OSTARA CHARMS: Bijuterii cu suflet

lansare bijuterii constanta ostara charms carturesti alina popa

Lansarea bijuteriilor în Cărturești

Am primit de curând o invitație la o lansare de bijuterii și am ajuns săptămâna trecută plină de curiozitate. Lansarea Ostara Charms a avut loc în Cărturești din City Park Mall Constanța și a fost plină de o stare pozitivă și de emoții frumoase.

Invitată de Luiza, am venit și eu cu niște emoții la pachet, dar am uitat de ele odată ce m-am reîntâlnit cu bloggerițele cunoscute mie și, desigur, a fost fain să cunosc și multă lume nouă!

Alina Popa, creatoarea bijuteriilor Ostara a pregătit o lansare simplă, cosy, cu șampanie și ciocolățele, numai bune ca să întâmpinăm charmurile sentimentale în Constanța. 😍lansare bijuterii constanta ostara charms carturesti alina popa

Povestea Ostara Charms

Alina Popa a povestit despre cum ea a lucrat în cu totul alt domeniu iar mai apoi a simțit că trebuie să facă o schimbare în viața ei. Întâmplător a sesizat pe telefonul mobilul aplicația de record unde a văzut ce frumos arată o amprentă vocală, așa că atunci a știut ce trebuie să facă: să creeze bijuterii pline de sentimente…vocale!

Procesul nu a fost unul ușor, ci chiar costisitor, dar imediat după ce a creat prima bijuterie Ostara a știut că vrea să împărtășească creațiile ei cu toată lumea. Așa au luat naștere Ostara Charms care sunt niște bijuterii din argint sau aur, foarte faine și pline de emoție!
lansare bijuterii constanta ostara charms carturesti alina popa

Pentru a face un cadou special unei persoane dragi, poți alege să îți înregistrezi 10 cuvinte sau 10 secunde din vocea ta, sau a unei persoane importante (bunic, bebeluș etc.) și mai apoi acestea vor fi gravate pe o bijuterie sub formă de amprentă vocală.

Mi se pare foarte frumoasă și interesantă această idee, de care eu mai auzisem, dar sub o altă formă, cea de tatuaj. Mi-au plăcut mult bijuteriile găsite în Cărturești (le puteți cerceta și voi), pandantivele cu steluțe și inimioare fiind preferatele mele!

lansare bijuterii constanta ostara charms carturesti alina popa

Ostara Charms sunt disponibile atât pentru femei, cât și pentru bărbați, cei din urmă bucurându-se în principal de brățări sau butoni foarte faini.

A fost frumos la eveniment și cadrul desigur că a fost pe placul meu! M-am reîntâlnit acolo cu mai multe fete și am admirat împreună cu ele bijuteriile interesante. A fost cumva plăcut să văd cum fiecare aveam păreri diferite, dar uneori ne plăceau și aceleași pandantive.

M-am revăzut cu Irina Claudia M pe care o poți urmări pe canalul ei de YouTube. Este foarte populară și are clipuri diverse care te țin entertained!

lansare bijuterii constanta ostara charms carturesti alina popa

M-am reîntâlnit și cu Maria (Urbn Style) care era pregătită să surprindă cadre faine la eveniment. Le-am revăzut și pe Iulia (Her Beauty Stories)Adela (News on Beauty) și am făcut cunoștință cu Lorena (The Green Butterfly) și Loredana (Graceful Style), dar și multe alte persoane faine. 😊

Sunt curioasă tu ce părere ai despre aceste bijuterii cu suflet? Cum ar fi să ai o astfel de bijuterie și să asculți oricând dorești (cu o aplicație) vocea cuiva drag ție? Poate chiar vocea ta care te îmbărbătează în momentele grele ale vieții… Aștept părerea ta și te invit să vezi mai multe poze de la eveniment și să vizitezi și pagina de facebook Ostara Charms. 😘

lansare bijuterii constanta ostara charms carturesti alina popa

Maria – Urbn Style

lansare bijuterii constanta ostara charms carturesti alina popa

Împreună cu Alina Popa, creatoarea Ostara Charms.

lansare bijuterii constanta ostara charms carturesti alina popa

Alina și Loredana

lansare bijuterii constanta ostara charms carturesti alina popalansare bijuterii constanta ostara charms carturesti alina popalansare bijuterii constanta ostara charms carturesti alina popa lansare bijuterii constanta ostara charms carturesti alina popa lansare bijuterii constanta ostara charms carturesti alina popa lansare bijuterii constanta ostara charms carturesti alina popa lansare bijuterii constanta ostara charms carturesti alina popa lansare bijuterii constanta ostara charms carturesti alina popa lansare bijuterii constanta ostara charms carturesti alina popa lansare bijuterii constanta ostara charms carturesti alina popa lansare bijuterii constanta ostara charms carturesti alina popa lansare bijuterii constanta ostara charms carturesti alina popa lansare bijuterii constanta ostara charms carturesti alina popa lansare bijuterii constanta ostara charms carturesti alina popa lansare bijuterii constanta ostara charms carturesti alina popa lansare bijuterii constanta ostara charms carturesti alina popa lansare bijuterii constanta ostara charms carturesti alina popa lansare bijuterii constanta ostara charms carturesti alina popa

2018-04-05T22:15:23+00:00

11 Comments

 1. Mihaela Curea April 5, 2018 at 10:22 pm - Reply

  Sunt tare finuțe și simple, imi plac mult!

 2. Oana April 5, 2018 at 10:30 pm - Reply

  Sunt superbe, am avut si noi la eveniment doua pentru tombola.

 3. Luca Raluca April 5, 2018 at 10:43 pm - Reply

  Ce bijuteri frumoase! Sunt extrem de elegante si finute!♥️

 4. Bianca April 5, 2018 at 11:03 pm - Reply

  De mult caut un brand de astfel de bijuterii, simple, finute, de efect!!🌹🌹🌹 Le-am dat follow pe instagram, ii voi urmari!

 5. andra kat April 6, 2018 at 8:02 am - Reply

  ce interesante sunt bijuteriile ostara!
  imi place mult stilul creatoareai

 6. Andrea Chitic April 6, 2018 at 10:10 pm - Reply

  Foarte interesant conceptul si foarte dragute bijuteriile.

 7. Daniela Oţet April 6, 2018 at 10:28 pm - Reply

  Cat de drăguțe sunt. Chiar ma tentează câteva dintre ele. Cred ca mi-am descoperit o nouă slăbiciune:D

 8. Rokolla April 6, 2018 at 10:33 pm - Reply

  Sunt tare drăguțe bijuteriile. Mi-as dori sa port una de acest gen

 9. pandrea florina April 7, 2018 at 2:23 am - Reply

  Vaai, ce bijuterii minunate! Sunt de vis, si imi plac mult tare design-urile astea minimaliste 😍

 10. Catalina Coman April 7, 2018 at 7:55 pm - Reply

  Ce finute sunt bijuteriile. Imi plac mult. 🙂

 11. Antoanela July 14, 2018 at 8:47 pm - Reply

  Care e aplicația cu care putem asculta mesajul imprimat!Am primit de curând o brățara care mi e tare draga!

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree