unboxing pick n dazzle beauty box iulie july teeez cosmetics living garden treets traditions miss kay

Bună dragilor! Ce mai faceți? Sper că săptămâna vă începe cu bine. La mine va fi una destul de full deoarece în curând plec iar într-un mic concediu și am multe de pus la punct până atunci. 😊 Până una alta, m-am gândit să vă arăt mai de aproape cutia de beauty primită de la Pick N Dazzle în luna iulie.

Deja am postat pe YouTube un unboxing al cutiei și am vorbit acolo mai pe larg despre produse. Pot spune că am făcut iar niște descoperiri faine și de aceea acest subscription box mi se pare tare fain! 😍

unboxing pick n dazzle beauty box iulie july teeez cosmetics living garden treets traditions miss kay

De ce să alegi beauty box subscription la Pick N Dazzle

Dacă nu sunteți familiari cu Pick N Dazzle o să vă ofer pe scrut informațiile care sigur o să vă facă să înțelegeți mai bine totul. 😊 Cutia Pick N Dazzle este un abonament lunar/pe 3 sau 6 luni pe care îl poți face. Vei primi deci, lună de lună câte o cutie cu produse de beauty!

Cutia poate fi de 3 tipuri: sleek, dazzling, premium picks. Eu am abonamentul pe 3 luni cu cutiuțe premium picks, fapt ce înseamnă că pot alege produse mai scumpe și în variante full size. La celelalte abonamente dispui de un buget mai redus.

Îmi place că prin intermediul acestei cutii ai ocazia să îți alegi sau să fii surprins cu produse de calitate de la branduri cunoscute din diverse țări. Plătești un preț mai mic pe aceste produse și chiar ai discounturi dacă dorești să mai achiziționezi produse în plus, în afara cutiei.

💕 codurile BOX3 și BOX6 îți aduc cadouri în cutiile 2 și 5 ale abonamentelor.

💕 la abonamentele de 3 și 6 luni primești cadou Summer Bag – numai bun pentru toate cosmeticele tale de călătorie 😍

unboxing pick n dazzle beauty box iulie july teeez cosmetics living garden treets traditions miss kay

Ce produse mi-am ales

În luna iulie mi-am ales niște produse de care eram tare curioasă. Am descoperit și multe branduri faine de care sunt super încântată!!

  • parfumurile Miss Kay – apărute de câteva luni, aceste parfumele au fiecare povestea lor. Mirosuri pentru toate gusturile, o persistență bună, design super simpatic și sunt numai bune de luat în geantă oriunde. Eu m-am îndrăgostit de aroma Ride the waves care este fresh și în ton cu marea și vara. Forest Mist este mai dulceag, miroase a fructe de pădure și cred că l-aș purta mai mult în anotimpurile reci. 😊
  • Phase Zero – un brand tare interesant din UK ale căror produse au formule aparte, ce se realizează doar în câteva țări din lume! Am luat 2 produse de la acest brand și ambele sunt interesante. Valentines este un machiaj lichid sidefat de pleoape într-o nuanță ca de cupru. Mi se pare o bază bună pentru machiaj. Metal Foil Eyeshadow este cel de-al doilea produs. Are o textură cremoasă, culoarea aleasă este Gold Roses și îl folosesc tot ca bază de machiaj. Are și note sclipicioase.

unboxing pick n dazzle beauty box iulie july teeez cosmetics living garden treets traditions miss kay

  • Living Garden – un brand mai nou pe site-ul Pick N Dazzle, acesta aduce produse din Bulgaria. M-am gândit să testez apa de lavandă pentru piele. Încă nu am o părere formată despre ea, dar de fel știți că sunt fan lavandă. Acest mist are un miros mai diferit, mai natural ca să zic așa.
  • MDS – am cedat tentației și, cu toate că am balsamuri pentru păr, mi-am luat unul de la acest brand. Este cu extrat de păpădie și mierenu conține silicon și mineral oils. Are un miros frumos și se comportă bine cu părul meu, oferindu-i hidratare, protecție și îl și descurcă.
  • Secret Key – nu puteam să nu îmi aleg și un produs coreano mască de față cu aloe. Am mai testat una asemănătoare de pe site și îmi plăcuse mult. Abia aștept să o folosesc și pe aceasta pentru că tenul meu are nevoie de ceva hidratare zilele astea. 😅

unboxing pick n dazzle beauty box iulie july teeez cosmetics living garden treets traditions miss kay

  • Teeez Cosmetics – un brand cu care am mai cochetat în trecut, acesta mi-a atras acum atenția prin niște farduri wow! Eu am de la Teeez un balsam de buze cremos și colorat (e ok), dar fardurile pentru ochi sunt absolut geniale. Colecția Spectrum of Stars m-a cucerit prin designul elegant, culorile vibrante și pigmentate. Îmi plac la nebunie cele 3 nuanțe pe care mi le-am ales: Wisteria Shadow, Indigo Dare și Magical Fucsia.Fardurile se aplică foarte ușor și sunt sidefate în 2-3 nuanțe. Nici măcar nu folosesc o bază de machiaj iar ele arată impecabil și rezistă mult timp pe pleoape!

Am primit și două cadouri în cutia mea Pick N Dazzle și de fiecare dată am fost surprinsă de cadouri faine de acest tip.

  • Treets Traditions – ambele produse sunt de la acest brand și sunt tare faine. Am primit un gel de duș tip spumă cu un miros fresh de care sunt îndrăgostită și ceva super amuzant: un shower jelly. E așa amuzant acest jeleu de duș. E alunecos, miroase a struguri și mă face să râd la duș de fiecare dată. 😂😂

Vă invit și pe voi să vă faceți cont pe site și să vă completați profilul de frumusețe cu detalii despre tenul vostru sau despre produsele și culorile care vă plac. Toată experiența e faină de tot și apuci să descoperi produse interesante și de calitate.

Voi ați comandat cutiuțe Pick N Dazzle? Vă plac abonamentele la cutiile de beauty? Cum vi se par produsele pe care le-am primit? 😘

unboxing pick n dazzle beauty box iulie july teeez cosmetics living garden treets traditions miss kay unboxing pick n dazzle beauty box iulie july teeez cosmetics living garden treets traditions miss kay unboxing pick n dazzle beauty box iulie july teeez cosmetics living garden treets traditions miss kay unboxing pick n dazzle beauty box iulie july teeez cosmetics living garden treets traditions miss kay

UNBOXING PICK N DAZZLE IULIE 🎀