Cum scapi de problemele de tranzit cu Nestle OptiFibre

Mi-a sosit pachetul de la BuzzStore cu OptiFibre de la Nestle, un produs care este menit să regleze tranzitul intestinal. Este 100% de origine vegetală, conținând un singur ingredient: gumă de guar parțial hidrolizată, adică 100% fibre solubile obținute din boabe de guar, cu efect prebiotic, care ajută la reglarea tranzitului intestinal în mod natural. 😀

Experiența mea

Am testat câteva zile acest produs și am sesizat că a ajutat la reglarea tranzitului. În cazul meu nu a trebuit să cresc doza de o măsură deoarece #buzzOptiFibre și-a făcut efectul. O singură măsură din produs m-a ajutat.

Eu am consumat produsul dimineața, într-un pahar cu apă sau în ceai. Produsul nu a schimbat deloc gustul băuturilor și s-a dizolvat imediat, cu ușurință.

Foarte multe persoane se luptă cu probleme de tranzit intestinal, indiferent de vârstă. Femeile sunt mai predispuse la această afecțiune decât bărbații și, cu timpul, pot apărea și alte probleme de sănătate.

Prin ce se caracterizează acest produs

  • este un produs de origine naturală;
  • poate fi consumat în aproape orice: în băuturi sau alimente și nu le modifică gustul;
  • poate fi folosit de aproape oricine: adulți, femei însărcinate sau care alăptează, copii pestre 3 ani;

Mod de administrare recomandat

În primele zile se administrează o doză din produs, iar dacă este necesar se crește consumul cu o măsură la fiecare 3 zile (maxim 5 măsuri pe zi). 😊 În zilele 1-3 se apelează la o doză luată dimineața. Din ziua 4 până în ziua 6, poți crește doza dacă e nevoie, și mai adaugi o măsură seara. De la ziua 7 în colo poți lua o doză dimineața, una la prânz și alta seara.

Este recomandat să consumați produsul cel puțin 3 săptămâni (nu provoacă efecte adverse). 😉 De asemenea, nu recomand să îl folosiți în băuturi fierbinți.

Tu ai probleme de tranzit intestinal? Ai testat OptiFibre de la Nestle? Cum ți se pare acest produs? 😘

2019-03-29T19:33:45+00:00

One Comment

  1. Nicoleta April 1, 2019 at 10:13 am - Reply

    Multumesc mult pentru recomandare!

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree