Cărți magice pentru vară

books express carti palm leaf reading ao haru ride manga king of scars

Cărticelele au început să ocupe o parte din ce în ce mai mare în casa mea. Camera mea în special e destul de ticsită de cărți și la fel este și sufrageria. 😂😂 La o perioadă de timp mai trec prin ele, mai sortez, mai aleg ce nu mi s-a potrivit și ce va pleca.

Cu toate acestea există niște cărți pe care mereu le am la suflet. Sunt cele de la Books Express, un site drag mie unde am descoperit mereu multe lecturi faine atât în română cât și în limba engleză. Coperte frumoase, broșate sau cartonate, dimensiuni diferite și limbi diferite, cu sau fără ilustrații, mereu am făcut descoperiri magice pe această librărie online. 😍

📚 Misterele continuă cu Nancy Drew Diaries

Pentru că știți că am tot citit cărticele cu detectiva mea preferată, probabil că voi ajunge pe viitor să îmi completez colecția Nancy Drew Diaries. Această serie de cărticele auxiliare sunt pe lângă seria originală și se remarcă prin faptul că sunt ușor de citit, sunt amuzante și sunt mai scurte.

books express carti palm leaf reading ao haru ride manga king of scars

📚 Cărticele în miniatură

Fiind o persoană mai micuță, mereu m-am orientat spre obiectele mai mici când am avut ocazia. Mi se par simpatice și de aceea am fost uimită când am găsit mai multe cărți în miniatură! 😍 Eu mi-am ales trei care mi-au atras atenția, dar mai văzusem și unele cu sonetele lui Shakespeare sau opere de Oscar Wilde.

So Audrey este prima pe care mi-ai ales-o. Deseori am fost asemănată cu celebra Audrey Hepburn și am simțit cumva o apropiere față de aceasta. De aceea am zis ca poate încep să aflu mai multe informații despre ea. Cartea de față include multe poze, o mică descriere (introducere) și o serie de citate inspiraționale. Desigur că sunt și mai curioasă acum așa că probabil îmi voi lua o carte mai mare cu această actriță. 😘

Palm Reading este a doua carte pe care mi-am ales-o și e în ton cu Tea Leaf Reading. Ambele mă duc cu gândul la artele studiate prin Harry Potter și mă făceau curioasă de mai demult. Îmi place să aflu lucruri noi iar aceste cărticele arată și așa fain în bibliotecă.

books express carti palm leaf reading ao haru ride manga king of scars

📚 Manga pentru zilele pline de lene

Seriile manga erau printre preferatele mele prin perioada liceului și a facultății. Acum le citesc mai rar, dar încă am câteva preferate. Sunt extrem de bucuroasă că una dintre seriile mele de suflet a fost tradusă în engleză așa că mi-am luat volumul 3 din Ao Haru Ride.

Seria este foarte frumoasă și te cucerește instant. Este o serie despre prietenie, viață de școală, drame și iubire. Există și un anime cu același nume, dar manga simt că reușește să transmită cel mai bine niște sentimente speciale. 😘

books express carti palm leaf reading ao haru ride manga king of scars

📚 King of Scars

Deoarece mi-a plăcut foarte mult cum scrie autoarea Leigh Bardugo am zis că după seria Grisha (una dintre preferatele mele) și primul volum din Banda celor șase ciori (nu m-a prins așa mult volumul 1 🙁 ), să trec mai departe la o apariție interesantă.

King of Scars este o carte care m-a atras în primul rând prin coperta superbă și prin titlul intrigant. Nu mai țin bine minte acțiunea din seria Grisha, dar se pare că în King of scars avem parte de același univers cu care ne-a obișnuit Bardugo.

Ne reîntoarcem în Ravka și avem iar parte de aventuri și lupte interesante, de această dată protagonistul fiind regele Nikolai. Îmi place că această serie este o duologie așa că nu va trebui să aștept așa mult până când o pot termina. 😍

E tare fain că am găsit la începutul cărții și o super hartă și astfel îmi pot aminti mai bine de universul interesant din jurul Ravkăi pe care vă invit să îl descoperiți și voi.

Vouă vă plac cărțile în engleză? Ați comandat vreodată cărticele de pe BooksExpress.ro? Cum vi se pare micul meu haul? 😘😘

books express carti palm leaf reading ao haru ride manga king of scars books express carti palm leaf reading ao haru ride manga king of scars books express carti palm leaf reading ao haru ride manga king of scars books express carti palm leaf reading ao haru ride manga king of scars books express carti palm leaf reading ao haru ride manga king of scars books express carti palm leaf reading ao haru ride manga king of scars

2019-08-11T23:28:07+00:00

12 Comments

 1. Carmen August 11, 2019 at 11:16 pm - Reply

  Îmi place Book Express. La ei am găsit cărți și obiecte deosebite pe care le-am oferit cadou.

 2. Simona Diaconu August 12, 2019 at 12:16 pm - Reply

  Interesante cărți, nu am comandat niciodată de pe acest site, cea cu Audrey Hepburn cred că e preferata mea.

 3. Lucia Mihaela Curea August 12, 2019 at 2:39 pm - Reply

  Mi-am propus sa citesc carti in engleza, m-ar ajuta sa imi imbunatatesc vocabularul.

 4. ellafairytale August 12, 2019 at 3:42 pm - Reply

  Spor la citit, au niste coperti tare vesele, care te indeamna parca la citit.

 5. Buder Cristina August 12, 2019 at 8:25 pm - Reply

  Foarte drăguț haul-ul tău. Judecând după coperți, cărțile te îmbie la citit prin prisma acestora. Mulțumim pentru recomandările pe timp de vară.

 6. Elena Chedică Mateică August 12, 2019 at 8:35 pm - Reply

  Acum am aflat și eu de unde cumperi cărți cu coperți atât de frumoase. Știu, se zice să nu judeci o carte după copertă, dar de cele mai multe ori ajung să citesc o carte datorită coperții.

 7. Anca August 12, 2019 at 9:48 pm - Reply

  Si eu duc lipsa de spatiu si la mine stau inghesuite pe ici pe colo. Nu citesc carti in engleza, nu o stapanesc atat de bine.

 8. Mirela Marin August 12, 2019 at 11:26 pm - Reply

  Interesante carticelele, nu am mai citit de mult ceva in engleza ceea ce ma face sa ma indrept catre recomandarile tale.
  Multumesc!

 9. Catalina Coman August 12, 2019 at 11:48 pm - Reply

  Ce interesant arata carticelele in miniatura. 😀 Ador pachetele de la Books Express pe care le vad la tine. Arata super toate,

 10. Deyutza August 13, 2019 at 12:02 am - Reply

  Nu am comandat niciodata de pe Book Express insa tare mi-ar placea, Cartile comandate de tine au niste coperti atat de faine, se cer cumparate doar ca si eu stau ingrozitor de rau cu spatiul, Ce faci cu cartile pe care nu le mai vrei , daca nu gaseste pe cineva care sa le vrea?

 11. Dream big little girl August 13, 2019 at 9:16 am - Reply

  Chiar voi tine cont de recomdarile tale si imi voi lua oncarte cu mine in vacanta. Poate voi avea timp sa citesc

 12. Rokolla August 14, 2019 at 1:32 am - Reply

  Mereu alegi carti cu niste coperti senzationale si recunosc ca eu ma las purtata de val si imi plac mult. In ultimul timp nu prea am mai avut timp de citit si chiar mi-as dori o relaxare de genul

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree