Ce cărți să citești în această toamnă de la Corint și Leda Edge

carti lecturi toamna editura leda edge corint bijuteriile reginei maria toate trecuturile noastre blestemul martii

Toamna aceasta este un pic cam ciudată. Se resimt efectele încălzirii globale așa că ba avem parte de câteva zile reci de tot, ba se încălzește de zici că vine primăvara! În weekend am ieșit pe afară și am descoperit un soare puternic și iarbă atât de verde încât m-am gândit o clipă că se apropie Paștele, nu Crăciunul! 😂😂

Revenind la recomandările de azi, am pentru voi niște propuneri livrești care vin de la Leda Edge și editura Corint, unde deseori descopăr cărți așa faine!carte leda edge blestemul marii

📚 Blestemul Mării

Cum mereu am fost îndrăgostită de mare, imediat cum am văzut titlul cărții acesteia am zis că trebuie să ajungă și la mine în bibliotecă! Shea Ernshaw nu îmi este un autor cunoscut, dar din primele pagini pare să aibă un stil plăcut ce mă atrage. Nu prea am citit cărți cu vrăjitoare, dar aceasta mi-a părut diferită! 😊

Mă bucur că este o carte pe care o pot citi fără să mai aștept o continuare. Mi-a fost recomandată lectura și de o prietenă cititoare așa că am devenit și mai curioasă despre Blestemul Mării.

După ce trei surori vrăjitoare au fost înecate în ocean, acestea revin în fiecare vară și atrag tineri băieți pe care îi omoară. Marguerite, Aurora și Hazel Swan pun frica pe un mic oraș, dar totul se schimbă când Penny Talbot, protagonista noastră din orășel, îl cunoaște pe Bo Carter, un tânăr misterios care își face apariția.

carte leda edge toate trecuturile noastre

📚 Toate trecuturile noastre

Nu mai auzisem de această lectură, dar descrierea ei mi-a atras atenția instant. Mi-a plăcut foarte mult faptul că este o carte de sine stătătoare, nefăcând parte dintr-o serie. Are o copertă foarte interesantă iar subiectul cărții are și elemente ce țin de time travel.

Subiectul cărții pare unul mai serios iar personajele au povești interesante ce te vor captiva! Întemnițată într-o închisoare, Em nu își mai aduce aminte nimic, dar o listă de instrucțiuni o va ghida, alături de vocea băiatului din celula alăturată.

Coperta cărții este absolut superbă, cu reflexe argintii ce sunt puse în contrast de albastrul minunat… Cum să nu îți dorești să citești o carte așa faină cum este aceasta apărută la Leda Edge? 📚😊

carte corint bijuteriile reginei maria

📚 Bijuteriile Reginei Maria

Am sesizat această carte prin blogosferă și m-a cucerit instant! Îmi plac foarte mult cărțile de acest tip care arată frumos, dar oferă și informații interesante despre regi sau regine. În cazul de față Regina Maria este în prim-plan, mai exact bijuteriile minunate ale acesteia!

O carte elegantă care surprinde într-o manieră frumoasă ilustrații cu bijuteriile reale alături de istoria lor. Nu multe dintre bijuteriile Reginei Maria au rezistat de-a lungul vremii, ele fiind pierdute în Rusia bolșevică, însă poți descoperi în această lectură multe informații despre bijuterii absolut superbe realizate din metale și pietre prețioase.

Tu ai apucat să citești aceste cărți? Ce altceva îmi mai poți recomanda de la Leda Edge și editura Corint? 🍂📚😘

carti carte corint bijuteriile reginei maria esentiale toamna lumanare parfumata nyx ruj seoul carti lecturi toamna leda edge toate trecuturile noastre blestemul marii

2019-10-15T23:14:43+00:00

10 Comments

 1. Adriana Ivan October 16, 2019 at 7:24 am - Reply

  Le-am citit pe primele două și mi-au plăcut foarte mult!

 2. Anca October 16, 2019 at 12:24 pm - Reply

  Foarte interesante titlurile propuse de tine, o sa le caut si eu.

 3. Bratu Gabriela October 16, 2019 at 8:02 pm - Reply

  in ultima perioada nu prea mai am ce citi! sunt fana a cartilor de la alta editura, e drept, gasesc genul meu preferat mai des!

 4. LacraRevs October 16, 2019 at 9:27 pm - Reply

  Trebuie să le citesc și pe acestea! Momentan e pe terminate Istoria Albinelor

 5. Mirela Marin October 16, 2019 at 9:34 pm - Reply

  Nu am citit cărțile despre care vorbești dar par tare interesante.
  După ce trece competiția, vacanța, am încă 3 cărți pe lista de citit. Cred că încep cu Bijuteriile reginei Maria.
  Mulțumesc!

 6. Catalina Coman October 16, 2019 at 11:15 pm - Reply

  Lecturi placute! Toate trecuturile noastre o am si eu. Abia astept sa o citesc.

 7. Urban Story October 16, 2019 at 11:46 pm - Reply

  Foarte interesante recomandarile facute. N-am citit nimic din cele propuse

 8. Rokolla October 17, 2019 at 8:35 am - Reply

  Bijuteriile Reginei Maria este si pe lista mea. Poate ma apuc de ea zilele astea pentru ca am terminat ceea ce aveam inceput

 9. Albu Steluta Georgiana October 17, 2019 at 10:17 pm - Reply

  “Blestemul marii” cred ca este o carte tare interesanta…Pe de alta parte si Bijuteriile Reginei Maria este o carte de exceptie! Super faine recomandari!

 10. cudrag.cristina October 18, 2019 at 8:15 pm - Reply

  Da si eu am sesizat cartea Bijuteriile Reginei Maria si mi-ar placea sa o citesc, pare frumos abordata si dragut ilustrata.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree