Surprinde femeia din viața ta cu ciocolata fără zahăr de la Sweeteria

ciocolata matcha zmeura banuti fara zahar green sugar sweeteria

Ciocolata sănătoasă

Odată cu apropierea lunii martie, femeile primesc un pic mai multă atenție. Primăvara este pe drum așa că de 1 martie și de 8 martie, sărbătorim femeile cu mici atenții și cuvinte frumoase. 😊

Chiar dacă pare clișeic, femeile adoră cadourile dulci și de aceea m-am gândit să îți fac o recomandare de dulce sănătos. Am descoperit recent noile minitablete cu ciocolată de la Sweeteria și mi s-au părut o idee nemaipomenită de oferit în dar.

ciocolata matcha zmeura banuti fara zahar green sugar sweeteria

Ambalaj drăguț: aceste minitablete vin ambalate în niște cutiuțe cu un design foarte frumos. Fluturașul, logo-ul brandului, se deschide frumos și te invită să guști din variațiunile de ciocolată.

Sortimente diverse: eu am testat două dintre cutiile cu minitablete de ciocolată, și m-am bucurat că fiecare cutie conținea 4 tipuri de ciocolată. Preferata mea a fost cutia cu ciocolată albă și pudră de zmeură, albă și bucăți de zmeură, albă și matcha green tea, albă și matcha green tea & lemon. Desigur că la fel de bună mi s-a părut și cealaltă cutie în care am regăsit ciocolată albă, ciocolată cu lapte 40%, ciocolată amăruie 50%, ciocolată amăruie 70%.ciocolata matcha zmeura banuti fara zahar green sugar sweeteriaGust delicios: pentru cei care cred că ciocolata fără zahăr nu poate fi delicioasă, îi anunț că se înșeală. Ciocolata Sweeteria este foarte bună și este chiar foarte dulce și are un iz răcoritor. Mie îmi place la nebunie și poftesc zilnic la câteva minitablete de ciocolată din aceasta. 😍

Cele 4 minitablete diferite de ciocolată, cu îndulcitor natural din Stevia cu zero calorii, fără zahăr adăugat, sunt produse manual, nu conțin gluten, coloranți sau conservanți și sunt ambalate individual, pentru un consum cât mai facil.

Fiecare tabletă de ciocolată fără zahăr are o greutate netă de 45 gr, echivalentul consumului zilnic de ciocolată recomandat de nutriționiști, asa ca nu va fi deloc greu sa te oprești la timp, atât pentru a-ți satisface pofta de ciocolată, dar și pentru a nu depăși doza maximă recomandată unui stil de viață sănătos. Ciocolata albă marca Sweeteria are cu 30% mai puține calorii față de o ciocolata alba obișnuită, cu zahăr.

ciocolata matcha zmeura banuti fara zahar green sugar sweeteria

Bănuții de ciocolată

La fel de delicioși și interesanți ca prezentare, sunt bănuții din ciocolată albă sau amăruie Sweeteria. Aceștia pot fi consumați ca atare, sau folosiți la prepararea de pajituri.

Bănuții din ciocolată amăruie 70% conțin cu 40% mai puține calorii față de o ciocolată amăruie obișnuită. Te poți răsfăța în acest mod ori de câte ori ai poftă de ceva dulce. Poate că nu îți cresc economiile în portofel cu acești bănuți, dar sigur vei fi mai fericită.

Tu ai testat dulciurile de la Sweeteria? Îți place să primești în dar ciocolată? 😘

ciocolata matcha zmeura banuti fara zahar green sugar sweeteriaciocolata matcha zmeura banuti fara zahar green sugar sweeteria ciocolata matcha zmeura banuti fara zahar green sugar sweeteria

2019-02-23T15:00:03+00:00

4 Comments

 1. Alina February 23, 2019 at 3:56 pm - Reply

  Nu iti pot explica ce pofta mi-ai facut. Nu ma incercat pana acum produsele de la Green Sugar, dar la cat de frumos le-ai prezentat, cu siguranta ma voi uita dupa ele.

 2. Rokolla February 24, 2019 at 6:45 pm - Reply

  Pe mine m-au cucerit tabletele de ciocolata. Sunt extrem de bune si de savuroase

 3. Lucia Mihaela Curea February 24, 2019 at 8:37 pm - Reply

  Comandam mult de pe Sweeteria, au multe produse fara zahar, potrivite unui stil de viata sanatos.

 4. Catalina Coman February 25, 2019 at 12:38 am - Reply

  Banutii aia de ciocolata sunt dementiali. Daca nu as fi stiut ca nu au zahar, nu mi-as fi dat seama.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree