Clipe de relaxare pe plaja Sensiblu

eveniment plaja sensiblu constanta mamaia relaxare

Plaja Sensiblu

Am fost recent la un eveniment organizat pe plaja Sensiblu din stațiunea Mamaia și mi-a plăcut foarte mult zona așa că am zis să o adaug la recomandările din My Town de care sper să fiți încântați.

Plaja are o capacitate destul de mare și este ideală pentru copii și adulți. Șeslongurile cu umbrele sunt perfecte ca să te ferești de soarele arzător, iar între timp poți practica o serie de activități simpaitce: jocul de volei, tobogane gonflabile pentru copii, fotbal de masă, air hockey și altele.
eveniment plaja sensiblu constanta mamaia relaxare

Locul ideal pentru poze frumoase

Mi-a plăcut foarte mult că pe plaja Sensiblu găsești o serie de colțuri simpatice unde să faci poze, numai bune pentru instagram sau doar ca să le ții pe post de amintire. Printre preferatele mele s-au numărat leagănele decorate frumos cu flori sau cele tip coșuleț în care poți să te relaxezi în timp ce discuți cu prietenele și bei o băutură rece.

La bar găsești limonadă sau alte băuturi pe gustul tău, care te vor răcori când temperaturile sunt mari iar dacă dorești să te răcorești și mai mult, poți sări direct în mare. 😄eveniment plaja sensiblu constanta mamaia relaxare

Dotări

La capitolul dotări, am sesizat că plaja prezintă o serie de facilități. Printre cele care mi-au sărit în atenție au fost, pe lângă locurile de joacă, barul, cortul pentru a te schimba, dușuri și parcă era și toaleta prezentă.

Lângă șeslonguri este prezentă și o măsuță pe care poți să îți ții cele trebuincioase (în principal paharele) și cred că acestea ar fi principalele mențiuni pentru voi.

Ah, legat de muzică, am fost foarte mulțumită de alegerile Sensiblu. Muzică frumoasă iar volumul a fost potrivit pentru ca cei prezenți să se relaxeze, dar și să se distreze. 😉
eveniment plaja sensiblu constanta mamaia relaxare

Produsele Sensiblu

Trec foarte des prin farmaciile Sensiblu așa că m-am bucurat ca la eveniment să descopăr o serie de produse faine, de la branduri apreciate: L’Erbolario, Trussa, Apivita, Avene. Am fost întâmpinată cu un coșuleț cu rafie super simpatic și mi-au plăcut bunătățile pregătite pentru mine din interiorul coșului.

O să vă arăt curând ce produse în ton cu vara am primit de la Sensiblu și sunt curioasă ce obișnuiți să cumpărați de la ei. Eu am mai mult produse pe care le cumpăr lună de lună când vine vorba de suplimente și apelez ocazional și la mai multe produse de skin care, dar și altele.

Voi ați fost pe plaja Sensiblu? Când plănuiți să mergeți la mare? 😘
eveniment plaja sensiblu constanta mamaia relaxare

WHAT I WORE

Summer Dress – AMICLUBWEAR

Sandale – BENVENUTI

Sun GlassesAMICLUBWEAR

eveniment plaja sensiblu constanta mamaia relaxare

eveniment plaja sensiblu constanta mamaia relaxareeveniment plaja sensiblu constanta mamaia relaxare eveniment plaja sensiblu constanta mamaia relaxareeveniment plaja sensiblu constanta mamaia relaxareeveniment plaja sensiblu constanta mamaia relaxareeveniment plaja sensiblu constanta mamaia relaxareeveniment plaja sensiblu constanta mamaia relaxareeveniment plaja sensiblu constanta mamaia relaxareeveniment plaja sensiblu constanta mamaia relaxareeveniment plaja sensiblu constanta mamaia relaxareeveniment plaja sensiblu constanta mamaia relaxareeveniment plaja sensiblu constanta mamaia relaxareeveniment plaja sensiblu constanta mamaia relaxareeveniment plaja sensiblu constanta mamaia relaxareeveniment plaja sensiblu constanta mamaia relaxareeveniment plaja sensiblu constanta mamaia relaxareeveniment plaja sensiblu constanta mamaia relaxare

2018-10-05T12:45:54+00:00

7 Comments

 1. Denisa July 11, 2018 at 12:24 pm - Reply

  Pare ca te-ai simtit tare bine. Arata tare bine plaja aceasta si e amenajata atat de frumos. Imi plac si pozele tare mult.
  Abia astept si eu sa vizitez marea anul acesta, insa nu stih exact cand o sa ajung 😊

 2. Mihaela Curea July 11, 2018 at 5:47 pm - Reply

  Plaja Sensiblu arată minunat, așa ar trebui să arate toate plajele, să ofere condiții decente.

 3. Emilia July 11, 2018 at 9:05 pm - Reply

  Nu stiu daca voi ajunge anul acesta la mare, dar daca ajung voi vizita plaja Sensiblu.

 4. LacraRevs July 11, 2018 at 9:11 pm - Reply

  Îmi place absolut tot! Plaja Sensiblu, outfit-ul tău și îmi plac și produsele pentru protecție solară L’Erbolario. Am și eu ceva de la ei.

 5. Mihuț July 12, 2018 at 11:59 am - Reply

  Doamne. Arată de vis plaja! 😍😍

 6. Cristina Barbieru July 12, 2018 at 2:25 pm - Reply

  Ce bine arata plaja, nici nu ai cum sa nu te simti bine!

 7. Rokolla July 12, 2018 at 11:41 pm - Reply

  Marți plec la mare doar ca in Italia și nu știu când ajung și pe litoralul nostru.
  Voi merge măcar un Weekend și pe aceasta plaja pentru ca ma încânta ca au si locuri de joaca pentru copii

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree