Ședință foto pentru nou-născuți – Imortalizează momente ce nu merită uitate

Ești însărcinată, ești fericita mămică a primului tău nou-născut sau tocmai ai adus pe lume un frățior sau o surioară pentru copilul pe care îl aveai deja? Primele momente pe care le petreci cu copiii tăi sunt extrem de prețioase, la fel și etapele pline de sensibilitate pe care le parcurgi în perioada sarcinii. Tot mai multe mămici aleg să apeleze la un profesionist și să stabilească o sedinta foto de maternitate sau cu nou-născutul lor. Iată de ce ai putea să îți dorești și tu acest lucru.

De ce ți-ai dori o ședință foto de maternitate?

O ședință foto de maternitate presupune fotografierea mămicii însărcinate, în timpul nașterii sau imediat după naștere. Momentele din timpul sarcinii, modul în care aceasta se dezvoltă sunt deosebite și foarte prețioase. Nouă luni de sarcină trec mai repede decât îți da seama, iar orele de travaliu și secundele în care îți tii copilul în brațe pentru prima dată trec extrem de repede. Din cauza emoțiilor puternice, aceste momente sunt înnăbușite și le poți uita fără să vrei.

Imortalizarea acestora printr-o ședință foto pentru nou-născuți sau o ședință foto de maternitate poate să te ajute să nu uiți niciodată emoțiile speciale pe care le-ai simțit în acele momente. Amintirile legate de nașterea unui copil sunt deosebite și merită păstrate la fel ca pe o comoară prețioasă. Nu vrei doar să le păstrezi, ci și să le poți accesa ușor, iar memoria nu te ajută mereu. Fotografiile realizate de un profesionist te pot ajuta foarte mult în acest sens.

Cum poți să te pregătești pentru o ședință foto de maternitate?

Dacă îți dorești o ședință foto de maternitate, care să surprindă etapele sarcinii, începe să faci planuri în acest sens încă de la începutul sarcinii. Caută pe internet idei creative pe care fotograful le poate lua în considerare în timpul ședinței foto de maternitate. Poți alege un concept care presupune fotografierea ta în diferite etape ale dezvoltării sarcinii, pentru a admira cât mai bine evoluția acesteia.

O ședință foto care are loc în timpul travaliului este una foarte specială, dar și foarte delicată. Fiind un moment atât de fragil și special, fotograful poate surprinde cadre cu mămica împreună cu viitorul tată, relația specială dintre aceștia, ori primele momente deosebite dintre mămică și nou-născut. De asemenea, poți să stabiliești o ședintă foto cu nou-născutul, în care să i se surprindă frumuseţea și gingășia din primele zile sau săptămâni după sarcină.

Cum poți să ai fotografii de maternitate perfecte?

Răspunsul e simplu, alege-o pe Andreea Velican, un fotograf de maternitate din București care te va ajuta sa obtii cadrele pe care ti le doresti. Multe mămici sunt de părere că se simt mai confortabil în aceste ipostaze atunci când sunt fotografiate de o femeie. O femeie, de altfel, va putea empatiza mai bine cu o mamă, și va putea imortaliza cu mai mare pricepere momentele pline de gingășie și sensibilitate pe care nu îți dorești să le uiți. Având în vedere că o ședință foto de maternitate este una cu totul aparte, nu alege un fotograf la întâmplare. Rezervă timp pentru a le studia portofoliul și pentru a te asigura că viziunea lor se potrivește cu a ta. Momentele acestea sunt unice și nu ai nicio șansă de a le repeta, așa că nu lua o decizie în grabă.

Un fotograf de maternitate din București poate să îți ofere mult mai mult decât ce plătești. Nu sunt simple fotografii, acestea sunt povești pe care le poți oferi în dar generațiilor următoare, acum și cu suport vizual. Asigură-te că fotograful cunoaște exact ce trebuie să surprindă. Întreabă-l care crede că sunt momentele importante ce ar trebui imortalizate. De asemenea, dacă îți dorești o ședință foto pentru nou-născuți asigură-te că acesta știe cum să manevreze copilul, deoarece este foarte probabil să fie nevoie să îi ajusteze poziția sau să îl provoace să zâmbească. Caută, deci, un fotograf de maternitate din București în care poți avea încredere.

Momentele speciale sunt unice și trec mult mai repede decât ai vrea sau decât îți poți da seama. Singura modalitate de a le face să dăinuiască este aceea de a le capta sub forma fotografiilor. O ședintă foto pentru nou-născuți sau de maternitate îți poate oferi numeroase fotografii pe care să le poți prețui toată viața.

2018-05-15T14:12:01+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree