De prin bibliotecă – Lecturi din primăvară și vară

carti corint junior coroana kiera cass papusa portelan sadie inima cu cheita

Toamna s-a instalat așa că este vremea perfectă pentru a citi cât mai multe cărți. În ultimele luni mi s-au strâns destul de multe lecturi interesante pe rafturile din bibliotecă. 📚💖 Pe unele am reușit să le citesc, dar altele încă își așteaptă rândul.

Azi vreau să îți arăt câteva lecturi de la editura Corint, lecturi faine care s-ar putea să te intereseze în această toamnă. 🍂

carte coroana kiera cass editura leda edge

🍂📚 Coroana de Kiera Cass este a cincea carte din seria cunoscută Alegerea. Deoarece această serie mi s-a părut tare faină și atractivă, am vrut să o completez cu toate că primele volume sunt probabil printre preferatele mele. 😍

Acest volum se bazează și el tot pe ideea de romantism și de alegerea unui viitor soț, în cazul de față Eadlyn, prima prințesă din Illéa, fiind protagonista. Este o carte simpatică ce te face să o citești pagină după pagină cu mare curiozitate. 😊

carte sadie courtney summers editura leda edge

🍂📚 Sadie de Courtney Summers a apărut la Editura Leda Edge și este o carte un pic diferită de altele citite de mine. M-a atras mult coperta cărții și descrierea care părea plină de mister.

Este un thriller care te face curios. Mi s-a părut interesant, dar nu m-a dat pe spate așa cum doream eu, dar este o carte lăudată. Stilul în care este organizată lectura e foarte interesant și de aceea v-aș recomanda să o încercați și voi. Se citește repede și poate fi ceva diferit pentru această toamnă.

carte papusa portelan holly black editura corint junior

🍂📚 Păpușa de porțelan de Holly Black este o lectură perfectă pentru tineri și nu numai. Este o carte relaxantă care te poartă în aventuri fantastice care îți vor face ziua mai frumoasă. Ce moment mai bun pentru a te destinde decât în această toamnă și cu o carte așa faină?

Cartea este foarte interesantă și magică iar Holly Black m-a cucerit acum mulți ani cu poveștile ei. Această poveste este una diferită, despre trei prieteni care inventează diverse povești. Când aceștia mai cresc, totul începe să se schimbe, dar o ultimă joacă va fi cea care încheie cumva o parte din copilăria lor.

carte inima cu cheita pete bunzl editura corint junior

🍂📚 Inimă cu cheiță de Peter Bunzl este ultima carte pe care mi-ar plăcea să v-o recomand. Ea deschide seria Cogheart, o serie apreciată în multe țări și care îi urmăresc pe Lily și prietenii ei într-o aventură care pare presărată cu pericole.

O lectură în stil victorian, plină de mistere ce te poate cuceri încă din primul capitol dacă ești fan al cărților intrigante și al elementelor steampunk. 😊 Să nu mai zic și de harta minunată care deschide cartea într-un mod fain.

Tu ai citit vreo carte dintre cele precizate de mine? Ce lecturi aștepți cu nerăbdare să citești?

carte inima cu cheita pete bunzl editura corint junior hartacarti corint junior coroana kiera cass papusa portelan sadie inima cu cheita

2019-09-22T23:58:04+00:00

6 Comments

 1. Raluca Brezniceanu September 23, 2019 at 11:12 am - Reply

  N-am citit niciuna dintre aceste carti, dar am un raft intreg de carti achizitionate recent care ma asteapta sa le citesc.

 2. Secretele frumusetii September 23, 2019 at 9:45 pm - Reply

  Îmi pare atât de rău ca în ultima vreme am fost prinsă în atâtea lucruri noi încât am lăsat deoparte cititul. Sper ca pana de Crăciun să mă liniștesc cu toate și să revin la plăcerile de odinioară.

 3. Catalina Coman September 23, 2019 at 11:10 pm - Reply

  Sadie si Bird Box le-am citit si eu si chiar mi-au placut.

 4. Rokolla September 23, 2019 at 11:53 pm - Reply

  Sunt foarte interesante cartile alese. Mereu faci alegeri dragute dupa care sa ma inspir si eu

 5. Ana-Maria September 24, 2019 at 1:45 pm - Reply

  Multumesc mult pentru recomandari!

 6. Pulbere de stele September 24, 2019 at 9:35 pm - Reply

  Mi-am notat si eu doua titluri. O sa le comand!

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree