Ce modele de încălțăminte NU trebuie să îți lipsească vara aceasta din garderobă?

Atunci când vorbim de încălțăminte, femeile sunt foarte pretențioase și atente la ceea ce își achiziționează. De ce? Motivele sunt variate, de la ceea ce este în trend la momentul respectiv până la motive de ordin medical, deoarece încălțămintea pe care o purtăm ne poate afecta negativ postura și, implicit, sănătatea.

Suntem entuziasmate ca fiecare an să vină cu ceva nou în ceea ce privește tendințele în fashion. În fiecare an aflăm de o anumită culoare vedetă, modele extravagante și stiluri distinctive.

Dacă îți dorești și tu să fii la modă vara aceasta în ceea ce privește încălțămintea pe care o porți, iată ce NU trebuie să îți lipsească din garderobă:

1)    Pantofii cu toc stiletto, toc jos sa inalt

Clasicii pantofi cu toc…atât de banali dar atât de speciali! Pantofii cu toc sunt un must ai oricărei femei rafinate, putând fi purtați atât pe timp de zi, la birou, cât și seara, la un eveniment ori cocktail party. Pe site-urile de specialitate găsești o mulțime de modele de pantofi de damă aflați în trend sezonul acesta, ține doar de tine să te decizi care sunt cei care îți reprezintă cel mai bine stilul vestimentar. Pantofii cu toc nu se vor demoda niciodată, astfel că, dacă faci o achiziție de acest gen, poți fi sigură că vor fi încă în tendințe și următorii 5 ani.

2)    Sandalele cu platformă

Sandalele cu platforma sunt vedetele oricărui sezon de vară. Sigur ai avut vreodată o pereche de sandale colorate, cu platformă înaltă, pe care le purtai seara când ieșeai cu fetele în oraș. Anul acesta se poartă sandalele de acest tip cu funde, panglici, cât mai colorate și cât mai jucăușe. Dacă ești o fire mai conservatoare, există și sandalele mai clasice, fără aplicații, însă dacă îți place să experimentezi și să te joci, sandalele cu funde sunt cireașa de pe tort.

3)    Tenișii

Pentru cele care preferă să poarte încălțăminte comodă, tenișii sunt cei mai potriviți. Anul acesta, în tendințe se află tenișii în culori metalice, care dau un aer mai rock ținutei tale. Culorile metalice sunt speciale, iau ochiul privitorului, astfel că niște banali teniși pot deveni piesa vedetă a outfit-ului tău. Fiind extrem de comozi, pantofii sport sunt ideali pentru activități zilnice, cum ar fi ieșitul la cumpărături, în oraș cu prietenii sau la plimbare. Așadar, nu ar trebui să îți lipsească din dulap.

4)    Sandale cu cristale

Pentru ocaziile speciale, cum ar fi o nuntă, un botez, un cocktail party, trebuie să ai și o pereche de încălțăminte prețioasă. Anul acesta cristalele și pietrele strălucitoare sunt în topul preferințelor doamnelor, iar dacă o rochie prea încărcată de cristale poate părea prea mult, atunci niște sandale cu diamante prețioase sunt perfecte pentru un look special și extrem de elegant.

Vara este, așadar, abia la început. Însă cum timpul trece repede, trebuie să te asiguri că ai cele mai tari perechi de pantofi cu care să dai gata acest sezon. Fie că sunt sport sau eleganți, pantofii sunt o piesă importantă în garderoba femeilor și tocmai de aceea li se și acordă o atenție atât de mare.

Photo: Pexels.com

2019-06-13T22:23:35+00:00

One Comment

  1. Mihaela September 13, 2019 at 4:41 pm - Reply

    Multumesc pentru sfaturi! Eu imi cumpar cam tot ce tine de incaltaminte si haine de pe http://www.adona.ro …mai ales cele de vara. Ma apropiu de stilul tau putin dar tu esti de-a dreptul minunata!

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree