noua gama aslavital gerovital

Argila naturală

Am primit de ceva timp noutățile din gama AslaVital de la Gerovital, brand cunoscut mie de mai mult timp prin intermediul mamei mele. În ultima perioadă aceste produse mi-au intrat rapid printre favorite și de aceea doream să vă vorbesc acum un pic despre fiecare în parte. 😘

Gama AslaVital conține argilă naturală și cabiodefender EMR, și are o formulă unică care e concepută și cu o protecție antistres urban.
noua gama aslavital gerovital

Apă micelară cu argilă

M-am bucurat foarte mult să descopăr apa micelară cu argilă de la AslaVital. Sunt mulțumită de formula ei, de efecte și de faptul că nu mă ustură ochii în urma demachierii. Are un miros fin și recomand cu mare drag acest produs.

Apa micelară cu Argilă Aslavital Mineralactiv asigură o curățare blândă a tenului. Are o acțiune complexă antipoluare, de detoxifiere și eliminare a efectelor stresului urban.

noua gama aslavital gerovital

Mască detoxifiantă cu cărbune peel off

Deoarece nu prea mai aveam măști de tip peel off, m-am bucurat de masca deteox cu cărbue de la AslaVital. Chiar dacă este neagră și mă amuză cum devin instant un omuleț diferit cu fața pictată, efectele de după mi-au plăcut la primele teste. Sunt curioasă cum mi se va simți tenul și pe viitor după ce apelez la această mască pe o perioadă mai lungă de timp. Ca sfat, la măștile peel off nu trebuie să aplicați o cantitate mare de produs deoarece nu se usucă în timp util. 😉

Masca neagră detoxifiantă cu cărbune, Peel-Off Aslavital Mineralactiv are o structură filmogenă ce acționează sinergic cu cărbunele din compoziție și asigură proprietăți de absorbție, purificare și detoxifiere.

noua gama aslavital gerovital

Elixir antiris și antipoluare

Pentru zona ochilor și alte zone predispuse la riduri îmi place să apelez la elixirul antirid AslaVital. Este potrivit pentru tenul sensibil, ca și celelalte produse din gama AslaVital. Ajută la reducerea ridurilor și protejează te factorii nocivi precum este poluarea din atmosferă.

Formula acestui elixir este lejeră, bogată în antioxidanți și ingrediente antirid naturale. O recomand pentru zonele puternic ridate și pentru tenurile sensibile.

noua gama aslavital gerovital

Cremă hidratantă antipoluare

Ca o salvare în perioada aceasta rece a anului a venit crema hidratantă de la AslaVital. Eu am mai testat o cremă AslaVital în trecut și fusesem mulțumită de efectele ei. La fel de mulțumită sunt și de noua formulare din prezent, perfectă și pentru o protecție antipoluare. Crema este fină și simt că îmi calmează tenul atunci când este uscat din cauza frigului sau a altor factori nocivi.

Crema hidratantă antipoluare SPF10 Aslavital Mineralactiv conține un complex de ingrediente cu efecte de hidratare, protecție UV și de atenuare a efectelor nedorite ale poluării urbane și electronice.

noua gama aslavital gerovital

Fiole hidratante detox

În diminețile când doresc un plus de îngrijire pentru tenul și gâtul meu, apelez la fioelele detox de la AslaVital. Acestea sunt perfecte pentru a-i oferi pielii ceea ce îi lipsește. Complexul de ingrediente cu acțiune hidratantă și detoxifiantă acționează la nivelul pielii, captându-i și menținându-i umiditatea.

Cum vi se par produsele din gama AslaVital? Ați testat noua formulare? Care este produsul vostru preferat? 😘

noua gama aslavital gerovital