Douglas City Park Mall – Un nou concept Modern și Relaxant

magazing douglas constanta city park mall concept nou bloggerite

Dragii mei cititori, odată cu venirea verii am simțit cum orarul meu devine mai aglomerat (nu înțeleg ce se întâmplă) așa că de fiecare dată când cred că sunt pe drumul cel bun, reușește să mai intervină ceva. 😂 De aceea vă arăt de abia acum poze faine de la evenimentul Douglas din City Park Mall Constanța de pe data de 15 iunie 2019.

Cei de la Douglas au pregătit de câteva luni o surpriză tare fină pentru constănțeni și nu numai. Magazinul din City Park Mall a fost în lucrări intense o perioadă de timp deoarece ne pregătea ceva frumos: un nou concept modern și relaxant.
magazing douglas constanta city park mall concept nou

Am fost degrabă la eveniment, curioasă ca să văd ce noutăți au mai ajuns în magazin și care este noul design. Mi-a plăcut la nebunie încă din prima clipă faptul că toate rafturile par mai spațioase. După cum ziceau și bloggerițele cu care m-am întâlnit (AdinaLet’s be Gorgeous, AdelaNews on Beauty și IuliaHer Beauty Stories) până și lumina din magazin părea faină, numai bună pentru poze instagramabile. 😂😂

magazing douglas constanta city park mall concept nou

Pe post de noutăți sunt extrem de multe de menționat, dar ceea ce merită să știți este faptul că acum găsiți produse Giorgio Armani care sunt recomandate chiar și dermatologi pentru tenul cu probleme. Am testat un fond de ten care mi s-a părut super hidratant și plăcut pe piele și m-am uitat și la câteva rujuri interesante. 🌺

Cu siguranță că poți sta lejer minute-ore bune ca să iei fiecare produs la inspecție, să vezi ce ți se potrivește mai bine și care îți va deveni prieten. 😃

magazing douglas constanta city park mall concept nou armani

Noul concept Douglas

Noul concept din Douglas este unul mult mai modern și aerisit. Cu toate că spațiul este exact același ca și înainte de modificări, magazinul este cu totul transformat.

Pare mult mai ușor să te plimbi printre rafturi, vezi mai bine toate produsele și brandurile și efectiv este o plăcere să descoperi produsele interesante.

magazing douglas constanta city park mall concept nou armani

Veți găsi mai multe standuri dispuse prin părțile magazinului unde o să vedeți ceva specific noului design Douglas. În partea de sus a standurilor o să găsiți testerele unui brand, dispuse în ordinea în care ar trebui folosite (pe pași spre exemplu: pasul 1, pasul 2). În acest mod este foarte ușor să iei fiecare brand la analizat și să găsești rapid ceea ce îți trebuie.

magazing douglas constanta city park mall concept nou clinique

În partea de jos a standului găsești produsele pe care le vei cumpăra. În acest mod tot aspectului unui stand este mult mai curat, aerisit, modern și îți oferă posibilitatea să vizualizezi mai bine produsele dorite și informațiile despre ele. 😊

magazing douglas constanta city park mall concept nou

Noutățile Douglas

M-a impresionat secțiunea de produse care conțin ingrediente naturale (my Honey), dar și branduri diverse precum Rituals, by Terry, Eisenberg, Pretty Vulgar, Karl Lagerfeld, și desigur multitudinea de parfumuri!

Marca Douglas a venit în atenția mea cu o serie de produse și noutăți tare faine. Puteți găsi linere pentru buze, ochi, un iluminator tip primer wow pentru vară și 4 palete simpatice care m-au dat pe spate. Pink Nudes și Caramel Nudes sunt niște palete cu culori extrem de cremoase și pigmentate care mi se potrivesc de minune.

Le puteți găsi în varianta mare cu 14 nuanțe, dar și în ediția mini cu 6 culori. Îmi doresc și eu să mi le iau, însă încă nu știu cu care să încep. 😍😍
magazing douglas constanta city park mall concept nou palete

De asemenea am sesizat multe rujuri în culori numai bune pentru vară, rujuri cremoase, rujuri mate. Aveți și glossuri din care să alegeți și există și un lip topper tare fain pentru un plus de glam pe buze.

Vă pot vorbi probabil o zi întreagă despre produsele care mi-au atras atenția și despre poveștile din spatele multor branduri. Anca m-a invitat la Douglas și tot ea alături de alte fete drăguțe mi-au oferit o grămadă de informații faine. 😊 Puteți merge și voi în magazin să aflați despre noutăți și puteți cere testere pentru produsele care vă interesează pentru achiziție.

Să nu fugiți de pe blog deoarece zilele acestea o să revin și cu un haul al produselor primite din Douglas. Sunt niște produse taaare faine!!

Sunt curioasă ce te atrage cel mai mult la aspectul unui magazin? Cum îți pare conceptul din Douglas? Îți place ca un magazin de beauty să fie cât mai aerisit? 😘

magazing douglas constanta city park mall concept nou rujuri magazing douglas constanta city park mall concept nou eisenberg magazing douglas constanta city park mall concept nou eisenberg magazing douglas constanta city park mall concept nou pretty vulgar magazing douglas constanta city park mall concept nou pretty vulgar karl legerfeld magazing douglas constanta city park mall concept nou rituals magazing douglas constanta city park mall concept nou magazing douglas constanta city park mall concept nou bloggerite magazing douglas constanta city park mall concept nou limonada

2019-06-25T14:07:22+00:00

9 Comments

 1. Lucia Mihaela Curea June 25, 2019 at 4:46 pm - Reply

  Imi plac magazinele aerisite, sa ai spatiu sa te plimbi si la cele mai aglomerate ore. Dar apreciez si varietatea de mostre si sfaturile specialistilor.

 2. Deyutza June 25, 2019 at 10:01 pm - Reply

  De luni voi fi la mare, Mall-ul va fi vizitat si el si cu siguranta voi trece si pe la Douglas am cateva produse pe care le vanez de mult

 3. Raluca Brezniceanu June 26, 2019 at 7:23 pm - Reply

  Peste aproximativ o luna o sa-l vizitez si eu. Sunt sigura ca o sa ma incante atat ca design dar si ca produse.

 4. Stefania Petrescu June 26, 2019 at 10:08 pm - Reply

  Îmi plac magazinele aerisite și cei de la Douglas au aranjat tare frumos. Trebuie sa le fac și eu o vizita.

 5. Butterfly June 26, 2019 at 11:19 pm - Reply

  Arata foarte bine magazinul, imi place conceptul si de abia asteptam sa vedem ce haul ne pregatesti :*

 6. Alice Traveler June 27, 2019 at 10:22 am - Reply

  Îmi plac magazinele aerisite și bine organizate. Douglas face treabă bună la capitolul asta. În plus personalul din magazin e foarte important, dacă sunt prietenoase și bine informate, m-au câștigat ca și client pe termen lung.

 7. Paula Ion June 27, 2019 at 3:58 pm - Reply

  Un design tare atractiv si spatiu aerisit. Imi place ca poti vedea lejer fiecare produs.

 8. Rokolla June 27, 2019 at 10:07 pm - Reply

  Am si eu cateva dorinte de la Armani si chiar am sa trag o fuga prin Douglas sa vad ce gasesc

 9. Catalina Coman June 28, 2019 at 12:06 am - Reply

  Si mie imi plac magazinele aerisite, in care sa te poti plimba si analiza in voie. Pare fain Douglas-ul vostru.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree