5 pași pentru a avea o viață sănătoasă

buzzstore oriflame wellness supliment calciu marin

Viața a fost făcută pentru a fi trăită cât mai frumos. Încerc să atrag și să aleg în jurul meu acele lucruri și acei oameni care îmi fac bine. La fel este și cu obiceiurile alimentare sau grija interioară și exterioară pentru corpul meu. 😊

Desigur că nu poți face multe schimbări odată, mai ales dacă nu ai timpul necesar și poate nici motivația. De aceea îți recomand ca treptat să incluzi în viața ta cei 4 pași pentru sănătate care te vor ajută să te simți mai bine în pielea ta, să ai un randament mai bun și un corp și psihic mai puternic.

buzzstore oriflame wellness supliment calciu marin

1. Apelează la suplimente

Suplimentele sunt necesare de foarte multe ori în viața noastră, uneori corpul nostru având nevoie de ele constant. Stresul este unul dintre factorii care ne consumă cel mai repede resursele de minerale și vitamine din organism, alături de efortul fizic care ne scade și el multe dintre acestea.

Dacă ai diverse probleme de sănătate, lipsuri de anumite minerale și vitamine, îți recomand să apelezi la suplimente. Desigur că ai nevoie de un control la medic pentru a avea o recomandare potrivită pentru tine, mai ales când nu îți cunoști corpul. 😘

Eu apelez cel mai des la suplimentele cu minerale, precum ar fi calciul și magneziul, de care am nevoie mai mare. De aceea am început să iau suplimentul cu calciu marin de la #WellnessByOriflame care conține pastile masticabile, ușor de luat în orice moment.

Aceste capsule au un gust ușor dulceag, puțin de tot acrișor și sunt plăcute de consumat. Fiecaree pastilă conține calciu 250 mg (31%) și vitamina D3 micrograme (100% din doza zilnică). Capsulele conțin calciu marin și vitamina D cu Aquamin, pentru o absorbție mai ușoară a organismului. Deja sunt mulțumită de produsul primit în campania #buzzoriflame, eu având nevoie lunar de câte o cură de calciu, mai ales în lunile reci. #buzzcalciu mă ajută în această perioadă când am avut și mult de lucru și am simțit că mă cam dor picioarele și genunchii.

buzzstore oriflame wellness supliment calciu marin

2. Bea lichide

Lichidele sunt printre cele mai importante pentru organismul nostru. Un consum suficient de apă pe zi, te poate ajuta să scapi de oboseală, dureri de cap, să ai o digestie mai bună și să te simți mai energic. Ține cont de apa din viața ta.

3. Alimentație sănătoasă, variată

Alimentația joacă și ea un rol important. Pentru că tu îți cunoști corpul cel mai bine, știi ce alimente îți fac bine, și ce să eviți. Alege să consumi și multe legume, fructe și să nu uiți de aportul caloric și cel de fibre.

Nici dulcele nu trebuie eliminat, dar depinde de corpul tău. Dulcele nu însemană neapărat zahăr. Apelează la variante naturale!

buzzstore oriflame wellness supliment calciu marin

4. Mișcare

Mișcarea este cea de care duc lipsă uneori și pe care v-o recomand neapărat! Ea ajută pe fond psihic mult de tot, destresându-ne și eliminând stările mai anxioase și depresive. Dacă ai cum să faci alergări ușoare, exerciții de stretching, yoga sau orice implică mișcare activă, acestea sunt o alegere bună care îți detensionează mintea și mușchii.

Eu am primit cadou o coardă de la Oriflame și abia aștept să țopăi cu ea. Ar trebui să îmi fac un program de exerciții ușoare, pe care apoi să îl cresc treptat. Dacă doriți pe viitor, poate vă discut despre perioada când făceam ceva exerciții pentru coloană, exerciții pe care acum nu mai sunt în stare să le fac fără antrenament! Musculatura mea ar trebui nițel repusă la punct!

Sfat: Odată ce vă faceți un program de mișcare, sală, orice, încercați să îl aveți cât de cât constant. Vă va ajuta foarte mult să aveți un echilibru în viață. Fluctuațiile nu sunt de multe ori de ajutor.

buzzstore oriflame wellness supliment calciu marin

5. Timp în aer liber

Foarte important este și timpul pe care îl petreci în aer liber. E bine să îți iei zilnic câteva ore pentru a respira aer curat, de preferat undeva în natură, lângă verdeață sau pe malul mării. 😊 Din fericire am marea aproape, dar nu reușesc mereu să ajung lângă ea, mai ales vara când e prea cald și e și aglomerație.

Colțurile verzi mă inspiră mai mult vara, iar în celelalte anotimpuri mă simt mai apropiată de mare. 😍 În aer liber îți poți face chiar partea de mișcare, exerciții fizice, așa că poți să împuști 2 iepuri deodată, mai ales în zilele mai aglomerate.

Sper că sfaturile mele sunt de ajutor pentru voi și sunt curioasă dacă deja le aplicați în viața voastră. Este greu să menținem toate aceste planuri, însă putem face acest lucru în timp, treptat. Apropo, ce suplimente folosiți? Ați testat acest calciu marin de la Oriflame? 😘😘buzzstore oriflame wellness supliment calciu marin

buzzstore oriflame wellness supliment calciu marin buzzstore oriflame wellness supliment calciu marin buzzstore oriflame wellness supliment calciu marin

2019-06-13T14:42:41+00:00

6 Comments

 1. Cereces Loredana June 13, 2019 at 3:50 pm - Reply

  Multumim ptr sfaturi!Da,ar trebui sa petrecem cat mai mult timp in natura!

 2. Lucia Mihaela Curea June 14, 2019 at 4:32 pm - Reply

  Apelez la suplimente doar la recomandarea medicului, in schimb incerc sa am o viata sanatoasa, aleg cu atentie ce mananc, fac miscare si am grija de mintea si sufletul meu.

 3. carmen alexa June 14, 2019 at 4:48 pm - Reply

  Încă nu am folosit nici un fel de supliment. Însă acesta pare a fi numai bun… Este primul pe lista 😉

 4. Raluca Brezniceanu June 14, 2019 at 9:02 pm - Reply

  As vrea acea coarda, mi-as aduce aminte de copilarie si mi-as mentine si tonusul cu ajutorul ei.

 5. Catalina Coman June 15, 2019 at 12:56 am - Reply

  Eu as avea nevoie de niste suplimente. Stau tare prost cu imunitate, vitamine, calciu…

 6. Rokolla June 15, 2019 at 1:25 am - Reply

  Am realizat ca eu nu prea duc o viata sanatoasa si ar trebui sa urmez cateva din sfaturile oferite

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree