#VineBARZA – 25 de ani plini de emoții

barza test sarcina plasturi dureri menstruale

De mulți ani am avut probleme cu durerile menstruale ca și multe alte femei. Eu niciodată nu am făcut față durerii, de orice natură, însă o dată pe lună știam că aveam de suferit mai mult decât aș rezista și mă temeam de momentul acela. 😥
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Până acum vreun an și ceva nu știam de plasturii împotriva durerilor menstruale și mă bucur că i-am descoperit pe cei de la Barza. Au o dimensiune destul de mare așa că acoperă bine zonele afectate de durere. Eu îi folosesc la burtă și nu am avut niciodată probleme cu ei.

Dimpotrivă, m-au salvat în multe momente, atenuându-mi durerea. Pe timp de iarnă îmi țineau de cald și mă fereau în zilele reci și pot spune că sunt de ajutor oricărei femei, fie că e vorba de o durere de burtă sau de spate.

barza test sarcina plasturi dureri menstruale

A fost amuzant momentul când am descoperit acești plasturi deoarece nu știam exact cum să îi lipsesc și să îi folosesc. Mă temeam să nu fie prea calzi pentru pielea mea și să nu am iritații. Nu am avut nicio problemă, dar a fost cumva hilar când uitam că port un plasture până când dădeam ochii cu el. 😂😂 Numai bine că se lipesc și nu pleacă nicăieri!

25 ani alături de Barza

În acest an Barza împlinește 25 de ani de când primul test de sarcină din România a făcut multe mămici fericite! Dacă și la voi probabil #VineBarza cred că o să fiți pline de emoții (sau plini), atunci când aflați vestea cea mare! 😊

Tu ai folosit produse Barza? Testele de sarcină, ovulație, fertilitate de cuplu, menopauză, amniotest, infecții și chiar șervețelele intime sunt de ajutor oricărei femei. Eu mă bucur că am primit câteva produse noi care mă vor ajuta să am grijă mai bine de corpul meu. 😊🌺 Aveți grijă de voi și de sănătatea voastră. Barza vă vine în ajutor în momentele grele, dar și în cele fericite!

barza test sarcina plasturi dureri menstruale barza test sarcina plasturi dureri menstruale barza test sarcina plasturi dureri menstruale barza test sarcina plasturi dureri menstruale

2019-05-17T22:56:17+00:00

5 Comments

 1. Rokolla May 18, 2019 at 1:38 am - Reply

  Astazi a venit barza si la mine. Am fost tare incantata sa descopar aclee produse noi despre care nu stiam mai nimic

 2. Carmen Alexa May 18, 2019 at 2:28 pm - Reply

  Chiar sunt curioasa de acesti plasturi pentru durere. O sa ii caut si eu!

 3. Deyutza May 18, 2019 at 8:49 pm - Reply

  Si eu folosesc plasturii pentru durerile menstruale, mi se par foarte buni, la mine funcționează

 4. Elena Chedică Mateică May 18, 2019 at 9:27 pm - Reply

  Plasturii împotriva durerilor menstruale trebuie neapărat să-i încerc și eu. M-am săturat să iau în fiecare lună pastile. poate acești plasturi îmi vor fi de mare ajutor.

 5. Loredana May 19, 2019 at 7:47 pm - Reply

  Plasturii acestia chiar sunt eficienti!

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree