Review Brățară de monitorizare Beurer AS 97 Activity

Stay healthy

De mai mult timp mi-am dorit o brățară de monitorizare a activității fizice, însă nu eram decisă ce model mi s-ar potrivi mai bine. Am ales în cele din urmă una de la Beurer, brand de încredere care îmi era deja cunoscut.

Brățara de monitorizare activitate fizica AS97 Activity dispune de o serie de funcții de ajutor de care poți să te bucuri odată ce te conectezi la aplicația mobilă HealthManager.

Eu am brățara de pe site-ul ShopU.ro de care sunt foarte mulțumită deoarece au un transport rapid, comanda îți ajunge în siguranță datorită ambalării corespunzătoare iar prețurile produselor variate sunt atractive. În următoarea perioadă pornesc și reducerile de Black Friday, așa că poate profitați și voi de ocazia asta pentru a vă lua o brățară de monitorizare sau altceva ce vă doreați de mult timp.

Beurer Active AS 97

Am testat o perioadă noua mea brățară de monitorizare și pot spune că a fost destul de ușor să o descopăr. Citind manualul de instrucțiuni în câteva minute și instalând aplicația HealthManager pe mobil îți poți porni pașii pentru urmărirea activității fizice.

Despre brățară

 • deține un senzor optic pentru măsurarea pulsului la nivelul încheieturii;
 • poți seta opțiunea pentru a primi notificări de apeluri, SMS-uri și mesaje din social media (conținutul mesajului, numărul de telefon, numele contactului);
 • deține Bluetooth care te ajută să te sincronizezi cu aplicația instalată pe smarthphone;
 • monitorizarea activității fiice și analiza somnului;
 • urmărirea bătăilor inimii live prin Runtastic etc.
 • monitorizarea activității: număr de pași, distanța, caloriile consumate, durata activității, obiectivele atinse;
 • monitorizarea somnului: mișcările din timpul somnului și durata somnului;
 • funcția selfie – prin intermediul smartphone-ului;
 • alarmă de reamintire pentru mișcare;
 • indicatoare pentru oră, dată, baterie;
 • capacitatea de memorare: 15 zile și 15 nopți;
 • funcție de alarmă cu alertă cu vibrații;
 • rezistență la apă: 3 ATM;
 • circumferință mână: 14.5 spre 19.5 cm.

Experiența mea cu brățara Beurer

Îmi place foarte mult această brățară și mă bucur de modelul AS 97 din mai multe motive. Îmi place la nebunie faptul că bățara este confortabilă și ușoară. Eu am o mână destul de mică și, cu toate acestea, mă simt bine cât timp port brățara.

Nu este cea mai potrivită pentru o mână extrem de îngustă ca a mea, dar are multe trepte pe curea și o pot închide la ultima dacă simt nevoia. Eu port brățara la penultima treaptă si nu mi se deplasează pe mână. De ajutor este și materialul din care e confecționată. Acesta are aderență cu pielea și se simte plăcut la atingere.

Încărcarea

Nivelul bateriei ține destul de mult, în funcție de funcțiile la care apelezi. Blueetooth-ul și opțiunea de măsurare a pulsului mi se par cele mai mari consumatoare ale bateriei. În rest, nu este nicio problemă.

Pentru a încărca acest accesoriu ai la dispoziție un cablu usb destul de scurt, care are într-o parte o zonă magnetică ce se atașează ușor pe spatele brățării. Încărcarea eu o realizez la un usb 3.0 și durează mai puțin de o oră. În momentul în care bateria este complet încărcată, pe ecran va fi afișat un text de tipul “Full Charge”.

Meniul

Pentru a te deplasa în meniul brățării, de cele mai multe ori trebuie să apeși cu degetul pe cerculețul din partea de jos a ecranului. Te vei plimba astfel între oră-bătăile inimii-distanță-calorii și alte opțiuni de bază. Pentru a accesa alte funcții precum este blueetoot-ul sau camera pentru selfie, trebuie să intri în anumite opțiuni și să ții apăsat cam 3 secunde până se schimbă afișajul.

Odată ce ai citit manualul de instrucțiuni, totul o să ți se pară foarte simplu! Nu uita că trebuie să îți instalezi și aplicația HealthManager pe care o găsești cu ușurință în GoogleStore sau în Apple Store.

De ce să îți iei o brățară de monitorizare

Cu toate că eu nu sunt adepta sportului, o brățară de monitorizare este nemaipomenită pentru persoanele care fac sport, care aleargă sau care depun efort fizic. Mi se pare la fel de interesant acest accesoriu deoarece te poate motiva să te miști mai mult în momentele când sesizezi că ai un stil de viață mult prea sedentar.

Îți poți seta anumite alarme care te vor ajuta să îți amintești că ai nevoie de mișcare. Nu trebuie să fii alergător și să dai ture de parc zi de zi în viteză. Ajunge să îți setezi un număr de pași (spre exemplu 10.000) pe care să îl atingi zilnic sau cât mai des. Astfel, vei avea parte de un organism mult mai sănătos și energic. Este important să te miști cel puțin 30-60 minute pe zi.

Urmărirea somnului este un alt bonus al brățării deoarece vei vedea mai bine ce tipd e somn ai. Dacă de obicei dormi agitat, poți trage o concluzie după ce începi să folosești brățara de monitorizare Beurer AS 97 Activity.

Ce părere ai despre această brățară de monitorizare de la ShopU? Tu folosești una pentru a-ți urmări activitatea fizică pe timp de zi și noapte? Sunt curioasă dacă aveți poate niște idei de ajutor când vine vorba de acest subiect încă nou mie. 😘

2018-11-06T13:22:02+00:00

10 Comments

 1. Denisa November 6, 2018 at 6:56 pm - Reply

  E tare simpatica! Sa o folosesti cu drag! Si eu am pe lista una de la FitBit si abia astept sa o achizitionez 😁

 2. Lucia Mihaela Curea November 6, 2018 at 10:07 pm - Reply

  Am și eu nevoie de o brățare de monitorizare, dar încă nu știu pentru care să optez. Poate mă ajută Mosul 😀

 3. violeta balaban November 7, 2018 at 2:19 pm - Reply

  o astfel de bratara mi-ar trebui si mie, est foarte utila

 4. Elena Chedică Mateică November 7, 2018 at 7:41 pm - Reply

  Am auzit numai lucruri bune despre această brățară, mi-ar plăcea să am și eu una. Să o folosești sănătoasă!

 5. Cristina Barbieru November 7, 2018 at 7:58 pm - Reply

  E un accesoriu foarte util, chiar mi-as dori si eu o astfel de bratara. Cred ca e de ajutor pentru a monitoriza cu exactitate activitatea fizica.

 6. sosoi paula November 7, 2018 at 9:02 pm - Reply

  O bratara de genul asta cred ca am si eu nevoie, mai ales sa imi reaminteasca sa mai fac cativa pasi, s ama mai plimb si sa iau o pauza de la munca de birou 😉

 7. Mihut November 7, 2018 at 11:26 pm - Reply

  Da, sunt foarte utile brățările de genul. Eu am pe ceas și aplicații din astea pentru monitorizare și chiar sunt utile

 8. Stefania Petrescu November 7, 2018 at 11:29 pm - Reply

  E tare draguta Bratara ta. O sa vezi cât de utila este ☺️

 9. Rokolla November 8, 2018 at 12:16 am - Reply

  Mi-ar trebui si mie o astfel de bratara. Nu ma gandeam ca bratarica asta are atat de multe functii

 10. Gerlinde Iuhasz November 8, 2018 at 9:32 pm - Reply

  Bine ca mi-ai reamintit. Trebuie sa reactivez bratara mea. Eu am de la Fitbit, Alta. Imi place foarte mult ca arata cat dorm si cat de activa sunt. Asa ma trage de urechi cand nu fac suficienta miscare.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree