Follow your Fire

Inspirația zilei

Câteodată te trezești că nu ai cea mai bună zi, fie că e vorba de sănătate, carieră, înțelegerea cu cei din jur, pur și simplu locul în care te afli. Te demoralizezi fără să vrei și parcă nu mai ai chef de nimic. Am pățit acest lucru de multe ori și probabil și voi la fel. Ce este de făcut în acel moment?

Cu siguranță că nu trebuie să te dai bătut! Poți sta deoparte pentru câteva ore, o zi, poate două sau trei dacă îți permiți, timp în care te relaxezi cât mai mult în modurile care simți că te ajută. Nu încerca să forțezi lucrurile atunci când simt că nu merg. S-ar putea să meargă și mai prost sau doar să simți că te chinui fără sens. Acordă-ți o mică pauză și mai apoi ia-o de la capăt!

Răspunsul este simplu, pentru orice greutate pe care o ai. Nu trebuie să renunți la lucrurile care îți plac și la viața ta. Urmează-ți focul interior și sigur vei putea face lucruri mărețe, încetul cu încetul.

Inspiration of the day

Sometimes you wake up feeling like the day is not that ok, being it about health, your job, the relationships with those close to you. It’s just everything about the place you’re at right now. You instantly feel down without knowing and you don’t care about anything. I’ve been through this a lot and probably so have you. What should you do at a time like this?

Surely you must not give up! You can stay away for a few hours, one day, maybe two or three if you can, maybe even more, time in which you should relax more in the ways that you feel it helps. Do not try to force things when nothing seems to go right. It might go even worse and you get to struggle without any point. Give yourself a little break and then start again!

The answer is so simple, for any hardship you go through. You do not have to give up to the things that you like and your life. Follow your inner fire and you will get to do big things, one step at a time.

Fiecare are ritmul lui

Dacă te-ai comparat de multe ori cu persoanele din jur, nu faci bine deloc. Și eu fac acest lucru în unele situații, împart lucrurile în bine și rău, mă compar cu alții, cu activitățile lor, stilul de viață și multe altele. Ajung la un moment dat să realizez că poate nici nu mi-ar plăcea să fiu ca X sau Y și singură îmi provoc un stres inutil.

Fiecare dintre noi are un ritm diferit când vine vorba de orice. Unii își găsesc jobul mai repede, alții mai greu. Unele persoane fac duș în 5 minute, altele în 15. Toți avem un ritm al nostru, care este destul de greu de modificat. De cele mai multe ori nici nu este bine să îți modifici ritmul tău, dar să te poți acomoda cumva în situații noi, pentru că hey, viața e cam plină de ele.

We all have our inner rhythm

If you’ve compared yourself many times with those that surround you, you’re not doing the right thing. I also do this in some situations, thiking that things are only good or bad, comparing myself with others, with their activities, their lifestyle and others. At some point I realise that maybe I don’t even want to be like X or Y and that I am stressing myself with no reason.

Each and one of us has a different rhythm when it comes to any thing. Some find a job in no time, others take a long time. Some people have a 5 minute shower while others take 15 minutes to finish. We all have our pace, which is pretty hard to change. Many times it is not necessary to change something in your pace and routine, but you can somehow still adapt in new situations, because hey, life is full of them!

Povestea pe scurt…

…ar fi simplă. Oricând viața îți oferă lămâi, alege să faci o limonadă. 😃 Cu noroc va ieși delicioasă și o să te bucuri de ea mai mult decât îți imaginai.

Long story short…

…would be simple. When life gives you lemons, choose to make a lemonade. 😃 With luck it might turn out delicious and you could enjoy it even more than you’ve imagined.

WHAT I WORE

Jacket – RESERVED

Skirt – H&M

Blouse – HOUSE BRAND

Sneakers – NIKE

2018-06-28T13:17:17+00:00

8 Comments

 1. Oana June 28, 2018 at 1:36 pm - Reply

  Foarte frumos articol, asa este nu trebuie sa renunatm la ceea ce ne face fericiti. Eu nu ma compar cu nimeni, fiecare suntem unici in felul nostru si eu am invatat sa ma bucur de tot ce e frumos in jurul meu.

 2. Carmen Alexa June 28, 2018 at 1:42 pm - Reply

  In primul rand, geanta cu flori este SUPERBA! Apoi, pozele sunt WOW!
  Apoi, am dat acum cateva saptamani peste un super citat: “Daca ai obosit, nu renunta. Invata sa te odihnesti!” Acesta este gandul care pe mine ma poarta peste tot in acele zile in care ma simt coplesita!

 3. Mihaela Curea June 28, 2018 at 4:14 pm - Reply

  Am zile foarte aglomerate și cu termen limită, dar după ce se termină totul, îmi iau câteva zile de pauză, chiar e necesar să te rupi de toate.
  Cafea cu prietenele, shopping, citit, gătit un desert nou, plimbare in aer liber.

 4. Irina June 28, 2018 at 11:12 pm - Reply

  Îmi plac tare mult pozele tale, sunt superbe. Am zile uneori mai proaste și mă stresez foarte rău, incerc sa uit de tot și să mă relaxez, dar nu îmi iese mereu. Nu mă mai compar cu alte persoane de ceva timp pentru că, îmi făceam “rău” singura (uneori mi se mai întâmplă, dar schimb repede gândul). Fiecare persoana este unica, are ritmul sau și nu trebuie sa ne mai comparam cu restul.

 5. Andra kat June 29, 2018 at 3:41 pm - Reply

  Eu am niste stari depresive ciudatele. Si cand mi e cel mai rau, gândul ca se va termina totul candva, ca voi muri, ma liniștește. Nu sunt gânduri sinucigase, dar stiind ca se va încheia totul azi, maine, peste 20 de ani, ma face sa merg mai departe.

 6. Rokolla June 29, 2018 at 9:34 pm - Reply

  In momentul in care n-ai copii …. ai oricum probleme si uneori simti ca esti depasita de situatie, dar stai sa vezi cand la mijloc sunt copiii si apar probleme fel de fel. Unele la care nici macar nu te-ai fi gandit ca ti-ar putea crea probleme

 7. Catalina Coman June 29, 2018 at 10:48 pm - Reply

  Din pacate, majoritatea avem tendinta de a compara si a ne compara. Trebuie sa gasim ceva ce ne place, sa ne deconectam, sa fim noi. Abia apoi putem fi fericiti.

 8. Andraxela June 30, 2018 at 4:22 pm - Reply

  Se spune ca Dumnezeu nu ne da mai mult decat am putea duce. De multe ori am fost si eu in momente de rascruce si voiam sa renunt la tot, insa m-am uitat in urma si m-am gandit ca efortul depus pana acum ar fi in zadar daca nu as continua. Simo, esti o inspiratie pentru mine, te admir foarte mult si e incredibil ce trairi motivante imi transmiti prin ceea ce faci! Pozele sunt superbe si mi-au facut un dor nebun de mare. Sper ca intr-o buna zi sa te cunosc si personal :*

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree