Rutina de îngrijire a pielii iarna cu produsele CeraVe

rutina de ingrijire a pielii iarna cu cerave balsam hidratant cleanser

Simplitate. Eficiență. Accesibilitate

Fiecare anotimp îi dă pielii mele bătaie de cap. Iarna este și ea în top, pielea mea fiind mai uscată în acest anotimp. Când temperaturile sunt prea joase, vântul aprig, mâinile și restul corpului mi se usucă destul de mult. Pentru a combate efectele neplăcute datorate frigului, încerc cât de des pot să apelez la produse care să îmi hidrateze pielea.

Descoperite recent de mine prin intermediul #buzzCeraVe, produsele #CeraVeRomania despre care auzisem foarte multe păreri de bine mi-au intrat în topul favoritelor pentru îngrijirea pielii. Produsele CeraVe au fost dezvoltate în 2005 și au la bază ceramide similare pielii (ceramidele 1, 3, și 6-II) și Tehnologia MVE care stimulează refacerea funcției de barieră a pielii și oferă hidratare pe termen lung, după o singură utilizare.

Sistemul revoluționar, denumit MultiVesicular Emulsion Technology (MVE), eliberează la suprafața pielii ingredientele din compozița produselor CeraVe pe parcursul a 24h, strat cu strat, pentru a menține catifelarea pielii pe parcursul unei zile.

CeraVe este una dintre cele mai apreciate mărci de îngrijire și de hidratare din SUA și mă bucur foarte mult că acum a ajuns și în România.

rutina de ingrijire a pielii iarna cu cerave balsam hidratant cleanser

CeraVe Cremă Hidratantă

Pentru față și corp m-am bucurat în ultima perioadă de crema hidratantă CeraVe. Mi-au plăcut mult efectele acestui produs. Pielea mi-a fost hidratată, în timp ce i s-a restabilit și bariera de protecție.

Crema are o textură plăcută, nu este grasă și conține 3 ceramide esențiale și acid hialuronic, care asigură o hidratare pe parcursul întregii zile. Mi s-a părut foarte fain faptul că această cremă are o formulă aparte, fără parfum. În acest mod, produsul este potrivit pentru pielea sensibilă, pentru întreaga familie și chiar și pentru copiii peste 3 ani.

Eu sunt extrem de mulțumită de această cremă și o voi recumpăra cu siguranță. Mă bucur că vine și într-o cantitate generoasă așa că o pot folosi pentru mai mult timp.
rutina de ingrijire a pielii iarna cu cerave balsam hidratant cleanser

Gel de spălare hidratant CeraVe

Tot în topul favoritelor mele a ajuns și cleanserul CeraVe. Am fost foarte mulțumită de el, încă de la prima utilizare. Are aceeași formulă aparte, fără miros, așa că se potrivește pielii sensibile.

Gelul acesta este non-spumant și conține aceleași 3 ceramide esențiale și acid hialuronic ca și crema hidratantă. Este un produs extrem de bun care înlătură cu succes machiajul fără efort. Este un cleanser ideal și pentru înlăturarea sebumului și este numai bun pe timp de iarnă deoarece are și rolul de a hidrata pielea.

Sunt curioasă dacă tu ai folosit produsele CeraVe și care sunt preferatele tale. Eu recomand cu mare drag gelul de curățare și crema hidratantă care m-au surprins în mod plăcut prin efectele asupra pielii și formula fără miros. 😍
rutina de ingrijire a pielii iarna cu cerave balsam hidratant cleanser rutina de ingrijire a pielii iarna cu cerave balsam hidratant cleanser rutina de ingrijire a pielii iarna cu cerave balsam hidratant cleanser

2019-01-17T22:12:54+00:00

12 Comments

 1. Dream big little girl January 17, 2019 at 10:30 pm - Reply

  Eu nu am fost selectata in campania celor de la Buzzstore, insa le-am cumparat si chiar mi-au placut produsele Cerave

 2. Larisa January 17, 2019 at 10:50 pm - Reply

  Nu am folosit pana acum aceste produse. Ce-i drept nu prea sunt la curent cu produsele de pe piata internationala, dar asta nu inseamna ca nu le voi acorda o sansa. Gelul, imi atrage foarte mult atentia.

 3. Luca Raluca January 17, 2019 at 11:39 pm - Reply

  Am auzit numai lucruri bune despre aceste produse, trebuie sa le incerc si eu. Sunt superbe pozele tale! :*

 4. Madalina Oros January 18, 2019 at 11:08 am - Reply

  Musai trebuie sa le incerc si eu!

 5. Georgiana January 18, 2019 at 12:12 pm - Reply

  Am auzit atatea lucruri bune despre aceste produse. Cu prima ocazie le incerc si eu!

 6. coco January 18, 2019 at 12:50 pm - Reply

  ce bine suna, am intelesc ca sunt perfecte pentru pielea uscata, ca a mea… deci am nevoie de ele!

 7. Mirela Marin January 18, 2019 at 4:57 pm - Reply

  Bune produse pentru iarnă.
  Merită încercate, prea sunt multe opinii bune.
  Mai ales că iarnă nu are de gând să plece prea devreme.

 8. Simona January 18, 2019 at 7:58 pm - Reply

  Nu cunosc firma. Dupa ce am citit articolul am sa incerc sa le procur.

 9. Claudia's Choice January 18, 2019 at 11:56 pm - Reply

  Am si eu doua mostre, de abia astept sa le incerc!

 10. Rokolla January 19, 2019 at 11:32 am - Reply

  M-am rasfatat si eu cu aceste produse in ultimul timp si sunt cu adevarat bune. Crema de corp este favorita mea

 11. Elena Chedică Mateică January 19, 2019 at 9:25 pm - Reply

  Am tot auzit de aceste produse în ultima perioadă, dar încă nu le-am folosit. Gelul de curățare îl voi cumpara și eu.

 12. Deyutza January 20, 2019 at 1:26 am - Reply

  Am tot vazut peste tot aceste rpoduse, Eu nu le-am incercat insa am vazut ca sunt laudate si m-ati facut curioasa de ele

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree