Produse naturiste pentru sănătate care nu îmi lipsesc din casă

produse naturiste sanatate faunus plant

Sănătatea, cea mai de preț

Sunt multe expresii care spun că dacă ai parte de sănătate, de poți bucura mai bine de viață și de tine. Desigur, că dacă suferi de o afecțiune, nu înseamnă că nu poți avea reușite în viață sau să te bucuri de zilele însorite.

Astăzi doresc însă să discutăm un pic despre produsele naturiste Faunus Plant care, alături de altele, mă ajută să îmi mențin sănătatea sau să mă tratez atunci când răcesc sau am alte probleme. Consider că remediile naturiste sunt ideale pentru a putea preveni și trata foarte multe simptome și afecțiuni de sănătate. Trebuie doar să știm cum să le folosim și să facem diverse cure cu ele.
produse naturiste sanatate faunus plant

Ceaiurile, mereu nelipsite

Casa noastră mereu este plină de ceaiuri, fie ele din fructe pentru un pic de energie, sau din plante naturiste, pentru tratarea afecțiunilor sau pentru liniștire. Pe site-ul Faunus Plant am găsit o variațiune de ceaiuri la care apelăm destul de des și am zis să îmi refac stocul.

Pentru afecțiuni respiratorii

Fiind încă o perioadă când virozele sau gripele sunt în toi am ales ceaiul Respiratorus, care îmi este extrem de util în problema mea cu virozele cauzate de virusuri sau de rinita mea alergică. Are în conținut cimbrișorul pe care l-am descoperit mai demult când am mers la munte și am văzut chiar și de unde este adunat.

Este ideal pentru tuse convulsive, spastice şi asmatice, gripe, răceli, bronşite, laringite. Ajută aparatul respirator și reduce tusea și disconfortul.

Ingrediente: Cimbrişor (Thymus serpyllum) părți aeriene (20%), Ciuboţica-cucului (Primula officinalis) flori (20%), Pătlagină (Plantago major) frunze (20%), Pin (Pinus sylvestris) muguri (20%), Scai-vânăt (Eryngium planum) părți aeriene (20%).
produse naturiste sanatate faunus plant

Pentru rinichi sănătoși

Nu am avut înainte probleme renale, dar s-a întâmplat de câteva ori să am infecții urinare și a trebuit să apelez la soluții naturiste. Curele cu ceaiuri naturiste și consumul des de lichide pentru o bună funcționare a rinichilor sunt destul de importante, la fel ca și alimentația.

Ceaiul Renalus este recomandat pentru infecţii şi inflamaţii ale tractului urinar (cistite, pielonefrite), litiază urinară. Ajută la funcționarea normală a rinichilor și a vezicii urinare, favorizează eliminarea de acid uric și a lichidelor reţinute în exces în corp.

Ingrediente: Coada-calului (Equisetum arvense) părți aeriene (15%), Merişor (Vaccinium vitis-idaea) frunze (15%), Mesteacăn (Betula pendula) frunze (15%), Porumb (Zea mays) mătase (15%), Cireș (Cerasus avium) codițe (10%), Fasole (Phaseolus vulgaris) teci (10%), Ienupăr (Juniperus communis) fructe (10%), Năvalnic (Phyllitis scolopendrium) frunze (10%).

Pentru normalizarea tensiunii am luat ceaiul Normotensius, ideal pentru cei care au probleme cu tensiunea mare. Deoarece am probleme des cu stresul, stările anxioase sau insomnii, mi-am luat și un ceai Nervocalmus care ajută la funcționarea normală a sistemului nervos, reducerea tensiunilor psihice, protejarea organismului împotriva stresului, îmbunătăţirea calităţii şi duratei somnului.

produse naturiste sanatate faunus plant

Ceaiul Ginecologicus este nemaipomenit pentru funcționarea normală a aparatului genital feminin prin menţinerea microflorei vaginale normale. Femeile care suferă des de leucoree, candidoze, vaginite, tricomonaze, metroragii, anexite pot apela la un tratament naturist de durată care să vină în ajutorul acestor probleme.

Ceaiul Tiroidianus este o noutate pentru mine și aștept efectele lui, eu având probleme cu o tiroidă autoimună. Am zis să îi ofer o încercare să văd ce rezultate are pentru mine.

Ultimul ceai pe care l-am ales și care nu ne lipsește din casă este ceaiul de Mărul Lupului. Îl folosim pentru uzul extern sau gargară (fără a înghiți) având rol cicatrizant, antibacterian, antiseptic, regenerator al pielii. În paralel, ceaiul de Mărul Lupului poate fi folosit și cu o cremă cu Mărul Lupului care are aceleași efecte vindecătoare pentru piele.
produse naturiste sanatate faunus plant

Siropuri pentru căile respiratorii

De câțiva ani am probleme mai dese cu rinita alergică și răcelile așa că mă trezesc des cu o tuse neplăcută. Am mai mereu alături siropuri naturiste și ceaiuri respiratorii care să mă ajute.

La Faunus Plant am găsit o selecție mare de ceaiuri pentru tuse și preferatul meu până acum este siropul Respiratorus care conține un amestec de cimbrişor, ciuboţica-cucului, pătlagină, pin, scai-vânăt, uleiuri esențiale, zahăr invertit.

La fel de utile îmi sunt siropul de pinsiropul de pătlagină și siropul de soc, pe care îl testez pentru prima dată. Am mai apelat la ceaiuri de soc pentru tuse și calmare, dar siropul de soc este prima dată când ajunge în “rutina” mea naturistă. 😊produse naturiste sanatate faunus plant

Creșterea Imunității

Faptul că ne îmbolnăvim des se datorează de multe ori unei imunități scăzute. Cu un tratament adecvat poți să îți crești imunitatea.

Încă este o perioadă când temperaturile fluctuează foarte mult așa că apelez zilnic la un ajutor de încredere: siropul Vitaminizantus cu extracte de cătină, măceș, echinaceea, urzică, uleiuri esențiale și zahăr invertit. Are un gust foarte bun și este nemaipomenit pentru a preveni sau trata răcelile, dar și pentru protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.produse naturiste sanatate faunus plant

Protejarea pielii

Pentru un pic de răsfăț natural, mi-am comandat și două produse care sunt numai bune pentru clipe de relaxare, dar și pentru o piele sănătoasă și hidratată. Deseori am buzele crăpate așa că nu mă lipsesc de un balsam de buze hidratant care să le ajute.

Am descoperit 4 variante interesante la Faunus Plant (mentă, lavandă, portocale, propolis) și toate cred că sunt la fel de hidratante. Eu folosesc cu drag balsamul de buze cu portocale care rezistă mult timp pe buze și le hidratează intens. Îmi place să îl aplic mai ales seara înainte de culcare, iar dimineața am buzele sănătoase și hidratate.

Și restul corpului are probleme cu uscăciunea, indiferent de anotimp. Îmi place să alternez cremele cu un ulei hidratant pentru piele la care apelez cel mai des atunci când vreau un masaj relaxant la finalul unei zile obositoare.

Uleiul de masaj energizant cu aromă de citrice este foarte bun pentru a-mi induce o stare de bine. La final, pielea mea este relaxată și hidratată, plină de sănătate.

Ingrediente: ulei de floarea-soarelui (Helianthus annuus), Gălbenele (Calendula officinalis), Sunătoare (Hypericum perforatum), uleiuri esențiale de Portocale (Citrus sinensis) și Lămâie (Citrus limon), vitamina E (tocopherol).

Tu ai testat produsele de la Faunus Plant? Apelezi des la remedii naturiste pentru sănătatea ta? 😘
produse naturiste sanatate faunus plant

2019-02-20T18:29:52+00:00

2 Comments

  1. Lucia Mihaela Curea February 20, 2019 at 8:29 pm - Reply

    Consider că e bine să avem în casă diverse produse naturiste. Eu am mereu ceaiuri variate, citrice, miere în diverse combinații, creme naturiste.

  2. Bratu Gabriela February 21, 2019 at 8:39 am - Reply

    nu imi plac ceaiurile, recunosc. dar siropurile de la faunus le-am folosit si eu si sunt minunate! la fel si uleiurile de masaj

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree