notino contur si machiaj rapid cu paleta revolution racheal leary

Paletele de machiaj s-au înmulțit în sertarul meu încă de când am descoperit varietatea de pe Notino unde găsesc așa multe modele faine și la prețuri bune. Printre preferatele mele se numără cele de la Makeup Revolution.

M-am gândit că o paletă de contur 2 în 1 cum este Goddess-on-the-go by Revolution x Rachel Leary este o alegere foarte bună când vine vorba de un machiaj rapid si fără stres.

notino contur si machiaj rapid cu paleta revolution racheal leary

🌸 Paleta potrivită pentru un machiaj rapid de zeiță

Makeup Revolution Rachel Leary Goddess On The Go este o paletă super faină și populară a unei youtuberițe care postează și clipuri de beauty. Aceasta are un stil destul de colorat și in your face, însă paleta ei este tare frumoasă.

Culorile acestei palete mi se par superbe și numai bune pentru toamnă. Este o paletă utilă, mai ales pentru travelling sau zilele când ești pe fugă.

🌸 Deoarece găsești în paletă tot ce îți trebuie mi se pare că e o alegere nemaipomenită pentru orice iubitoare de make-up! Ai la îndemână 4 farduri într-o cantitate mare, farduri dedicate pentru contouring, bronzing, blush și highlighting.

Alături de acestea mai sunt 9 nuanțe tomnatice tare faine care sunt fie mate, fie sidefate. Sunt niște culori pigmentate și poți realiza un machiaj rapid tomnatic, dar destul de intens.

Îmi place mult că această paletă include tot ce îți dorești la un loc așa că în zilele când mă grăbesc apelez la Goddess-on-the-go și sunt ready to go la propriu! 😍😍

Tu ce palete de contur ai în colecția de machiaj? Cum ți se pare alegerea mea de pe Notino? 😘

notino contur si machiaj rapid cu paleta revolution racheal leary notino contur si machiaj rapid cu paleta revolution racheal leary notino contur si machiaj rapid cu paleta revolution racheal leary notino contur si machiaj rapid cu paleta revolution racheal leary

CONTUR ȘI MACHIAJ RAPID cu paleta GODDESS-ON-THE-GO