colectii craciun yves rocher tea dore red apple pomme rouge

Colecții crăciunistice Yves Rocher

Crăciunul este una dintre perioadele acelea ale anului pe care le aștept cu mare drag. Fiindcă în perioada sărbătorilor avem nevoie de relaxare și de răsfăț, cei de la Yves Rocher știu de fiecare dată cum să facă să ne îmbie cu arome minunate și cu produse care au grijă de corpul nostru.

În acest an, cele două colecții de Crăciun se numesc Red Apple (Pomme Rouge) și Golden Tea (The Dore). Ambele game miros foarte frumos și te îmbie încă din primul moment la clipe de răsfăț.

colectii craciun yves rocher tea dore red apple pomme rouge

Red Apple

Fiindcă este colecția mea preferată din acest an, o să încep cu Red Apple. Mirosul de mere este întotdeauna unul care mă îmbie iar gama de la Yves Rocher miroase cu adevărat tare fain.

Aromele dulcegi-acrișoare de mere sunt foarte faine și m-am bucurat cu mare drag să iau la rând fiecare produs în parte. Printre preferatele mele se numără balsamul de buze de care nu mă pot despărți iarna! De asemenea, gelul de duș este un alt favorit de-al meu… cine nu iubește o baie caldă cu arome de măr? Iar la final aș menționa cu drag și balsamul pentru corp care are o textură tare plăcută și ajută mult la hidratarea pielii.

Puteți găsi produsele acestea în următoarele variante:

  • GEL DE DUȘ EXOLIANT Tub 200 ml – 17,9 lei
  • GEL DE DUȘ Flacon 200 ml – 14,9 lei
  • GEL DE DUȘ Flacon 400 ml – 18,9 lei
  • SĂPUN-GEL PENTRU MÂINI Flacon-pompă 190 ml – 14, 9 lei
  • LAPTE PARFUMAT PENTRU CORP Flacon 200 ml – 18,9 lei
  • BALSAM PENTRU CORP Cutie 150 ml – 46 lei
  • CREMĂ PENTRU MÂINI Tub 75 ml – 14,9 lei
  • BALSAM NUTRITIV PENTRU BUZE Baton 4,8 g – 10,9 lei
  • SET MINI NOEL Gel de duș flacon 50 ml, Cremă pentru mâini tub 30 ml Lapte parfumat pentru corp flacon 50 ml, Balsam nutritiv pentru buze baton 4,8 g – 44, 5 lei

colectii craciun yves rocher tea dore red apple pomme rouge colectii craciun yves rocher tea dore red apple pomme rouge

Golden Tea

La început am fost un pic sceptică atunci când a venit vorba de colecția Golden Tea. De ce? Nici eu nu știu sigur. Sunt o iubitoare de ceai, dar aroma colecției cu pricina nu m-a prins din primul moment. Acum îmi place la nebunie deoarece mă relaxează foarte mult!

Gelul de duș cu particule de tip scrub este foarte fain și a intrat printre preferatele mele. Este o plăcere să fac dușuri cât mai lungi și cu acest produs mă pot destinde instant. 😍

Mânuțele nu sunt nici ele ignorate de cei de la Yves Rocher, așa că gelul de mâini și crema de mâini vin în ajutor în zilele reci de iarnă când mâinile noastre au nevoie de o îngrijire în plus.

Sunt curioasă dacă vă plac colecțiile de iarnă de la Yves Rocher și dacă obișnuiți să le testați în fiecare an. 😘 Ce aromă v-a atras mai mult dintre cele două: red apple sau golden tea? 😘

colectii craciun yves rocher tea dore red apple pomme rouge colectii craciun yves rocher tea dore red apple pomme rouge colectii craciun yves rocher tea dore red apple pomme rouge