Noua gamă AslaVital

noua gama aslavital gerovital

Argila naturală

Am primit de ceva timp noutățile din gama AslaVital de la Gerovital, brand cunoscut mie de mai mult timp prin intermediul mamei mele. În ultima perioadă aceste produse mi-au intrat rapid printre favorite și de aceea doream să vă vorbesc acum un pic despre fiecare în parte. 😘

Gama AslaVital conține argilă naturală și cabiodefender EMR, și are o formulă unică care e concepută și cu o protecție antistres urban.
noua gama aslavital gerovital

Apă micelară cu argilă

M-am bucurat foarte mult să descopăr apa micelară cu argilă de la AslaVital. Sunt mulțumită de formula ei, de efecte și de faptul că nu mă ustură ochii în urma demachierii. Are un miros fin și recomand cu mare drag acest produs.

Apa micelară cu Argilă Aslavital Mineralactiv asigură o curățare blândă a tenului. Are o acțiune complexă antipoluare, de detoxifiere și eliminare a efectelor stresului urban.

noua gama aslavital gerovital

Mască detoxifiantă cu cărbune peel off

Deoarece nu prea mai aveam măști de tip peel off, m-am bucurat de masca deteox cu cărbue de la AslaVital. Chiar dacă este neagră și mă amuză cum devin instant un omuleț diferit cu fața pictată, efectele de după mi-au plăcut la primele teste. Sunt curioasă cum mi se va simți tenul și pe viitor după ce apelez la această mască pe o perioadă mai lungă de timp. Ca sfat, la măștile peel off nu trebuie să aplicați o cantitate mare de produs deoarece nu se usucă în timp util. 😉

Masca neagră detoxifiantă cu cărbune, Peel-Off Aslavital Mineralactiv are o structură filmogenă ce acționează sinergic cu cărbunele din compoziție și asigură proprietăți de absorbție, purificare și detoxifiere.

noua gama aslavital gerovital

Elixir antiris și antipoluare

Pentru zona ochilor și alte zone predispuse la riduri îmi place să apelez la elixirul antirid AslaVital. Este potrivit pentru tenul sensibil, ca și celelalte produse din gama AslaVital. Ajută la reducerea ridurilor și protejează te factorii nocivi precum este poluarea din atmosferă.

Formula acestui elixir este lejeră, bogată în antioxidanți și ingrediente antirid naturale. O recomand pentru zonele puternic ridate și pentru tenurile sensibile.

noua gama aslavital gerovital

Cremă hidratantă antipoluare

Ca o salvare în perioada aceasta rece a anului a venit crema hidratantă de la AslaVital. Eu am mai testat o cremă AslaVital în trecut și fusesem mulțumită de efectele ei. La fel de mulțumită sunt și de noua formulare din prezent, perfectă și pentru o protecție antipoluare. Crema este fină și simt că îmi calmează tenul atunci când este uscat din cauza frigului sau a altor factori nocivi.

Crema hidratantă antipoluare SPF10 Aslavital Mineralactiv conține un complex de ingrediente cu efecte de hidratare, protecție UV și de atenuare a efectelor nedorite ale poluării urbane și electronice.

noua gama aslavital gerovital

Fiole hidratante detox

În diminețile când doresc un plus de îngrijire pentru tenul și gâtul meu, apelez la fioelele detox de la AslaVital. Acestea sunt perfecte pentru a-i oferi pielii ceea ce îi lipsește. Complexul de ingrediente cu acțiune hidratantă și detoxifiantă acționează la nivelul pielii, captându-i și menținându-i umiditatea.

Cum vi se par produsele din gama AslaVital? Ați testat noua formulare? Care este produsul vostru preferat? 😘

noua gama aslavital gerovital

2018-12-07T17:24:12+00:00

8 Comments

 1. Ana Maria December 8, 2018 at 11:50 am - Reply

  Inca nu am incercat noua gama, insa iubesc Gerovitalul. Cred cu tarie ca sunt de o mie de ori mai bune ca unele din afara, sincer

 2. Dream big little girl December 8, 2018 at 2:36 pm - Reply

  Imi plac foarte mult produsele de la Aslavital!

 3. Simona Diaconu December 8, 2018 at 7:22 pm - Reply

  Voi avea ocazia să încerc unele din aceste produse în curând! Abia aștept!

 4. cudrag.cristina December 8, 2018 at 7:40 pm - Reply

  In afara de vreo 2 masti peel-off de la 7th Heaven nu am mai gasit si chiar ma bucur sa aud ca cei de la Asla Vital au! Le voi cauta si eu.

 5. Mirela Marin December 8, 2018 at 10:55 pm - Reply

  Mi-a plăcut prezentarea, felicitări!
  sunt fan produse gerovital, în general branduri românești, în mod special acesta.
  Vreau să încerc gama Aslavital cât mai repede.

 6. Elena Chedică Mateică December 9, 2018 at 5:43 pm - Reply

  Nu am încercat noua gamă de la AslaVital, dar am auzit numai lucruri bune despre ea. Trebuie să încerc și eu apa micelară.

 7. Andreea Goia December 9, 2018 at 7:24 pm - Reply

  Foarte dragute pozele 🙂
  De la AslaVital am incercat plicurile cu argila. Tare bune pentru tenul meu gras. Imi fac saptamanal o masca si asa reusesc sa-mi tin in frau sebumul.

 8. Camelia December 9, 2018 at 11:59 pm - Reply

  Hm, de la ei am incercat masca pentru ten si imi place! Imi usuca putin tenul, inca nu e ceva care sa ma deranjeze!! 😀 Aplic o crema mai hidratanta! Pe langa asta dupa indepartare tenul ramane catifelat! Hm trebuie sa inceerc si fiolele recent….

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree