Mounli – Oje semipermanente vegane

mounli oje semipermanente vegane

Cum realizezi manichiura semipermanentă acasă?

De câteva luni am încercat să experimentez cu ojele semipermanente și pot spune că am început să descopăr mai bine ce e corect, ce greșeli să evit și să cunosc și diversele tipuri de oje semi existente.

Nu este așa greu să îți faci singură manichiura acasă, mai ales dacă ești o persoană mai comodă care vrea să și economisească niște bănuți. 😊 Ai nevoie de o lampă UV/LED, pile, buffer, un primer (opțional), oje semipermanente, base coat, top coat, ceva particule cu sclipici pentru mai multă joacă și ceva răbdare!

Ojele semi pe care vi le arăt azi sunt tare faine și sunt de la brandul Mounli.ro. Am mai multe modele despre care vreau să vă discut, însă pe site găsiț o sumedenie de culori și modele potrivite pentru toate gusturile.

La prima comandă pe Mounli poți folosi codul 💥 Simona15OFF 💥 și ai o 💥 reducere de 15% 💥! Sper să te ajute și pe tine pentru a realiza unghiuțe frumoase!

mounli oje semipermanente vegane

Ojele Mounli

Am descoperit de curând ojele Mounli care sunt mai recent lansate pe piață din câte am înțeles. M-am bucurat să încerc mai multe nuanțe și să mă joc cu unghiuțele mele. O să vă zic câteva lucruri în parte despre experiența mea. 😘

Base Coatul este unul care nu se usucă complet, fiind un pic lipicios. Se face astfel o aderență bună cu ojele care sunt concepute în aceeași manieră. Sunt lipicioase după ce le introduci la lampa UV/LED.

Top Coatul nu necesită degresare deoarece se usucă din prima la lampă. Are un luciu final foarte frumos și m-am jucat cu el chiar și cu 2 sau 3 straturi atunci când am aplicat diverse particule pe manichiura mea. A rezistat frumos și nu s-a crăpat.

mounli oje semipermanente vegane

Oja Cave Blue m-a atras din prima deoarece avea o nuanță verde-albăstruie tare faină, cu un sidef aparte. Această ojă semipermanentă este de tip ochi de pisică, așa că poți folosi un magnet pentru a crea diverse modele sau gradiente pe unghiuțe. Este o ojă care necesită degresare, însă eu am aplicat top coatul la final și acela a sigilat tot. Nu sunt expertă, dar pentru mine a funcționat metoda și unghiile mi-au rezistat frumos.

Oja Many Dots este o ojă transparentă cu particule argintii sidefate, unele mai mici, altele mai mari. Sclipiciul acesta argintiu poate fi folosit de sine stătător pe unghii sau îl poți aplica peste o altă ojă. Din ce am sesizat, Many Dots se usucă repede și nu are nevoie de degresare.

mounli oje semipermanente vegane

Oja Try Me Pink este o ojă aparte care are o nuanță subtilă de roz. E o ojă mai transparentă care îți crează unghii cu un aspect cât mai natural. Chiar dacă o aplici în mai multe straturi, tot este destul de transparentă. Eu am ales să mă joc și cu niște scoici sidefate ca să am unghiuțe sclipitoare și naturale în același timp! Ca și mai toate celelalte oje Mounli și aceasta rămâne ușor lipicioasă după uscare.

Oja Party Starter este o ojă semipermanentă termo care își schimbă culoarea în funcție de temperatură. Abia aștept să o încerc și pe aceasta și sunt curioasă cum se va vedea pe unghie nuanța de gri închis care se transformă în mov.

mounli oje semipermanente vegane

Oja Skydive este ultima ojă semipermanentă testată. Are o culoare de bleo pastel care se vede foarte frumos pe unghii. Mi-a plăcut din nou să mă joc cu pietricele și scoici mov ca să experimentez cât mai mult. Rezultatul final e frumos și de durată.

Oje vegane

Conceptul Mounli mi s-a părut interesant deoarece multe dintre ojele de pe site am sesizat că sunt vegane. Nu am realizat că există oje semipermanente vegane așa că mi se pare un punct bonus și la acest capitol.

Durata ojelor

În principal ojele acestea mă țin până la 2 săptămâni sau mai mult. Totul depinde de atenția și experiența mea când vine vorba de aplicare. S-a întâmplat de câteva ori să aplic produsele prea până în margine și de aceea oja a prins aer după ce se înmuiase zona cu apă așa că a trebuit să îmi refac manichiura cam la 1 săptămână. Greșeala repet, era la mine. 😂

Tu ai testat ojele Mounli sau alte oje vegane? Apelezi la manichiura semipermanentă acasă? Ce modele sau culori preferi? 😘😘

mounli oje semipermanente vegane mounli oje semipermanente vegane mounli oje semipermanente vegane mounli oje semipermanente vegane mounli oje semipermanente vegane mounli oje semipermanente vegane mounli oje semipermanente vegane mounli oje semipermanente vegane

2019-09-14T23:27:51+00:00

5 Comments

 1. Deyutza September 14, 2019 at 11:21 pm - Reply

  Eu prefer ojele clasice, pe cele semi nu le-am incercat pana acum dar nuantele alese de tine sunt foarte frumoase

 2. Cristina Barbieru September 15, 2019 at 8:02 pm - Reply

  Am incercat si eu ojele Mounli si sunt super multumita de ele.

 3. Catalina Coman September 17, 2019 at 12:05 am - Reply

  Si eu folosesc ojele Mounli si sunt tare multumita. Arata minunat pe unghii si se lucrreaza usor cu ele,

 4. Rokolla September 17, 2019 at 11:20 pm - Reply

  Imi plac aceste oje, textura, da rsi luciul acestora. Le folosesc si eu si ma impac excelent de bine cu ele. Manichiura cu sclipici este favorita mea

 5. Lucia Mihaela Curea October 1, 2019 at 3:15 pm - Reply

  Interesant ca exista si oje semipermanente vegane, nuantele sunt deosebite.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree