A story of two people determined to hold on to each other.

Poveștile animate ale japonezilor (sau cel puțin o anumită selecție de suflet) reușesc mereu să mă atingă într-un punct sensibil. Așa s-a întâmplat și cu primul volum din seria manga Your Name aparținându-le lui Makoto Shinkai și Ranmaru Kotone.

Când a apărut animația Kimi no na Wa, adică Your Name pe engleză, am fost atât de entuiasmată. Fiind realizată de minunatul Makoto Shinkai, care btw este un geniu al animațiilor, vizualului și setimetelor, nu mă puteam aștepta decât la ceva reușit.

La ceva timp am avut plăcerea să lecturez și primul volum manga cu același nume, acesta fiind realizat după film, nu invers! În total (din câte știu eu), ar fi 3 volume în această serie. Abia aștept să le citesc pe toate!!

Primul volum mi s-a părut așa fain și m-a introdus în povestea a doi tineri care… văd unul prin ochii  ceiluilalt. Mai bine zis, trăiesc unul în corpul celuilalt în anumite zile. 😅 Poate părea ceva ciudat, dar animația în sine este foarte frumoasă.

Grafica animației a fost prezentă și în manga, primele pagini fiind chiar color așa că cititorul are ocazia să sesizeze mai bine care este drumul pe care Makoto Shinkai îl abordează în creațiile sale.

Pentru iubitorii de manga romantice combinate cu elemente fantastice, recomand cu mare drag Your Name. Cele 3 manga vă vor face să visați cu ochii deschiși la dragostea adevărată care învinge chiar și barierele timpului.

Voi sunteți iubitori de manga? Vă atrag creațiile japoneze de acest tip? 😘

Sinopsis:
A story of two people determined to hold on to one another.

Mitsuha, a high school girl from a town deep in the mountains, dreams of an unfamiliar life in Tokyo. Taki, a high school boy from Tokyo, dreams that he is a girl living in the mountains. As the two begin swapping lives, a miraculous story is set in motion.