Reuniunea v/bloggerilor

În luna lui octombrie am participat la un eveniment fain cu bloggeri și vloggeri din Constanța și m-am bucurat să mă reîntâlnesc cu oameni dragi, într-o locație tare faină: Sky View Bar (Hotel Parc din Mamaia). 😍 Sky View Bar este la etajul 14 al hotelului așa că am avut parte de o priveliște faină, chiar dacă ziua nu a fost însorită (doream un apus fain, dar nu a fost să fie).

Cu toate că afară era friguț, atmosfera călduroasă pregătită de Adina (Let’s be gorgeous), Adela (News on beauty) și Iulia (Her beauty stories) ne-a ajutat pe toți să ne simțim foarte bine. Am avut parte de discuții despre beauty, dar și chit-chat despre lucruri random.

Locația mi s-a părut foarte frumoasă, plină de culoare, iar mirosul lumânărilor Bath and Body Works (le găsiți pe A Thousand Wishes) se împrăștia în încăpere și mă ducea deja cu gândul la iarnă, pături pufoase și șosete groase.

Evenimentul a decurs cu o descriere făcută de cele 3 organizatoare, de discuții despre beauty. Am asistat la o demonstrație de machiaj realizată de Dragoș de la Cupio (îl găsiți și la Academia Juja din Constanța) și ne-am delectat cu prăjituri delicioase de la Miss Baker (yummy!).

Vă las în continuare să vedeți pozele de la October Bloggers Meeting și sunt curioasă dacă voi ați participat la astfel de evenimente. Sper ca la anul să se organizeze din nou o întrunire de acest tip. Sigur va fi o atmosferă la fel de relaxantă, voie bună și zâmbete! 😘 Revin în curând și cu un articol despre produsele minunate primite la event. 😃

October Bloggers Meeting CT ❤️ HAUL BEAUTY