Hidratarea ON THE GO

hidratarea on the go balsam buze crema maini l'occitane yves rocher

Îngrijirea buzelor și mâinilor

Cu toate că am scăpat de cea mai rece perioadă a anului, nu înseamnă că tenul și pielea mea se pot calma. Momentan nu mai sufăr de o piele uscată sau cu mari probleme, dar imediat cum apare căldura mai mare vor fi zile când hidratarea va fi o necesitate.

Sunt momente când nu ești acasă și ai nevoie de hidratarea buzelor sau a mâinilor, principalele care au de suferit alături de ten. Fie că e vorba de o zi prea rece, prea călduroasă sau cu temperaturi fluctuante, la acest factor se adaugă umezeala din atmosferă, poluarea, hidratarea (cu apă) și multe altele, toate provocând suferință buzelor și mâinilor.

Pentru că mereu am cu mine în geantă câteva produse salvatoare (nu ar strica și o cremă de față), m-am gândit să vi le prezint și vouă pe scurt. Poate vor fi de ajutor și vă vor inspira să fiți mai atente cu organismul vostru. 😊
hidratarea on the go balsam buze crema maini l'occitane yves rocher

Cremă de mâini L’Occitane Fleurs de Cerisier

Am 2 creme de buzunar pe care le schimb între ele în funcție de cum am chef. Prima este un mini de la L’Occitane cu o aromă vag dulceagă, care te duce cu gândul la florile de cireș și la toți copacii înfloriți. Este ideală pentru hidratarea mâinilor când nu mă aflu acasă și se absoarbe repede în piele.

Îmi place aspectul fin al mâinilor după utilizarea acestui produs și cred că este salvator și pentru alte zone ale corpului în caz că am nevoie și nu am nimic la îndemână (gât, coate etc.).
hidratarea on the go balsam buze crema maini l'occitane yves rocher

Cremă de mâini L’Occitane cu Karite

Cea de a doua cremă mini de la L’Occitane pe care o am este dedicată pielii uscate. Este o cremă care are un miros subtil și de aceea îmi place sa o folosesc în momentele când nu prea am stare de parfumuri intense. La fel ca și prima cremă, și aceasta se absoarbe repede în piele, și ajută la hidratarea intensă a mâinilor.

Este unul dintre acele produse care îți lasă mâinile fine într-o clipită! Cu toate acestea, parcă aș folosi-o încontinuu, deoarece este super faină. 😍
hidratarea on the go balsam buze crema maini l'occitane yves rocher

Balsam de buze Yves Rocher Framboise

În ultima perioadă iar m-am trezit că am o micuță colecție de balsamuri de buze. Perioada iernii a fost cumplină, fapt pentru care am avut buzele extrem de uscate.

Mereu am în geantă 1-2 balsamuri de buze salvatoare iar cele pe care le-am utilizat în ultima vreme sunt de la Yves Rocher. Am unul cu zmeură care colorează subtil buzele într-o nuanță roz-roșiatică. Miroase foarte frumos și îmi place la nebunie! Este potrivit pentru momentele când ies afară ca să strălucesc un pic. Singurul mic minus al lui ar fi că pătează un pic buzele sau conturul buzelor.

Pentru momentele când vreau hidratare fără culoare, apelez la balsamul de buze cu aromă de cocos din colecția de iarnă. Miroase delicios și îmi place să mă dau cu el și seara înaite de culcare.

Voi ce produse mini aveți în geanta voastră? Ce folosiți pentru a vă hidrata pielea și buzele când nu sunteți acasă? 😘

hidratarea on the go balsam buze crema maini l'occitane yves rocher

2018-04-09T14:58:08+00:00

7 Comments

 1. Denisa April 9, 2018 at 4:02 pm - Reply

  Balsamul de buze de la Yves Rocher imi place si mie mult de tot ❤. Sunt curioasa sa incerc si cremele de maini de la L’Occitane

 2. Ioana S. Pavel April 10, 2018 at 11:54 am - Reply

  Cremele de maini mi se par geniale si sunt atat de elegantele in ambalejele acelea!
  In schimb, desi mi-au fost la indemana, eu fiind lider YR, nu am incercat balsamurile lor de buze pe motiv ca deja am in uz vreo… 4 de la alte branduri! :))

 3. Cristina Barbieru April 10, 2018 at 2:08 pm - Reply

  Cremele de maini L’Occitane sunt fabuloase! Si balsamurile de buze YR imi plac mult si nu-mi lipsesc din casa.

 4. Andra kat April 10, 2018 at 2:43 pm - Reply

  Imi plac mult cremele de la l’occitane, am cateva n varianta mini

 5. Mihuț April 10, 2018 at 8:54 pm - Reply

  Eu sunt disperată să am mâinile și buzele cât mai hidratate! Nu plec fara o cremă de mâini și un balsam de buze în geantă

 6. Catalina Coman April 10, 2018 at 10:39 pm - Reply

  Deci balsamul ala de buze pare senzational. Il vreau si eu, neaparat.

 7. Rokolla April 10, 2018 at 10:54 pm - Reply

  Nici mie nu-mi lipseste din geanta crema de maini, balsamul de buze si servetelele

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree