Camera mea a devenit din ce în ce mai aglomerată de-a lungul timpului. Cu toate că am mai scăpat de unele lucruri din ea, le-am aranjat în alte colțuri ale casei pe unde am considerat că s-ar potrivi mai bine.

Știți bine că îmi place foarte mult să fac curățenie fapt pentru care mă deranjează un pic că amân uneori procedura din lipsă de timp și pentru că mă simt tare obosită. M-am gândit la câteva metode care simt că ne pot ajuta să reducem timpul petrecut pentru a face curat în casă așa că am zis să le împărtășesc cu voi. 😍

curatenie casa cleaning house

🍂 Creează un loc special pentru fiecare obiect al casei

Fiecare lucru pe care îl deții ar trebui să aibă locul lui în casă. Fie că este vorba de plante, haine, accesorii, machiaj sau cărți, fiecare lucru ar trebui să aibă un loc desemnat.

În acest mod, atunci când vii acasă obosit, vei putea returna repede fiecare obiect la locul lui. Vei vedea că în acest mod casa ta nu va mai părea dezordonată iar procesul de curățenie va fi unul mult mai ușor.

🍂 Eliberează suprafețele de lucruri inutile

Tot pe ideea de dinainte, recomand ca toate suprafețele să fie cât mai libere. Biroul, mesele, dar și podelele ar fi ideal să le lași cât mai libere sau să le organizezi cu cap.

👁‍🗨 Deseori avem tendința să venim obosiți de afară și să lăsăm totul pe o suprafață goală. Ar fi bine ca acest hobby să ne mai iasă din obișnuință. Vei vedea că atunci când ai podelele libere de cutii inutile, pantofi sau orice ții la îndemână, curățenia va fi mult mai ușoară.

aspirator xiaomi roborock 2

🍂 Apelează la aspiratorul Xiaomi Roborock 2

Am descoperit de ceva timp pe canalele de YouTube, dar și pe site-urile chinezești, mult lăudatul aspirator Xiaomi Roborock 2. Acest aspirator minune pare așa fain! Te ajută foarte mult la curățenia casei și vei vedea cât de mult timp economisești.

Acesta are mai multe beneficii și de aceea mi-l doresc tare mult pe viitor. Ce diferențe face acest aspirator în viața ta?

  • te ajută să economisești timp;
  • poți face astfel mai multe sarcini în paralel;
  • se simte o îmbunătățire în calitatea aerului (foarte bun pentru cei care suferă de alergii);
  • este ajutorul ideal atunci când ai animăluțe;
  • este prevăzut și cu opțiunea de spălare a parchetului, fiind dotat cu un rezervor cu apă;
  • curăță în multe locuri în care tu nu ajungi sau pe care le omiți.

Desigur că regula de a avea podelele cât mai libere ajută foarte mult pentru a avea toate spațiile cât mai curate. Mi se pare fain că un ajutor în casă de acest tip există acum și chiar își face treaba foarte bine. L-am văzut și eu în acțiune și mi-a plăcut mult!

Mie îmi place să descopăr cât mai multe modalități care să îmi ușureze viața. De aceea cred că e numai bine să apelez la ajutoarele care mă ajută să economisesc timp prețios care îl pot folosi pentru a mă relaxa cu cei dragi mie. 😊

Sunt tare curioasă cum ți se par ideile mele pentru o curățenie mai eficientă. Tu faci curățenie acasă pentru a putea economisi mai mult timp? Ce metode te ajută? Ai alături un aspirator cum este Xiaomi Roborock 2?😘