life care magic coffee cafea batoane proteine smoothie shake

Cei de la Life Care mereu mă surprind cu alegeri sănătoase pentru corpul meu. De această dată am primit un pachețel cu 4 produse numai bune care îmi pot ajuta organismul să fie plin de energie. 🌿

De obicei am energia la pământ, mai ales în perioadele de stres, așa că un mic boost nu strică. Vă invit în continuare să citiți despre efectele acestor suplimente și delicii care pot să vă ajute să aveți mai multă forță pe parcursul zilei. 😊

Ce alegeri sănătoase faceți pentru un plus de energie pe parcursul zilei? 😘

life care magic coffee cafea batoane proteine smoothie shake
🌿 Coffee for life Ganoderma® Magic Energy – ECO Coffee

De fel nu prea m-am împăcat bine cu cafeaua, dar mai sunt momente când apelez la variante eco care să mă ajute un pic cu energia. Cafeaua magică pentru energie de la Life Care are o savoare unică și extracte BIO de ganoderma și ginseng, precum și BIO sirop de porumb pudră.

Se știe că ganoderma și ginsengul au efecte tonice și energizante. De aceea când ești obosit o cafea cu aceste ingrediente te va ajuta să capeți energie. Activitatea cardiacă e stimulată, la fel și sistemul imunitar și chiar poți încetini procesul de îmbătrânire cu aceste ingrediente.

Prin ce se remarcă produsul:

  • vegan
  • vegetarian
  • fără ingrediente de origine animală
  • nu este testat pe animale

Ingrediente: 78% BIO Cafea, 20% BIO siropul de porumb pudra, 1% BIO Ganoderma-extract; 1% BIO-Ginseng- extract.

Mod de utilizare: 1 g Magic Energy- BIO Coffee (jumătate de linguriță de ceai) pentru o ceașcă mică de cafea (40-60ml) sau 2 g (o linguriță de ceai) pentru o ceașcă medie (110ml). Se toarnă apă fierbinte (nu clocotită) și se amestecă bine.

life care magic coffee cafea batoane proteine smoothie shake

Tot pentru energie putem apela și la un smoothie cu proeteine care să ne echilibreze dieta și sa ne ofere un plus de putere pe parcursul zilei. Vegan Protein Smoothie Meal Balance ajută la funcționarea metabolismului, sănătatea inimii și îmbunătățește memoria deoarece conține cacao.

Cânepa vine în ajutor ca sursă de Omega 3 și Omega 6, și alți aminoacizi esențiali, fiind și ușor de digerat.

Prin ce se remarcă produsul:

  • vegan
  • rețetă naturală direct din natură
  • potrivit pentru un regim vegan sau vegetarian
  • fără ingrediente de origine animală
  • nu este testat pe animale

Mod de utilizare: Această pulbere poate fi consumată în mai multe moduri și în diverse combinații. Pentru un smoothie delicios poți adăuga o lingură de pulbere (5-6g) la 200 ml de lichi și fructe. Poți combina banane, pere, avocado, curmale, lapte de cocos, miere și orice alte alegeri care ți se potrivesc.

Ingrediente: Bio proteină cânepă 40%, proteină orez 30%, pulbere cocos 5%, cocos 10%, bio pulbere cacao 15%

life care magic coffee cafea batoane proteine smoothie shake

🌿 Baton Vegan Proteic cu Cappucino Meal Balance®, 40g

Batoanele proteice și cele cu cereale sunt printre preferatele mele când mai am poftă de o gustare. Cele proteice sunt destul de sățioase așa că încerc să le consum pe timp de zi, pe când cele cu cereale merg la orice oră (depinde de poftă 😀).

Batonul vegan proteic cu cappucino este o alegere bună pentru orice persoană deoarece este o variantă vegană. Acest baton are rol de a suplimenta dieta și sănătatea organismului.

Batonul vegan Meal Balance® cu Cappucino este o alegere gustoasă și sănătoasă deoarece:

  • conține L-carnitina – ajută la transformarea grăsimii în energie;
  • conținutul ridicat de proteine, fibre și vitamine este ajutorul perfect în recuperarea post-antrenament
  • reduce oboseala, senzația de foame și asigură un plus de energie pe întreaga zi

Ingrediente: proteine – 8g/40g (20g/100g), agent de îngroșare: polidextroză (fibră), amestec de proteină vegetală 18% (proteină din soia, proteină din orez, proteină din mazăre), glazură de cacao neagră 18% (zahar, grăsimi complet hidrogenate (nucă de cocos, floarea soarelui), pulbere de cacao 16%, emulgator: lecitină de floarea soarelui, aromă), cereale extrudate de porumb (griș de porumb, făină de orez, zahăr, sare), curmale uscate 5%, umectant: glicerol, ulei de rapiță, ulei de cocos, cereale de grâu extrudate (griș de grâu, cereale integrale de făină de grâu, făină de orez, zahăr, sare), pulbere de cacao, minerale: carbonat de calciu, emulgator: lecitină de floarea soarelui, sare, cafea instant 0,3%, tartrat de L-cartinină, premix de vitamine (C, niacină, E, acid pantotenic, B6, riboflavină, tiamină, acid folic, biotină, B12), arome.

🌿 Baton Vegan Proteic cu boabe de cacao Meal Balance®, 40g

Ingrediente: proteine – 9g/40g (22g/100g), agent de îngroșare: polidextroză (fibră), amestec de proteină vegetală 20% (proteină din soia, proteină din orez, proteină din mazăre), glazură de cacao neagră 18% (zahar, grăsimi complet hidrogenate (nucă de cocos, floarea soarelui), pulbere de cacao 16%, emulgator: lecitină de floarea soarelui, aromă), boabe de cacao prăjite 5%, cereale extrudate (griș de grâu, cereale integrale de făină de grâu, făină de orez, zahăr, sare), umectant: glicerol, ciocolată neagră (pastă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de floarea soarelui, aromă), fulgi de soia, ulei de rapiță, ulei de cocos, pulbere de cacao, minerale: carbonat de calciu, inulină (fibre), emulgator: lecitină de floarea soarelui, sare, tartrat de L-cartinină, premix de vitamine (C, niacină, E, acid pantotenic, B6, riboflavină, tiamină, acid folic, biotină, B12), arome.