Iarna este un anotimp minunat, indiferent dacă afară ninge sau nu, fie că este perioada sărbătorilor sau este o zi normală. Frigul sau zilele mai scurte pot fi uneori melancolice, dar dacă știi cum să îți înfrumusețezi ziua, mereu te poți bucura mai bine de iarnă.

O metodă prin care îmi place la nebunie să mă înveselesc și să îmi creez o stare de bine este lectura. Am primit de la dragii de la Nemi două lansări foarte faine, care nu pot decât să te facă vesel.

Dacă dorești să ai aproape niște povești iernatice care să te relaxeze sau să te amuze, cu mare drag îți recomand Eu și Moș Crăciun al lui Matt Haig și Poveste muzicală de Crăciun de Cristina Andone.

Ambele cărți te îmbie cu universul lor frumos, în primă instanță copertele frumos ilustrate fiind primele care îți atrag atenția. Chiar și la interior ambele lecturi sunt extrem de vioaie, prin culori sau desene frumoase.

Seria lui Matt Haig a ajuns la cea de a treia carte și cred că toate sunt niște lecturi tare faine și vesele pe care le-ai putea adăuga în bibliotecă, mai ales în zilele reci de iarnă când dorința de a te cuibări cu o carte în brațe și cu o păturică este mult mai mare.

Cristina Andone îmi e tare dragă așa că a fost o plăcere să îi descopăr noua carte din seria Povești muzicale. Plină de învățăminte, povestioare și ilustrații, Poveste muzicală de Crăciun este tot ceea ce îți trebuie pentru a da frâu zâmbetului pe buze.

Sunt curioasă ce cărticele pentru sezonul rece îmi recomandați sau părerea voastră despre aceste două lecturi faine! Pupici! 😘