai totul cât mai organizat. De aceea am mai găsit încă o opțiune ce ajută mult la organizare.

💖 Dulapul pentru bijuterii

💎💍 Hainele, cărțile, produsele de machiaj, dar și bijuteriile sunt printre cele mai dominante. Pentru a putea să mă organizez cât mai bine, am căutat o serie de suporturi pentru bijuterii care m-ar putea ajuta în a face casa mea cât mai plăcută vizual, dar și ordonată.

Am găsit un fel de dulăpior 2 în 1, care conține și o oglindă atunci când e închis, dar ascunde multe secțiuni și sertare la interior. Este o piesă de mobilier foarte frumoasă care poate face o schimbare așa faină în această toamnă. Bijuteriile agățate frumos sau puse în sertare speciale cred că vor arăta mult mai bine.

Când ai totul ordonat și disponibil din punct de vedere vizual, îți este mult mai ușor să te pregătești când ieși în oraș, dar și la finalul zilei când te întorci acasă. Poți pune orice accesoriu la locul lui în timp rapid și vei fi fericită când vezi totul aranjat frumos. 😍

De ce să apelezi la un dulap pentru bijuterii:

  • vei vedea mereu toată colecția de accesorii într-un singur loc, așa că nu mai uiți de ele;
  • poți să le organizezi frumos de la un anotimp la altul;
  • vei observa care sunt bijuteriile cel mai des folosite, așa că la decluttering poți renunța la cele inutile;
  • poți lumina frumos dulapul și chiar îl poți parfuma ca să ai o stare de bine când îl deschizi;
  • economisești timp și nervi când cauți bijuteria perfectă;
  • nu mai riști să îți deteriorezi bijuteriile care sunt finuțe și se încurcă imediat.

Sunt tare curioasă tu spre ce piese de mobilier sau obiecte de decor te orientezi în această toamnă. Poți intra și pe Favi ca să vezi mai multă inspirație în caz că ai nevoie. 😍

Ție îți place să faci modificări în casă toamna? Ce ai vrea să mai modifici în următoarea perioadă? 😘