Aprilie fericit!

Primăvara este unul dintre anotimpurile mele preferate, chiar dacă alergiile de sezon nu îmi vor surâde! Cu toate acestea, odată cu venirea zilelor mai călduroase, însorite și pline de verdeață, devin și eu mai fericită și colorată!

Mai în toată țara primăvara pare cam sfioasă așa că zic să o chemăm noi prin outfit-uri colorate și cât mai multă voie bună! Pentru a înveseli o ținută, nu ai nevoie de culoare din cap până în picioare. O gentuță Anekke cum este modelul meu de la Diverta poate fi soluția ideală pentru toate fetele iubitoare de frumos!

Gentuța Anekke

Fiind o fană a culturii asiatice, dar și a lucrurilor drăguțe, nu am putut să nu mă îndrăgostesc de colecția Anekke. La Diverta am descoperit-o și mi-a plăcut toată gama pentru adolescenți. Anekke ne salută cu drag și dorește să devină prietena noastră. Sunt sigură că la fel ca alții, și eu voi reuși să îmi creez amintiri minunate alături de a mea Anekke.

Nostalgia, fericirea, prietenia, sensibilitatea, sunt doar câteva sentimente pe care le poți avea alături de Anekke în timp ce ieși la o plimbare prin parc sau ieși în oraș cu prietenele tale cele mai bune!

Am făcut cunoștință cu Meraki

Gentuța Meraki pe care eu o am este una micuță, dar destul de încăpătoare așa că pot include în ea tot ce îmi este necesar, dar și niște lucruri extra care îmi pot înveseli ziua: carnețele, pixuri, plastelină inteligentă, jucărie squishy, o baterie externă, un balsam de buze.

Cu niște culori de bleo și roz care se combină foarte frumos, mă simt veselă și relaxată când ies din casă alături de Meraki.

“The only time you should ever look back is to see how far you’ve come.”

Visele devin realitate

Dacă ești în căutarea unei piese care să îți facă ținuta plină de personalitate și care să te însoțească în drumul magic pentru împlinirea viselor. Ai mai multe modele din care să alegi, unele mai micuțe, altele mai mari, așa că poți să îți iei geanta care să te ajute în orice moment. Am sesizat și gentuțe pentru laptop sau cosmetice. Sunt super faine!

* 📸 Snap Studioart

Accesorizarea gentuței

Ca să am gentuța cât mai veselă, am adăugat la exterior 2 brelocuri squishy care mă înveselesc oriunde aș fi. Sunt extrem de moi, vesele și miros așa de frumos! Cu așa maimuțoi adorabili la gentuță, nu ai cum să fii tristă, nici măcar în zilele ploioase de primăvară.

Smooshy Mushy Squishy

La Diverta am descoperit mai multe modele de jucării squishy, pe care toți le laudă în ultima vreme. Smooshy Mushy cu animăluțe sunt ca un fel de Kinder Surprise în varianta squishy! Poți să găsești personaje precum sunt Bacon Bear, Chocolate Fawn, Donut Bunny, Fry Frenchie, Milk Kitty, Pancake Piggy, Peanut Squirrel, Sheep și chiar poți avea noroc să te bucuri de unicornul Ultra Rar!

Cutiuțele frumos colorate, cu diverse forme, îți oferă nu doar un squishy smooshy mushy cu animăluț, dar și alte surprize: un mini squishy, lanțuri pentru agățare, sticker, poster. Ce a fost surprinzător la gama aceasta specială de squishy este mirosul delicios! Sunt curioasă cât timp persistă, dar după mai bine de o săptămână încă pot simți mirosul dulce al jucăriilor squishy. Aproape că îmi vine să le mănânc!

Plastelină inteligentă roz unicorn cu glitter

Nu doar squishy fac ravagii de o bucată bună de timp, ci și plastelina inteligentă, un alt fel de slime, care vine în diverse forme, culori și cu multe funcționalități. Atât squishy cât și plastelina nu sunt recomandate copiilor sub 3 ani deoarece pot conține părți sau anumite materiale pe care copilul le poate înghiți.

Din seria de kituri educaționale de la Diverta, eu mi-am ales un kit științific unicorn glitter pink  extrem de fain (recomandat 6+) care are un aspect interesant. Am fost uimită cât de neobișnuit și addictive este această plastelină inteligentă roz care mă destresează în timp ce mă joc cu el.

Plastelina roz unicorn glitter își schimbă forma, pocnește, se întinde, poate fi sculptată și este o modalitate prin care copiii și tinerii își pot pune creativitatea în practică în timp ce se relaxează. Cel mai mult îmi place că se așează frumos în cutiuța ei și cât vreau să mă joc cu ea pare ca nouă!!

Carnețel și pix pentru idei pe fugă

Atunci când sunt plecată de acasă se întâmplă deseori să am nevoie de un carnet de buzunar pe care să notez niște idei de care să nu uit. Numai bine că la Diverta am găsit multe carnețele de dimensiuni variate, numai bune de luat în geantă sau în ghiozdan. De pixuri nici nu mai zic! Găsești pixuri colorate, cu una sau mai multe culori, de la branduri dedicate adolescenților (cum este colecție Santoro) sau altele simple.

Gentuțe felurite

Ziceam că în colecția Anekke sunt multe gentuțe (și nu numai) foarte frumoase! Poți alege dintre acestea una care să te însoțească în primăvară sau să te orientezi spre alte colecții. Iar mai apoi nu uita să alegi și articolele de care ai nevoie când pleci afară, cu prietenii la o plimbare sau poate chiar la școală unde să le arăți colegilor ultimele modele apărute în materie de squishy și plastelină inteligentă!

Vă las în continuare și o serie de imagini cu portofele, gentuțe și multe alte articole drăguțe care mi-au atras atenția la Diverta.

Sunt tare curioasă cum vă înveselți outfitul de primăvară. Ce gentuțe și accesorii vă însoțesc pentru a crea cât mai multe amintiri frumoase? 😘

Outfit primăvăratic cu DIVERTA: SQUISHY, PLASTELINĂ INTELIGENTĂ, ANEKKE 😍