De ce să schimbi așternuturile periodic?

lenjerii deosebite

Dormitorul este locul unde ar trebui să ne încărcăm bateriile într-un mod cât mai plăcut. Pentru a face din dormitor o cameră care să ne ofere relaxare completă, din când în când trebuie să apelăm la modificări vizuale care să le îmbie mai bine către un somn plăcut.

Poți schimba poziția patului dacă spațiul îți permite, draperiile și alte aspecte de decor. Aproape de pat poți ține o serie de cărți care te inspiră și care îți țin companie până adormi.

Cu toate acestea, cea mai simplă modificare pe care o poți face este schimbarea săptămânală a așternuturilor pe care dormi. Este foarte fain ca la un an să mai investești și în lenjerii de pat noi care să îți înfrumusețeze patul și vei vedea câte beneficii are o schimbare atât de mică.

Eu mi-am luat 3 modele de lenjerii relaxante și frumoase de pe site-ul LenjeriiDeosebite.ro și doream să împărtășesc cu voi de ce îmi place să am mai multe lenjerii de schimb. Care sunt beneficiile lor la nivel psihic.

lenjerii deosebite

🎀 Varietatea

Mereu am fost o fire căreia i-a plăcut mult culoarea și varietatea când vine vorba de decorațiuni. De aceea m-am bucurat nespus de mult să îmi iau niște lenjerii de pat noi cu modele frumoase.

Deoarece am mai multe modele diferite, acum pot să le schimb între ele de la o săptămână la alta, în funcție de starea mea de spirit. Faptul că am de unde alege mă face să mă simt mult mai confortabil. Dormitorul prinde un sentiment diferit după ce schimb așternuturile și este o plăcere vizuală și mintală când văd modificări în camera mea.

lenjerii deosebite

🎀 Modele ce oferă relaxare

Așternuturile care îmi plac cel mai mult sunt cele cu modele florale sau de plante. Acestea mereu îmi induc o stare de relaxare și de drag. Somnul sau cititul în pat sunt mult mai frumoase în acest mod.

Vara aceasta am descoperit prima mea lenjerie cu frunze, o lenjerie de pat din bumbac 100% denumită lenjerie Luda. Combinația de verde cu mult alb și stropi de roz m-a făcut să mă simt mai aproape de natură și astfel de relaxare.

lenjerii deosebite

🎀 Așternuturile proaspăt spălate

Foarte important pentru un somn liniștit este o lenjerie nouă și mai ales una proaspăt spălată. Somnul este mult mai adânc, mai relaxant și te odihnești mai bine.

De asemenea lenejeria curată este și mai sănătoasă pentru organism deoarece sunt eliminați acarienii sau particulele de praf care pot provoca alergii.

Alege să speli lenjeria cu detergenți al căror miros ți se potrivește și care le face și plăcute la atingere. Poți opta pentru produse dedicate pentru bebeluși întrucât sunt mai delicate cu lenjeriile de pat și nu numai. 😘

lenjerii deosebite

Este foarte bine pentru psihicul nostru să avem schimbări în casa noastră, fie că e vorba și de lucruri banale ca o lenjerie de pat. Schimbările ne ajută să ieșim din monotonie și să devenim mai creativi și veseli.

Eu petrec destul de mult timp în dormitor, fie că e vorba de lucru, de relaxare sau de somn. O lenjerie nouă pe pat și un pat făcut mereu mă ajută să am mintea mai calmă și să fiu mai productivă. Lectura în pat este printre activitățile mele preferate și nu mai zic de butonatul pe telefon. 😂😂

Tu simți că ai un somn mai relaxant când ai o lenjerie nouă pe pat? Care sunt modelele care îți plac cel mai mult? Poți găsi o gamă variată de lenjerii de pat și pilote pe LenjeriiDeosebite.ro. 😍lenjerii deosebite lenjerii deosebite lenjerii deosebite lenjerii deosebite

2019-10-26T18:45:18+00:00

5 Comments

 1. Oana August 16, 2019 at 1:11 pm - Reply

  Sunt foarte frumoase lenjeriile pe care le-ai ales.

 2. Andreea Goia August 16, 2019 at 10:16 pm - Reply

  Eu sunt fana modelelor minimaliste si le prefer pe cele deschise la culoare pentru mai multa luminozitate in camera.
  Si da, ce somn linistitor am cand lenjeria de pat e proaspat intinsa pe pat. ❤️

 3. carmen alexa August 18, 2019 at 8:24 am - Reply

  Îmi place mult modelul ales de tine 😍 eu sunt mare fana a așternuturilor noi și mai ales când sunt proaspăt spălate 😍

 4. Aliceee Traveler August 18, 2019 at 9:53 am - Reply

  Îmi plac mult lenjeriile de pat noi sau cel puțin curate. Într-adevăr ma ajuta sa am un somn mai bun. Îmi place foarte mult modelul ce ni l-ai prezentat. Cele pe alb, verde deschis sau albastru deschis sunt preferatele mele. Nu îmi plac deloc cele închise la culoare

 5. Lucia Mihaela Curea August 18, 2019 at 11:33 am - Reply

  Mi-ar placea sa am mai multe asternuturi si sa le schimb in functie de anotimp, sarbatoare sau stare de spirit.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree