Oudh – Parfum Luxuriant supranumit Aurul Lichid

recenzie esenta oudh

Esențe în sticluțe mici

Am descoperit cu câteva luni în urmă esența Oudh sub forma unor parfumuri aparte care te duc într-o lume plină de vise. O să vă vorbesc pe rând despre fiecare în parte, dar voiam să încep cu preferatul meu de la @oudhromania 😘 M-a cucerit încă de când i-am citit descrierea și este un parfum care îmi aduce o liniște interioară.

Mi-a plăcut mult design-ul parfumelelor Oudh, deoarece este simplist, dar elegant. Parfumurile Oudh sunt ușor de luat în buzunar sau în geantă, oriunde ai merge. Poți aplica esența pe parcursul zilei dacă simți nevoia, sau dacă ai uitat să te parfumezi.

recenzie esenta oudh

Prin ce se remarcă acest parfum luxuriant

Probabil că vă întrebați ce aduce nou parfumul Oudh. Nici eu nu eram familiară cu toate calitățile acestui produs, așa că vreau să punctez tot ce mi se pare mai important.

Înainte de toate, trebuie să știți că esența de Oudh provine din India. Este o esență mai scumpă ca aurul, deoarece și procesul de extracție manuală din lemnul copacului Agar nu este atât de simplu. Când miezul copacului este atacat de un anumit tip de mucegai oriental, copacul secretă o rășină închisă la culoare. Aceasta este menită în vindecarea copacului.

 • 100% natural, organic, fără alcool: aceste parfumuri create artizanal conțin numai ingrediente naturale. Compușii pentru cele 5 esențe unice Oudh nu sunt toxici și nu conțin alcool. De asemenea, au fost testați dermatologic, au certificare standard ISO și sunt prietenoși cu pielea. 😊
 • unisex, pentru amândoi: ce poate fi mai frumos decât un parfum la comun cu iubitul sau soțul tău? Numai bine că esențele Oudh au arome exotice potrivite atât pentru femei cât și pentru bărbați. Aromele florale sunt discrete și se îmbină frumos cu esențe lemnoase naturale.
 • durează de 4 ori mai mult: comparativ cu alte parfumuri, esențele Oudh au o rezistență mai mare. Acestea combină uleiul esențial prețios de Oudh cu alte uleiuri esențiale 100% organice, precum șofranul, moscul, argarul, santalul sau lotusul. Inspirate din natură, aceste arome te vor ajuta să miroși frumos întreaga zi. Sunt necesare doar câteva picături pe încheieturile mâinilor, pe gât sau în spatele urechii.
 • efect terapeutic, anti-stres: oare de câte ori ați auzit de parfumuri care să vă relaxeze? Eu am pățit chiar contrariul de multe ori! Esența Oudh ajută foarte mult organismul. Îl calmează, îl relaxează, și elimină stresul și tensiunea de peste zi.

recenzie esenta oudh

🌺 OUDH MASTI

Pparfumul galben unic combină fain note florale complexe. Uleiul esențial Oudh se împletește cu santalul și cu florile orientale Blue Lotus, Marigold și Royal Poinciana. 🌼🌺

“Masti” vine din Hindu și înseamnă “distracție” sau “a te simți bine” așa că acest parfum unisex va face purtătorul să aibă o stare de bine și relaxare. Nu sună minunat? Este parfumelul meu preferat din gama Oudh și chiar mă relaxează. 😌

recenzie esenta oudh

recenzie esenta oudh

🌺 OUDH MUSK

O esență foarte faină în care am simțit arome masculine, de mosc și tonuri acvatice. Mi se pare potrivită pentru orice moment al zilei și chiar îmi inspiră o stare de bine.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💙 note lemnoase, exotice, perfect pentru zi

Lemnul de santal, cel de agar, trandafirul și moscul se împletesc discret cu o aromă naturală, misterioasă, de pământ ars.

recenzie esenta oudh

🌺 OUDH AGARWOOD

OUDH m-au cucerit cu aromele lor plăcute. 😍 Am fost uimită de aromele diferite și interesante pentru cele 5 modele de esențe. Oudh Agarwood mă duce cu gândul la o îmbinare de tonuri acrișoare și miere.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Cu toate acestea, el are o notă puternică de ulei de agar, care e recomandat de parfumierii renumiți pentru efectele sale calmante și aroma liniștitoare. 💕 O esență potrivită pentru persoanele dinamice, dornice de aventură și cu o viață activă.

recenzie esenta oudh

recenzie esenta oudh

🌺 OUDH SAFFRON

Oudh Saffron este un parfumel care pare acrișor, amărui și seamănă cu rășina. El are un miros aparte de șofran, esență de vetiver și caprifoi.

Este o aromă liniștitoare pentru tine și cei din jur, iar acest lucru se datorează în mare parte esenței de Oudh recunoscută pentru proprietățile sale benefice pentru organism.

Rezistă pe piele mai mult decât unele parfumuri și îmi place mult flaconul mic și elegant pe care îl poți purta cu tine chiar și în buzunar. Se aplică cu ușurință unde dorești: după ureche, pe gât sau pe încheietura mâinii.

recenzie esenta oudh

recenzie esenta oudh

🌺 OUDH SAMPA

Oudh Sampa este un parfumel cu un miros aparte. Combină cu succes iasomia orientală cu lemnul de santal, oferindu-ți o stare de bine în timp de porți acest parfum deosebit. 😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Are note florale, primăvăratice și pare să fie un pic piperat sau amărui în primă fază. Este un parfum care te pune în valoare și poate fi folosit de ambele sexe. 😎

recenzie esenta oudh

Cu toate că poate părea ciudat, pe mine aceste parfumele m-au dus puțin cu gândul la mirul luat de la biserică. De fiecare dată când foloseam mirul, simțeam o relaxare de la acea aromă. Relaxarea aceasta este prezentă și in parfumurile Oudh, numai că acestea au arome total diferite și speciale. 🌺

recenzie esenta oudh

🌺 OUDH ROLL-ON

Pentru o mai ușoară aplicare, se va lansa în curând și varianta de roll-on pentru esențele Oudh. Mi se pare o idee foarte bună, deoarece această variantă pare și mai ușor de aplicat.

Este tare util roll-on-ul în orice loc te-ai afla. Poți avea parfumelul în geantă sau în buzunar și să îl aplici rapid și fără probleme în câteva secunde. 😊

Tu ai auzit până acum de esența de Oudh? Ai dori un parfum mic, intens, rezistent și relaxant pentru buzunar? Se știe foarte bine că esențele tari se țin în sticluțe mici. Puteți găsi și voi acest set sau esențele separat pe Oudh.ro. 😘

recenzie esenta oudhrecenzie esenta oudh recenzie esenta oudh recenzie esenta oudh

2019-06-06T22:50:53+00:00

7 Comments

 1. Cristina Barbieru June 7, 2019 at 12:23 pm - Reply

  Sunt tare interesante acest parfumuri si sunt mega curioasa sa le incerc si eu.

 2. Raluca Brezniceanu June 7, 2019 at 7:07 pm - Reply

  De-abia astept sa le miros aromele exotice care sa ma transpuna intr-o lume de poveste.

 3. carmen alexa June 7, 2019 at 10:34 pm - Reply

  Acum am aflat de această gamă. Însă ai reușit să mă faci tare curioasă. Direct pe site merg 🤗

 4. Catalina Coman June 8, 2019 at 12:11 am - Reply

  Arata tare fain parfumurile astea. Sunt diferite de tot ce am vazut pana acum pe piata.

 5. Rokolla June 8, 2019 at 1:17 am - Reply

  Ar trebui sa le dau si eu o sansa acestor uleiuri. Le-am vazut peste tot in ultimul timp si parca ma urmaresc 🙂

 6. Beauty by Sunshine June 8, 2019 at 11:05 am - Reply

  Cu siguranta o sa fiu fana acestor uleiuri. Un plus este faptul ca sunt si terapeutice. <3

 7. Mihuț June 8, 2019 at 2:32 pm - Reply

  Vai dar ce drăguțe sunt, vreau și eu 😍

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree