Lansare de carte: DESCOPERĂ-TE de ANDREEA RAICU

lansare carte eveniment descopera-te andreea raicu editura curtea veche

Descoperă-te, ascultă-ți simțurile

Pe data de 5 decembrie am participat la un eveniment drăguț, fiind invitată de cei de la Editura Curtea Veche. Este vorba despre o lansare de carte, mai exact a cărții Descoperă-te de Andreea Raicu. Deoarece sunt o împătimită de lectură și o urmăresc cu drag pe Andreea de ceva timp, mi-am dorit să particip și eu.

Subiectul lansării și al cărții a pus accent pe descoperirea fiecăruia dintre noi. În societatea strictă, agitată și nepăsătoare în care trăim, deseori ajungem să ne pierdem identitatea. Dorind să le facem pe plac celor din jur, să nu dezamăgim, uităm să trăim viața noastră și ajungem să trăim viața celorlalți.

Răspusul pentru a avea parte de o viață mai echilibrată și fericită îl descoperim în carte, desigur, dar și în interiorul nostru. Simțurile nu ne înșeală de cele mai multe ori, indiferent de ce este vorba. De aceea trebuie să ne ascultăm corpul, sufletul și mintea și să ne facem o viață așa cum este benefică pentru noi. 😊
lansare carte eveniment descopera-te andreea raicu editura curtea veche

Cuvintele Andreei Raicu mi-au ajuns direct în suflet și abia aștept să îi citesc cartea. Consider că deoseori nu reușim să descoperim cine suntem noi cu adevărat și ajungem să trăim din pasiunile și dorințele altor persoane. Dacă dorim să facem o schimbare, e bine să eliminăm din jur cât mai multe persoane și lucruri toxice care ne țin în loc sau ne fac să ne simțim diferit de ceea ce suntem.

Mă bucur că am participat la eveniment și vă recomand și vouă să vă descoperiți, așa cum nu ați făcut-o până acum. Asculați-vă simțurile și mergeți cu capul sus mai departe, spre ceva mai bun.

Sunt curioasă dacă o urmăriți pe Andreea Raicu și ce părere aveți despre a vă pune nevoile personale înaintea celorlalți/societății care afișează o imagine a perfecțiunii inexistente. 🤔😘

lansare carte eveniment descopera-te andreea raicu editura curtea veche lansare carte eveniment descopera-te andreea raicu editura curtea vechelansare carte eveniment descopera-te andreea raicu editura curtea veche lansare carte eveniment descopera-te andreea raicu editura curtea veche lansare carte eveniment descopera-te andreea raicu editura curtea veche lansare carte eveniment descopera-te andreea raicu editura curtea veche

Lansare de carte: DESCOPERĂ-TE de ANDREEA RAICU

2018-12-09T19:21:34+00:00

6 Comments

 1. Alina December 9, 2018 at 10:30 pm - Reply

  Nu stiam ca a lansat o carte. Imi place Andreea Raicu si cu siguranta ma voi uita dupa carte ei.

 2. Anca December 10, 2018 at 5:17 am - Reply

  Interesant, sunt tare curioasa cum este cartea, desi nu sunt o urmaritoare a Andreei.

 3. Beauty by Sunshine December 10, 2018 at 10:29 am - Reply

  O admir foarte mult pe Andreea Raicu si chiar imi doresc sa am aceasta carte.

 4. Butterfly December 10, 2018 at 11:14 pm - Reply

  O urmaresc pe Andreea si mi se pre foarte interesanta evolutia ei, devine pe zi ce trece o femeie mai puternica si independenta si ma bucur ca impartaseste experienta ei si cu publicul.

 5. Catalina Coman December 11, 2018 at 12:17 am - Reply

  De la tine am aflat ca Andreea a scris o carte. 🙂 Desi imi place ca om, nu eram la curent cu ce mai face.

 6. Mihuț December 11, 2018 at 1:16 am - Reply

  Omg omg! Andreea Raicu it’s a big yeeess! Mi se pare că are atât de multe lucruri bune de transmis femeia asta!!

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree