Fie că ați intrat deja în vacanță, sau urmează să vă luați concediul, în această vară sper că nu uitați cât de cool este să citești! De aceea m-am gândit să vă ofer cât pot de des idei livrești care să vi se pară atractive prin titlu, design sau sinopsis. 😘

Am avut o perioadă de reading slump din care greu ies, dar poate că recomandările acestea ne vor face mai curioși pe toți! Unde sunt multe cărți grămadă, sigur ne atrage atenția măcar una! 😃

carti nemira fratia corbilor everless

Pentru tinerii iubitori de YA

Genul YA este unul dintre preferatele mele, dar am început să fiu un pic mai mofturoasă când vine vorba de cărți. Încerc în continuare să descopăr lecturi atractive care să îmi intre la suflet și să mă impresioneze.

Pentru tinerii iubitori de YA, Everless de Sara Holland este o recomandare bună. Eu citesc cu entuziasm din această carte și pot spune că mi se pare interesant stilul autoarei! Contează foarte mult ca stilul să fie pe placul meu ca să pot termina o carte cu drag.

Frăția Corbilor mi-a atras atenția încă de când apăruse în străinătate. Părerile sunt împărțite, însă la o primă vedere eu sunt atrasă de subiectul cărții. Mi-a plăcut mult cum scrie Maggie Stiefvater, după ce am citit mai demult seria Lupii din Mercy Falls. 😍 Lectura de față are un aer nițel gotic și tente de thriller, așa că poate fi o lectură palpitantă pentru voi.

necunoscuta din berlinul de est luna din palat madame picasso editura nemira carti

Pentru ce doritori de ceva mai serios, am 3 cărți populare, la modă, care în primă instanță atrag prin copertele minunate! Luna din palat a fost dragoste la prima vedere, acțiunea având legătură cu Asia, care pentru mine este o atracție de cele mai multe ori. Weina Dai Randel a avut un debut fain și chiar are cuvintele la locul lor, expunând frumos povestea comcubinei împăratului din China, în secolul al VII-lea.

Necunoscuta din Berlinul de Est a fost virală într-o vreme și m-am gândit să îi ofer o șansă. Încă nu mă pronunț, dar este o lectură diferită de ceea ce abordez de fel. Este prima mea carte din colecția Babel de la Nemira și pot spune că are un format interesant.

Madame Picasso era o apariție mai nouă atunci când a ajuns în biblioteca mea. Acțiunea o urmărețe pe Eva Gouel, mutată recent la Paris, dar plină de idei și vise. Ea îl întâlnește pe renumitul Pabloc Picasso în momentul în care se angajează la Moulin Rouge. O carte picantă, plină de momente excentrice, care te cucerește de la primele pagini.

Tu ce recomandări îmi poți face în materie de cărți? Orice ideea ai, e binevenită! Sincer, chiar am nevoie de ceva care să îmi redea apetitul pentru lectură, instant! 😍 Ai citit vreuna dintre cărțile din articolul de azi?

carti nemira everless fratia corbilor luna din palat madame picasso necunoscuta din berlinul de est