Favorite Gerovital Beauty

gerovital beauty

Gerovital Beauty

V-am tot vorbit pe social media despre produsele de la Gerovital Beauty pe care le-am testat în urmă cu vreo 2 luni. Am fost încântată să descopăr că acest brand românesc drag mie a reușit să realizeze niște produse de make-up foarte faine, cu proprietăți speciale pentru protecția tenului.
gerovital beauty

Mascara Devilash

Se știe foarte bine că fiecare femeie își caută ani de zile un mascara care să i se potrivească de minune. Pentru mine pot spune că aceste căutări continuă mereu, dar de câteva luni sunt iubitoarea rimelului Devilash de la Gerovital.

Este absolut superb pentru că nu îmi lipește genele și, aplicând 2 straturi de mascara, genele mele prind un volum foarte fain, de care m-am îndrăgostit!! Este un mascara destul de rezistent la transfer, însă nu știu cum se comportă pe timp de vară. La umiditate nu este chiar cel mai bun, dar nu pot comenta, având în vedere cât de bine arată genele mele când îl port! 😍
gerovital beauty

Pudră compactă

Pudrele sunt un alt capitol la care nu mă descurc foarte bine. Sunt momente când unele pudre îmi usucă tenul, dar nu pot spune același lucru și despre pudra compactă de la Gerovital Beauty. Miroase foarte frumos, are o textură catifelată și îmi face tenul să capete un aspect sănătos.
gerovital beauty

Pudră luminozitate

Pentru un pic de shine în punctele ieșite în relief ale tenului îmi place mai mereu să aplic un iluminator. Pudra de luminozitate de la Gerovital arată ca un gradient de roz, maroniu și alb, toate aceste tonuri amestecate fiind perfecte pentru un pic de lumină pe chipul meu.

Aplic o cantitate generoasă din acest produs dacă doresc un efect un pic mai wow. Acest produs nu are un shimmer intens, așa că e perfect pentru machiajele naturale. 😉
gerovital beauty

Fard de obraz piersică

Nu am avut niciodată (cred) un blush în tonuri de oranj așa că am fost încântată să îl testez pe cel de la Gerovital. Este tare fain, dar am sesizat că parcă nu mă obișnuiesc cu el 100%. Probabil că abuzul meu de roz din trecut își pune amprenta.

Cu toate acestea, recomand acest fard de obraz piersicos. Creează la fel cum am zis și mai devreme, un aspect natural al tenului. Și miroase tare bine! 😋
gerovital beauty

Fond de Ten Ivory cu Acid Hialuronic și Vitamina E, SPF10

Fondurile de ten la care apelez pe timp de iarnă trebuie musai să nu fie extrem de grele pe pielea mea. De asemenea trebuie să aibă o formulă care să îmi hidrateze tenul, perioada aceasta el fiind predispus la uscăciune.

Îmi place textura fondului de ten de la Gerovital, dar nuanța Ivory, cea mai deschisă, nu este chiar potrivită pentru mine. Eu am tenul destul de deschis la culoare așa că aplic acest fond de ten în combinație cu unul mai deschis sau cu un produs care depigmentează fondul de ten. Conținutul de acid hialuronic și vitamina E mi se par plusuri, la fel ca și SPF-ul 10.
gerovital beauty

Paletă fard de pleoape ROSE

Din cadrul gamei de câteva palete Gerovital Beauty, pot spune că am o preferată: paleta ROSE. Este singura pe care o am, dar îmi plac nuanțele acesteia.

Folosită și cu o bază de ochi, paleta își face treaba. Nu sunt mulțumită de pensula care e inclusă în paletă, dar nu am ținut cont foarte mult de acest aspect. Îmi place că ambalajul paletei este foarte ușor și are un aspect elegant.
gerovital beautygerovital beauty

Ruj lichid cu rezistență îndelungată 8H

Ultimul din lista produselor testate de la Gerovital Beauty a fost un ruj lichid care are o rezistență mare pe buze. Are o textură extrem de plăcută, cremoasă și m-am îndrăgostit de el. Este printre rujurile lichide preferate ale mele.

Nuanța celui pe care îl port pe buze este 02 (roz pământiu) și mi se pare o nuanță măgulitoare pentru multe fete. Produsul este disponibil în 5 culori interesante pe care vi le recomand: 01 (roșu înfocat), 02 (roz pământiu), 03 (burgundy), 04 (maro caramel), 05 (roșu bordeaux).

Din punctul de vedere al rezistenței, mi se pare destul de rezistent, dar nu îndeajuns de mult. Cu toate acestea îi apreciez foarte mult calitățile de hidratare ale buzelor și aspectul frumos creat.
gerovital beautygerovital beautygerovital beauty

Kit sprâncene

Pentru sprâncene am descoperit un kit fain care îmi place mult și la care apelez aproape zilnic. Nuanțele de maro sunt pigmentate și de aceea ar fi o idee să nu aplicați mult produs odată.

Tonul deschis de alb sidefat are rol de a ilumina zona arcadei ochilor și a altor zone care înconjoară sprâncenele și pe care dorești să le delimitezi subtil.

Tu ai testat produsele Gerovital Beauty? Care ți-au plăcut? Cum ți se par produsele pe care le-am prezentat în acest articol? 😘
gerovital beauty

2019-01-22T00:15:34+00:00

8 Comments

 1. Beauty by Sunshine January 22, 2019 at 7:29 am - Reply

  Arata foarte bine paleta si celelate produse de machiaj. O sa incerc si eu cateva bunatati de la ei.

 2. Bianca January 22, 2019 at 10:06 am - Reply

  Sunt niste produse excelente, merita.

 3. Butterfly January 22, 2019 at 11:44 am - Reply

  Nu stiam ca Gerovital are si produse de machiaj, sunt superbe si imi place machiajul realizat de tine.

 4. Lucia Mihaela Curea January 22, 2019 at 1:34 pm - Reply

  Gerovital are produse tare bune și de îngrijire, și de machiaj. Am incercat si eu pudra de luminozitate, mie imi place mult. Urmeaza rujul lichid și fardul de sprancene.

 5. sosoi paula January 22, 2019 at 8:26 pm - Reply

  Gama Gerovital o am si eu si fiolele mi se par foarte bune iar masca o aplic saptamanal 😉

 6. Urban Story January 22, 2019 at 10:07 pm - Reply

  Nu stiam ca produsele Gerovital au un design atat de modern. Arata foarte frumos si trebuie sa le incerc si eu

 7. Catalina Coman January 23, 2019 at 12:50 am - Reply

  Arata foarte bine paleta. Produsele Gerovital sunt foarte bune si la preturi decente.

 8. Rokolla January 23, 2019 at 1:47 am - Reply

  Cosmeticele de la Gerovital imi fac cu ochiul. N-am incercat nimic de la ei si as vrea sa-mi iau si eu paleta aia

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree